MotoNews.pl

Szybkie pytanie, szybka odpowiedź - Strona 105

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie gdzie szukać przyczyny obcierania opon o nadkole?
Kupiłem malca z zajebistą glebą - obcierało. Teraz wymieniłem mu resor na serię całe mocowania, gumy klocki. I dalej trze. Obie opony przy skręcie w lewo i w prawo. Wydaje się jak by koła były przesunięte do przodu ale jak to możliwe?

Proponował bym zacząć od geometrii, tam się wszystko okaże. Jak masz dużo czasu i zapału możesz probować sam to ogarniać biorąc wartości z książki. Jednak proponował bym podjechać na geometrię (oczywiście wcześniej skontrolować zawieszenie i układ kierowniczy oraz powymieniać co niesprawne żeby nie jeździć dwa razy). Jakie felgi tam masz, może ET jakieś nie halo i z tąd problem?

Muszę kupić kable zapłonowe do 125p, jakiej firmy polecacie?

ZEM Ełk

Gdzie je dostane w krakowie?

Cytat:
2012-01-06 14:24:36, bing17 pisze:
Szklanki i płytki zaworowe do DOHC pasują od nowszych silników typu Tipo itp. ?

Nikt nie wie ?

pasują tak samo z resztą jak z zastavy, uno 1,5, i innych sohc'ów.
@Jureczek AUTO-MAR Kapelanka 13 c

Cytat:
2012-01-09 22:03:19, Jureczek pisze:
Muszę kupić kable zapłonowe do 125p, jakiej firmy polecacie?

sentech

Cytat:
2012-01-09 23:18:44, pavlus pisze:
pasują tak samo z resztą jak z zastavy, uno 1,5, i innych sohc'ów. @Jureczek AUTO-MAR Kapelanka 13 c

Kiedyś miała to też Motogama

Auto-Mar na Kapelance ma SENTECH na miejscu a ZEM Ełk na następny dzień. Ełk kilka zł droższe od SENTACHa, Które wziąć?

Tyle sie zastanawiasz nad kablami do 125p? I tak nie zobaczysz roznicy.

Ale może usłyszeć, u mnie na sentechu trzeszczało radio.

O moc nie chodzi Tyle że po założeniu Sentecha do Ibizy długo nie wytrzymały. Stąd mój dylemat...

Mam pytanie czy posiada ktos fotki jak wygladalo mocowanie gorne na unibalu w polonezie lub fiacie????

Nie ma nikt zadnych informacji na ten temat???

czego mocowanie?
podsufitki?

Cytat:
2012-01-10 17:39:39, Jureczek pisze:
Auto-Mar na Kapelance ma SENTECH na miejscu a ZEM Ełk na następny dzień. Ełk kilka zł droższe od SENTACHa, Które wziąć?

Dobrać sobie zestaw z Janmora i mieć spokój

Z kablami podjedź na Balicką na przeciwko pętli tramwajowej na Bronowicach Nowych - sklep z częściami do FSO.
Albo Auto Gama na Hucie.

Cytat:
2012-01-11 09:14:02, -TOMMY- pisze:
Dobrać sobie zestaw z Janmora i mieć spokój

Tylko tych najdroższych - te tanie starczają na miesiąc

Chodzi mi o mocowanie gorne amortyzatora przednie jak wygladalo na unibalu w starych rajdowkach polonezy fiaty ma ktos jakies fotki albo jakies informacje na ten temat?????