| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BeeMWe (S) BMW Master (Moderator) BMW 525 24v Olsztyn | 2007-06-29 17:18:58 Hej monna.
Jeszcze dziś żadnego kawału nie podesłałaś. Jak tak może być. Dzień bez dowcipu dniem straconym.
Czekamy |
elroy_85 BMW Friend e39 świętochłowice | 2007-07-03 20:55:51 Dwie pary małżeńskie.
Żony postanowiły iść na impreze na noc, pobawiły się i wracają, nagle obydwom zachciało się siku. Stają patrza wokoło nikogo, jedna sciąga majtki, kuca, sika, wyciera sie majtkami i wyrzuca do lasu. Druga myśli sobie "kurde mam na sobie dzisiaj moje najlepsze majtki, troche szkoda" poszła na pobliski cmentarz bierze pierwszą lepszą wstążkę z wieńca z grobu sciąga majtki, sika, podciera sie wstążka, zakłada majtki i giT Żony wracają do domu. Rano jeden z mężów dzwoni do drugiego i mowi " Ty Roman moja wraca do domu ja sie do niej chce dobierać i patrze a ona majtek nie ma" Roman: "To jest nic!! Moja wraca do domu chce sie do niej dobierać sciagam majtki a tam wstążka z napisem "nigdy o Tobie niezapominy - koledzy z siłowni"" ![]() |
elroy_85 BMW Friend e39 świętochłowice | 2007-07-03 21:15:54 Rus Niemiec i Polak.
Jadą poiągiem i zakładają sie o to kto jest najlepszym złodziejem! Rus mowi! Ja jestem najlepszy zgaście światło w przedziale na 30 sekund to zobaczycie! zgasili światło, mija 30 sekund, oświecają i niemaja dokumentów! no Rusek to ty jestes dobry masz racje! Teraz Niemiec: To co zrobił Rusek to nic, zgascie światło na minute to zobaczycie! i tak zrobili , zgasili poczekali minute oświecili, okazuje sie ze polak i rus stoją bez spodni, nooo niemiec ty to jestes zajebisty złodziej. No to teraz ja mowi Polak! zgascie światło na 90 sekund i zobaczycie! też tak zrobili zgasili poczekali 90 sek i oświecili. A tu nic, jak stali tak stoją nic niezginęło, mówią Polak ty to jestes dupa a nie złodziej, nagle pociąg staje, otwierają sie drzwi z przedziału, przychodzi Motorniczy i mowi! "Wysiadać ktoś tory zapierdolił" ![]() |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2007-07-09 22:31:26 Monna skąd Ty czarujesz te dowcipy?
pzdr |
monna BMW Member BMW 325i Coupe krakow | 2007-07-11 13:01:10 W łazience:
Stoi facet w łazience przed lustrem i ogląda swojego członka. W pewnym momencie przykłada do niego rewolwer i mówi : - Stój bo strzelam!!!
Spotyka się dwóch kumpli: - Stary! Ale miałem wczoraj przygodę. Wracam wieczorem do domu przez park i słyszę jakieś krzyki. Za moment widzę jak biegnie jakaś kobieta i goni ją banda oprychów. Zobaczyła mnie i wołając "niech mnie pan ratuje!" schowała się za moimi plecami. Oni podbiegli do mnie i mówią, żebym spadał bo mi wpierdzielą. - No a ty co? - Nie ma się czym chwalić. Zrobiłem to, co chyba każdy zrobiłby na moim miejscu... - No stary! Podziwiam cię! Ale nie musisz być taki skromny. Powiedz co zrobiłeś. - Posrałem się...
Poszedł ślepy na grzyby: ...szuka po omacku. Znalazł muchomora, próbuje - Eeeee niedobry (wyrzucił) Znalazł prawdziwka - próbuje - Dobry! (wrzucił do koszyka) Znalazł kupę - próbuje - Fuuuj gówno! Dobrze że nie wdepnąłem...
Pzdr. |
BeeMWe (S) BMW Master (Moderator) BMW 525 24v Olsztyn | 2007-07-11 13:08:56
Na komisji wojskowej: - Co robi Twój ojciec? - Ojciec nie żyje? - A kim był? - Gruźlikiem - A co robił? - Kaszlał - Ale z tego się nie żyje - Przecież mówie że nie żyje |
monna BMW Member BMW 325i Coupe krakow | 2007-07-11 21:34:20 Spotkanie z prof. Miodkiem...
z sali pada pytanie: - Panie profesorze, czy forma "porachuje" jest poprawna? - W zasadzie tak, ale o ileż ładniej zabrzmiałoby: "Już czas, panowie"
Nauczycielka języka polskiego pyta Jasia - Jasiu, powiedz mi kto napisał Lalkę? - Bolesław Frus. - Jesteś blisko, ale to zła odpowiedz. - Bolesław Frus. - Jasiu! Bo wstawię ci jedynkę!!! - Bolesław Frus. - Dobrze. Sam tego chciałeś. Jedynka! Jasiu wkurzony mówi: -Ty fizdo!
Idzie Jaś ulicą trzymając szybę. Spotyka go kolega: - Jasiu po co Ci ta szyba? - Będę robił szybowiec. - A skończyłeś czołg, który robiłeś tydzień temu? - Nie. Gąsienice zdechły.
Kolega opowiada koledze: - Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie. - Zażyłeś ten środek? - Zażyłem. - I co, kaszlesz ? - Coś Ty! Nie mam odwagi...
Kobieta wpada do ginekologa. - Panie doktorze proszę mi pomóc! - W zasadzie jest już po godzinach mojej pracy, wiec proszę przyjść jutro. - Ale, panie doktorze ja nie wytrzymam, proszę mi pomóc! - A co się stało? - No, wiec mrówka weszła mi tam gdzie nie powinna i chodzi, łaskocze mnie szczypie... no po prostu nie do wytrzymania! Proszę mi ja wyciągnąć! - Wie pani, jest już po pracy, narzędzia nie wysterylizowane, nie bardzo mogę pani pomóc... - Ależ musi pan coś wymyśleć ... Błagam! Doktor po chwili namysłu: - No jest sposób, ale musi się pani zgodzić, bo jest trochę niekonwencjonalny... - Zgadzam się na wszystko, byle by ja wyciągnąć! - Pani się rozbierze i położy na leżance. Ja mam tu taki krem, który nałożę sobie na czubek penisa, wsunę go, mrówka przyklei się do kremu i ją wyciągnę. - Dobrze niech pan działa. Lekarz zrobił jak powiedział, nałożył krem, wsunął penisa i w tym momencie mówi: - Wie pani, zmieniłem zdanie. Ja ją po prostu zatłukę i utopię.
Pzdr. |
monna BMW Member BMW 325i Coupe krakow | 2007-07-13 23:27:02 Przychodzi Murzyn do psychiatry i mówi:
- Panie doktorze, zawsze chciałem być rośliną. Lekarz długo się nie zastanawiał, chwycił za toporek i odrąbał Murzynowi prącie mówiąc: - No teraz jesteś czarny bez.
Wiezie taksówkarz młodą kobietę. Na zakończenie kursu okazuje się, że ta zapomniała pieniędzy. Kierowca zdenerwowany ostro zawraca i jedzie do lasu na piękną zieloną łączkę. Zatrzymuje się, otwiera bagażnik, wyciąga koc i kładzie na trawie. Przestraszona kobieta mówi: - Ale proszę pana, ja panu oddam te pieniądze , z nawiązką, mam w domu, naprawdę proszę mi nic nie robić, mam dzieci i kochającego męża... - prawie płacze! Kierowca na to: - Gówno mnie to obchodzi! Ja mam czterdzieści królików, rwij trawę!
Trzy myszy przechwalały się w barze, która jest większym chojrakiem. Pierwsza mówi: - Ja biorę sobie trutkę, dzielę na porcje i wciągam nosem. Na to druga: - A ja ćwiczę bicepsy na pułapkach. Trzecia mysz nie mówi nic i zabiera się do wychodzenia. Pozostałe pytają: - Gdzie idziesz? - Do domu... pobzykać kota...
Pzdr. |
monna BMW Member BMW 325i Coupe krakow | 2007-07-18 19:21:47 Miałem onegdaj w pracy problem z komputerem
bo nie wskakiwała mi literka "Ł", (do dzisiaj zresztą nie wiem dlaczego tylko ta litera). Poprosiłem informatyka żeby coś z tym fantem zrobił, ale że bestia z niego trochę była leniwa, to zaczął marudzić, że jak to tylko jedna litera to sobie jakoś poradzę. Że taka literka to bez znaczenia i w ogóle Tak więc chcąc uświadomić mu, że ta jedna litera może być naprawdę ważna, napisałem mu następującego maila: "ZRÓB MI LASKĘ I NAPRAW TEN KOMPUTER" Za godzinę komputer był w porządku...
Jedzie łysy mercem. Jedzie, jedzie - nagle słyszy głos wewnętrzny: "zatrzymaj się tutaj i kop". Wzruszył ramionami ale stanął, wysiada i zaczyna kopać. Po chwili na dnie ukazał się kuferek. Wyciągnął, otwiera - cały wypełniony złotem! Zadowolony zabiera go do merca i jedzie dalej. Dojeżdża do rzeki i znowu słyszy głos wewnętrzny: "zatrzymaj się tutaj i wrzuć kuferek do rzeki". Myśli, myśli: wrzucę to pewnie z 10 innych wypłynie. Zdecydował się, wrzucił i nagle słyszy głos wewnętrzny: "Słyszałeś jak chlupnęło?"
Syn pisze list do matki: "Droga Mamo! Urodził mi się syn. Żona nie miała pokarmu, wzięła mamkę - Murzynkę, więc synek zrobił się czarny". Matka odpisuje: "Drogi Synu! Gdy Ty się urodziłeś, również nie miałam pokarmu. Wychowałeś się na mleku krowim, ale rogi wyrosły Ci dopiero teraz".
W środku nocy mąż budzi żonę i podaje jej dwie tabletki. - Co to jest? - Aspiryna na ból głowy, Kochanie. - Ale mnie nie boli głowa. - Aaaaaaaaaa... mam Cię. |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2007-07-18 19:26:48
A to to smutne jest.. |
monna BMW Member BMW 325i Coupe krakow | 2007-07-18 19:31:23
Dlaczego smutne? - Panowie to dobry sposób na kobiety
Pzdr. |
![]() grzesiekswiader (S) BMW Master (Moderator) Nissan Tiida - na zd ... iława | 2007-07-18 23:32:26 Witam !
Niesamowite !! Proponuję zmienić nazwe topic-a na "HUMOR Klubu - Kącik Monny- Będziesz Miał Wydatki" Pozdrawiam serdecznie i dziękuję. Grzesiek |