MotoNews.pl
11 Polecane warsztaty montujące instalacje LPG (32872/0) - Strona 12

Polecane warsztaty montujące instalacje LPG - Strona 12

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W Krakowie polecam BKZ Auto zakładałem BRC Sequent 24 i jest wszystko ok

czesc mam pytanie posiadam auto renaut scenic z 2000 r. i chcialbym zalozyc LPG czy ktos moze mi polecic jakis serwis renaut

najlejej ja by to byl serwis renaut w Łodzi lub pod Łodzja

witam mam takie pytanko czy ktoś zagazowywał już fiata stilo pojemność 2,4 jeżeli tak to jaka instalacja i jak to sie sprawuje wielkie dzięki za wszelka pomoc

Warsztat w Sosnowcu na Zuzanny firma Dargaz . Partacze i w dodatku oszusci , zakladaja stare czesci z demobilu i kasuja jak za nowa instalacje. Zalozyli mi instalacje ktora nie dziala a teraz kiedy skladam reklamacje to twierdza ze sam taka sobie wybralem. Odradzam ten zaklad jesli nie chcecie miec problemow.

Czy ktoś może polecić dobrego gazownika na Śląsku (chętnie w okolicy Bytomia, Zabrza, Katowic czy Dąbrowy), który profesjonalnie założy instalację do Fiata Punto 2 (1.2 8v)?

zastanawiam się czy zagazować opla senatora 3,0 24V.wiem że nie jest to proste,bo jak się podłaczy byle jak to strzela gazem i wybucha osłona filtra powietrza. czy ktoś zna gazownika który montował gaz w silniku DUAL RAM? jeśli już to najlepiej na śląsku..

Dzięki...

Hej!!
Polecam warsztat montujący instalacje gazowe LPG we Wrocławiu na ul. Pięknej 76A boczna Armi Krajowej. Montowałem tam gaz i paru moich znajomych. Fajni ludzie i bardzo miła obsługa!!!!!!!!

POLECAM,warsztat AUTO-GAZ na UL.Burakowskiej 14,mały warsztatcik,na wszystkie pytania wyczerpujace odpowiedzi,montaż pierwsza klasa,naprawde polecam,pomógł mi rozwiazć wiele problemów z instalacja gazową.

polecam zaklad:

ALBA GAZ
ul. Ewangelicka 8
20-075 Lublin
tel. (081) 5326161

szybko, sprawnie, solidnie i jak najbardziej profesjonalnie montaz pierwsza klasa jak rowniez swietna regulacja a do tego w miare tanio porownujac do innych, odpowiedza na kazde pytanie i pomoga rozwiazac ew. problemy, jestem zadowolony z tego jak mi zamontowali instalacje

OMIJAĆ Z DALEKA
MOTOR GAZ RYGIELSKI
TORUŃ KUJAWSKO POM.
Da się z nimi rozmawiać do chwili zapłaty później jesteś natrętem

Witka do wszystkich zagazowanych polecam auto gaz serwis Janko Tomasz 43-190 Mikołów ul. Wrzosowa1 chłopaki naprawde wiedzą co i jak w gazie- tylko terminy mają odległe nawet do 2 tygodni ale warto zaczekać i co istotne są tani i uczciwi bo jak raz zostawiłem portfel w schowku to nawet grosza nie brakowało--------------polecam

[ wiadomość edytowana przez: warka1977 dnia 2007-10-31 22:53:27 ]

Pszczyna, Bieruńska, Gleńsk.
Wstrzymywałem się od polecenia tego zakładu do tej pory. Obecnie przejechałem 10000km na Omegasie, który zamontowała wyżej wymieniona firma. Po 2 regulacjach map wtrysku gazu na początku użytkowania (0 - 1000km) w wyniku zapalania się lampek od wtrysku benzyny, o tym że jeżdżę na gazie dowiaduję się na podstawie wysokości rachunku na stacji paliw. Tak więc sprawdziłem i mogę polecić.
Opel 1,2 16V 75kM Landi Renzo Omegas.
P. S. Nie reagujcie nerwowo na usterki i spalanie podczas pierwszego tysiąca km. Elementy instalacji też muszą się dotrzeć.

witam wszystkich,
wszedłem na drugie forum i znalazłem opinie o owym warsztacie w którym montowałem gaz, niezbyt dory opis(pewnie przed montażem, gdybym wcześniej przeczytał nie założył bym tam gazu) ale nie żałuje. Musze powidzeć, że firma Adgaz zamontowała mi LPG w moim samochodzie (Mercedes Compressor C180, 200KM, 2004r) i stwierdzam, że nie wiem co to gaz, moc taka sama jak na benz. i przede wszystkim oszczędność, naprawdę sprawuje się super.Zrobiłem prawie 37tyś na inst. i NIC, zero problemów, może na początku był problem z regulacją ale od tamtej pory tylko na filterki przyjeżdzam.
Z mojej strony firma Adgaz godna polecenia,a jak wiadomo nie każdemu można dogodzić.
pozdrawiam
ps.to ich link www.adgaz.eu
tak naprawde to znajomy mi ich polecił, bo również jest z nich zadowolony.

Cytat:
2007-03-23 20:54:25, Freexco pisze:
Polecam w Krakowie Elmot Auto Gaz ul. Prądnicka 36 Kraków , ceny mozna negocjować, robia sprawnie, daja gwarancje i nie cisna klientowi tego co najtańsze, www.elmot.auto.plElmot

Co do tego zakładu, to polecam bardzo wylewną opinię w tym linku:
https://www.ac.com.pl/autogaz/forum/viewtopic.php?t=584&start=15

BARDZO NEGATYWNA

Cytat:
2003-12-27 10:12:21, nitro pisze:
AUTO GAZ Adam Króliczek 44-313 Wodzisław Śl. ul. B. Chrobrego 15 A tel. /032/ 455 42 37 kom. 0605 228 151 Stronka WWW Niskie ceny, profesjonalna obsluga....

he,he partacze,lepiej mieszalnik zamienic na nowy bo ze starym nie chce sie bawic

a moze ktos zakladal gaz w legnicy. Jesli tak to gdzie tak a gdzie nie?
CZekam na odpowiedz. Pilne

poszukuje warsztatu na terenie śląska który naprawiłby mi instalacje Romano nikt nie ma oprogramowania z dotychczasowych warsztatów które odwiedziłem swoim Citroenem xsarą

Witam.
mam program do Romano i to chyba jedyny na Sląsku.
tel. 032 4719137 od 9 do 17 godz. mamy czynne

Cytat:
2008-01-17 00:02:05, kerm pisze:
poszukuje warsztatu na terenie śląska który naprawiłby mi instalacje Romano nikt nie ma oprogramowania z dotychczasowych warsztatów które odwiedziłem swoim Citroenem xsarą

WITAM WSZYSTKICH !!!

JEŻELI MIESZKACIE NIEDALEKO WROCŁAWIA TO WARTO ZAGAZOWAĆ AUTO W ALBAZIE NA UL. PIĘKNEJ 76A TEL.0713687486

POLECAM BO SWOJE AUTO WŁAŚNIE TAM ODDAŁAM W RĘCE MECHANIKÓW I MUSZĘ PRZYZNAĆ ROBOTA PIERWSZA KLASA. MOJA OMEGA NA SEKWENCJI ŚWIETNIE JEŹDZI NA GAZIE I NA BENZYNCE TEŻ

MAJĄ DUZY POŻĄDNY WARSZTAT I SAMYCH FACHOWCÓW, JAK SIĘ COŚ POPSUJE TO ZAWSZE ZROBIA JAK NALEŻY

BUŹKA