Allegro i inne - Strona 12

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2005-05-16 19:43:16, Aldik pisze:
Jeztom kupil 92 w podobnej cenie i w moim zdaniem bardzo dobrym stanie, chociaż on marudzi na blacharkę, ale to są drobnostki, silnik chodzi u niego pięknie i podobno ma dwa wtryski do wymiany, ale nawet nie przykopci, przynajmniej jak ja widziałem było ok

Aldik, ehh, Aldik, nic o wtryskach nie mówiłem! , mówiłem tylko, że mam dwie świece żarowe do wymiany na 2 i 5 cylindrze, poprostu muszę podgrzewac dwa razy przed odpaleniem, filtr powietrza jeszcze jest do wymiany i dwie opony letnie do kupienia na tył bo sa zimówki . A tak wszystko gra i buczy(oby jak najdłużej) Co do kopcenia to nie kopci przy "normalnej" jeździe, tylko jak da jej sie konkretnie po garach, ale to nie wali czarnym dymem(wczoraj zmierzyłem się z E36 325TDS-jej to walił czarnym dymem na maxa, to było na światłach, na trójce zaczął mi odjeżdżać )tylko takim ...nie czarnym i tylko jak deche się wciśnie. Wtryski są ok, tylko odrazu komplet świec wymienie i będzie git. Ale to w czerwcu.pozdro

PS: A moim skromnym zdaniem 325 91' za 5500zł. to jest jakieś dojechane. Po pierwsze ten kto chce sprzedać nie pisze" na chodzie" tylko pisze w jakim stanie to jest. I daje duuuużo więcej fotek. Ale moge sie mylić...

Cytat:
2005-05-17 11:17:44, Jeztom pisze:
Aldik, ehh, Aldik, nic o wtryskach nie mówiłem! , mówiłem tylko, że mam dwie świece żarowe do wymiany na 2 i 5 cylindrze, poprostu muszę podgrzewac dwa razy przed odpaleniem, filtr powietrza jeszcze jest do wymiany i dwie opony letnie do kupienia na tył bo sa zimówki . A tak wszystko gra i buczy(oby jak najdłużej) Co do kopcenia to nie kopci przy "normalnej" jeździe, tylko jak da jej sie konkretnie po garach, ale to nie wali czarnym dymem(wczoraj zmierzyłem się z E36 325TDS-jej to walił czarnym dymem na maxa, to było na światłach, na trójce zaczął mi odjeżdżać )tylko takim ...nie czarnym i tylko jak deche się wciśnie. Wtryski są ok, tylko odrazu komplet świec wymienie i będzie git. Ale to w czerwcu.pozdro PS: A moim skromnym zdaniem 325 91' za 5500zł. to jest jakieś dojechane. Po pierwsze ten kto chce sprzedać nie pisze" na chodzie" tylko pisze w jakim stanie to jest. I daje duuuużo więcej fotek. Ale moge sie mylić...

No no teraz sie tłumaczysz

A co powiecie na to ? Moim zdaniem ciekawe, tylko zeby automat i silnik np 4.5biTurbo ahhh.

Cytat:
2005-05-17 11:44:46, Aldik pisze:
A co powiecie na to ? Moim zdaniem ciekawe, tylko zeby automat i silnik np 4.5biTurbo ahhh.

fajnie że MANUALNA SKRZYNKA , zawsze mi się podobały E23 i E24 i ogólnie rekiny coraz bardziej mi sie podobają...

Cytat:

jezdzilem kiedys identyczna

Cytat:
2005-05-17 14:55:06, draiwer5 pisze:
jezdzilem kiedys identyczna

i jakie wrażenia z jazd?

ja jezdziłem e24 635 napraqwde fajne autko ale czuc w prowadzeniu ze auto ma ponad 20 lat a 745 to juz naprawde jest cos pieknego ten sam kolega tez miał taka

Cytat:
2005-05-17 15:05:29, Jeztom pisze:
i jakie wrażenia z jazd?

wrażeni pozytywne jak najbardziej tylko że to było kilka lat temu i nie miałem jeszcze prawka siedziałem z boku ale naprawde fajny wózek chyba właśnie wtedy tak naprawe spobało mi isę bmw

Dosłownie rarytas egzemplarz kolekcjonerski - auto nie dla "GÓWNIARZY" , oni nie dają za wygraną...

PS: 1.8 115KM 85'

Cytat:

Co do tego 4.5biTurbo to nie przypominam sobie żeby w jakiej kolwiek bmce był był orginalnie taki silnik.

Były 745 E23 ale miały pojemność 3210 cm3 roczniki do 82 i 3430 od 83 roku

a tak poza tym to znalazłem kiedyś taką na mobile.de za 400 euro.Podobno była na chodzie. Z zewnątrz blachy nie wyglądały naj gożej. Miała 4 el. szyby, el. lusterka, el. regulowane fotele, klime i skóre(w bardzo kiepskim stanie). Gdybym miał wtedy więcej kasy to bym ją kupił. Stała 20km od granicy z Polską

Cytat:
2005-05-17 22:47:15, Dexter528i pisze:
Co do tego 4.5biTurbo to nie przypominam sobie żeby w jakiej kolwiek bmce był był orginalnie taki silnik. Były 745 E23 ale miały pojemność 3210 cm3 roczniki do 82 i 3430 od 83 roku a tak poza tym to znalazłem kiedyś taką na mobile.de za 400 euro.Podobno była na chodzie. Z zewnątrz blachy nie wyglądały naj gożej. Miała 4 el. szyby, el. lusterka, el. regulowane fotele, klime i skóre(w bardzo kiepskim stanie). Gdybym miał wtedy więcej kasy to bym ją kupił. Stała 20km od granicy z Polską

Jeeezu za 400EUR - chłopie dlaczego do mnie nie dzwoniłeś
A co do 745 biT to jestem na 99,9% przekonany, że były takie!

A moze taki srebrny metalik

745 byly na 100% tylko ze jest to silnik 3,5 z turbina wiec nie wiem czemu mowiciew bi turbo jak turbina jest 1

Cytat:
2005-05-19 13:35:54, pawełO pisze:
745 byly na 100% tylko ze jest to silnik 3,5 z turbina wiec nie wiem czemu mowiciew bi turbo jak turbina jest 1

Ja kiedyś widziałem E32 735 z jedną Turbiną! ale to była domowa przeróbka, a 745 biturbo wychodziły z fabryki ale chyba w limitowanej wersji.

co do tych meskow to watpie zeby taki kolor przeszedł przegląd w naszym kraju

Cytat:
2005-05-19 14:37:06, pawełO pisze:
co do tych meskow to watpie zeby taki kolor przeszedł przegląd w naszym kraju

Hmm u nas wszystko przechodzi przegląd A dlaczego uważasz, że bylby problem?

Cytat:
dlaczego uważasz, że bylby problem?

bo w przepisach jest napisane że auto ma być tak pomalowane by nie odbijało refleksów słonecznych.
pozdrawiam

Pamiętacie tę drogą E31 ??

Ktoś lub ON dał 70000pln.

Mi się podoba ten srebrny metalic ale on chyba do pierwszego ubrodzenia a pozniej od nowa trzeba malowac...

zawsze chcialam meic taki lakier do paznikci )))

Do Aldika

Jeśli byłbym na tym forum 1,5 roku temu to pewnie dałbym ci znać.

Jeśli chcesz to moge ci przesłać coś na temat 745i E23 bo kiedyś coś takiego ściągałem z netu lub podać adres tej strony. muszę tylko tego poszukać.

Pozdro