MotoNews.pl
3 Auta z FSO w kraju i na świecie (5578/5) - Strona 12

Auta z FSO w kraju i na świecie - Strona 12

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapodajcie fotki wszystkich pakietów

Pakiet 4:
przekł. zębatkowa, rozkładane siedzenia z zagłówkami (obicie materiałowe), boczki drzwoiwe - materiał, kiera od BIS-a z drobnym wielowypustem, kołpaki jak z CC - 12" płaskie, szyba ogrz, el. wentylator, gniazdo lampy przenosnej, szyby uchylane, mój miał jeszcze regulator pracy wycieraczek.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

ja miałem zwykłego fl-a: ogrzewana szyba, wentylator, regulacja wycieraczek, rocznik 92,to ten pakiet 4 faktycznie wypas

[ wiadomość edytowana przez: Jojo dnia 2005-05-31 23:03:34 ]

Zębatka i uchylane szyby to były naprawde pożyteczne dodatki!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

to dziki były w pakietach? Bueheheehhe

Cytat:
2005-05-07 19:53:55, Focus pisze:
facet z takimi nalepkami stoi przy ogrodzeniu oddzielajacym czesc samochodwa i czesc z czesciami. Sam u niego kupowalem nalepki Z tego co mi wiadomo to 2,0 SLE to bylo oznaczenie uzywane w przejsciowkach

Te naklejki z giełdy nadają się do obklejenia, ale chyba chlapaczy Oryginalne naklejki do Caro jeszcze niedawno mieli na Kotsisa po 9zł, a te 2.0 SLE widziałem w sklepie vis'a'vis CPN'u na 11-listopada. Moje 1.5SLE kupiłem za 2zł właśnie w tym sklepie

a mi by sie przydalo 1.6 SLE bo teraz bedzioe przeszczep 1.5 na 1.6 z 93r
ma ktos fotki albo jakis opis reszty pakietow z maluszka

Cytat:
2005-06-01 15:47:41, cendra pisze:
a mi by sie przydalo 1.6 SLE bo teraz bedzioe przeszczep 1.5 na 1.6 z 93r

oryginalną, albo bardzo zbliżoną do oryginału... raczej ciężko będzie dostać... Aczkolwiek wychodziły z fabryki w małych ilościach 1.6 SLE, prawda?

wlasnie dlatego pytam bo wiem ze wychodzily

Cytat:
2005-06-01 16:26:21, cendra pisze:
wlasnie dlatego pytam bo wiem ze wychodzily

ok, będę polował na takową

Cendra, taka może być?

hehe no by byla idealna

Cytat:
2005-06-01 19:15:57, cendra pisze:
hehe no by byla idealna

Po pierwsze primo - już jest Twoja - daj tylko adres na priv, to przyślę listem.

Po drugie secundo - niestety taka cudowna to nie jest, literka S jest jakby inną czcionką, no i sam materiał nie jest taki jak w fabrycznych. Ale powinna się trzymać.... Z resztą sam spróbujesz...

wejdz na gadulca bo zagadalem

No to a' propos FSO na świecie: Słyszał ktoś o fabryce FSO w Egipcie? Podobno tłukli tam Polonezy i Żuki dobrych pare lat-i co?Co dalej Tak tylko zasłyszałem...

Cytat:
2005-06-01 19:10:34, Makaveli pisze:
Cendra, taka może być?

Eee, taka... Moze wolałbyś taką co jest wypukła?

a robili 1.6 SLE wypukle, bo FSO Polonez mam wypukle na klapie to by i tamta lepsza byla wypukla ale koniecznie musi byc 1.6 SLE, bo 1.6 GLE to mialem okazje brac za free ale nie chce, to jaka to jest ?

w Egipcie to sluychalem o montowni, czy jak to sie nazywa (miejsce gdzie montuja samochody z gotowych czesci )

Cytat:
2005-06-07 17:37:33, Grzech pisze:
Eee, taka... Moze wolałbyś taką co jest wypukła?

SLE wypukła??? Widział ktoś kiedyś taką?

Cendra - jeśli FSO masz wypukłą, to ona jest chyba od Caro w takim razie.
Przejściówki i akwaria miały płaskie naklejki...

wiem, bo klapa byla zmieniana na 100% widac inny kolor pod spodem a jak kupilismy poloneza to byla jakas naklejka z symbolem ale za kilka dni odpadla ta naklejka i nie pamietam co tam bylo