Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Pablox SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107'89 -była, ... Gdynia | 2006-02-15 22:36:26 We are sinking, jak to usłyszałem to 10 min sie smiałem ![]() |
![]() sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2006-02-19 00:49:39 "Biali" wzięli do niewoli Czapajewa i Pietkę. Codziennie pytali Czapajewa o tajemnice wojskowe, wracał do celi strasznie pobity. Po tygodniu zaczął uderzać głową w ścianę. - Towarzyszu dowódco, przestańcie - prosi Pietka - nie wystarczą ciosy "białych"? - Ech, Pietka, nie rozumiesz... Ta cholerna skleroza! - Wawoczka, kto to taki Czapajew? - Wódz murzyński. - ????!!! - No, przecież walczył przeciwko białym.... - Ale to był oficer czerwonych! - To i Indianie byli w to zamieszani? Rankiem Czapajew wychodzi z burdelu. - A pieniądze - krzyczy za nim dziewczyna. - Rewolucjoniści pieniędzy nie biorą! - dumnie odparł Czapajew. Czapajew dowiedział się, iż aby poznać dziewczynę, trzeba do niej swobodnie podejść, porozmawiać o pogodzie i przedstawić się. Pewnego razu spotkał śliczną dziewczynę spacerującą z pudelkiem. Podszedł więc, z całej siły kopnął pieska i rzekł: - Nisko leci. Chyba na deszcz... Nawiasem mówiąc, niech pani pozwoli się przedstawić: Czapajew jestem! Do taksówki wsiada napakowany, łysy jegomość w dresie i krzyczy do taksówkarza: - Napierdalaj na Mickiewicza! Wyrwany z zadumy i przestraszony taksiarz: - Pierdolony Mickiewicz, takie chujowe wiersze pisał, a "Pana Tadeusza" to już strasznie spierdolił! Poszedł facet przed Świętami wyciąć choinkę do lasu. Tak szukał i szukał, że w końcu zabłądził. Chodzi więc po lesie i krzyczy. W pewnym momencie coś go szturcha z tyłu w ramię. Odwraca głowę, patrzy a tu stoi wielki niedźwiedź, piana z pyska mu leci i mówi : - Co tu robisz? - Zgubiłem się - odpowiada facet - Ale czego się kurwa tak drzesz? - pyta znowu wściekły niedźwiedź? - Bo może ktoś usłyszy i mi pomoże. - mówi gość - No to kurwa ja usłyszałem. Pomogło ci? Wódka Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe się nie regenerują. Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego używamy na codzień około 10% z nich. Zatem około 2,7 miliarda komórek jest niepotrzebnych. Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypić 2 700 000 szklanek wódki. Przeliczamy: 1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek. Zakładając, ze maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pić, powiedzmy mając 15 lat, to mamy 40 lat stażu. Przeliczamy lata na dni: 40 * 365 = 14600 dni picia. Jeżeli możemy wypić 900 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe to: 900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie! Wniosek: Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 - na obiad i 30 - na kolację... KAMIEŃ Z SERCA ! GORZAŁKA DLA WSZYSTKICH ! Podaj dalej, żeby ludzie nie żyli w nieświadomości... Rozmawiaja dwaj dresiarze: - Ty, znasz takich: Bach, Mozart, Bethoveen? - A co? Wkurwiajają Cie chuje ? - Nie, równi kolesie. Piszą melodyjki do komórek tato chce z soba pogadać...... co sie stało synu?????? no wiesz wrażliwy temat no wal znamy sie kupe lat synu...... no wiesz jestem gejem... hm....synu a jakim autem jeżdzisz??? no ,, maluchem.... a gajer masaz od armaniego???? no nie zwkły sztruks.. synu ty jesteś h.. nie gej ty jesteś zwykły pedał........ |
![]() Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2006-02-19 22:17:54 Stancja u babci
przez pierwszą minutę-póltorej nic się nie dzieje,ale warto poczekać na to co będzie dalej ![]() oczywiscie głośniczki podkręćcie widok niestety słabiutki stancja |
![]() sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2006-02-20 00:09:24 Witam
Rewelka ![]() Zaplułem monitor ![]() ![]() ![]() Grzesiek wisisz mi za czyszczenie monitora.... moherowy elektorat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tomekx siemianowice | 2006-02-20 13:40:26 czym sie różni dyrektor od męża..
mąż nie wie że ma zastępcę ![]() takie sobie słyszałem w kabarecie ![]() |
![]() andrzej_krakow (S) MEGA ŁADZIARZ ![]() Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2006-02-20 14:56:56 Czym się różni rumuński kierownik od polskiego: rumuński kończy się na ...sku a polski zaczyna ![]() |
![]() 83matys SYMPATYCZNY GOŚĆ Toyota Corolla / Yam ... Łódź | 2006-02-22 15:40:13 Babka ze stulejka ![]() Mala blondyneczka W tramwaju dwóch białych pobiło Murzyna. Policjant przesłuchuje uczestników. Pierwszy opowiada poszkodowany: - Panie władzo, stoję sobie w tramwaju jakieś kilka minut, a tu nagle dostałem po gębie. A po chwili rzucił się jeszcze ten drugi!! - No dobrze - mówi policjant - zaraz przesłucham tych panów. Po czym zwraca się do tego, który pierwszy zadał cios: - Panie, co pan?? Tak bić bez powodu?? - Wcale nie bez powodu!! - No to niech pan opowiada! - No więc - zaczyna biały - stoję sobie spokojnie w tramwaju. Nagle na przystanku wchodzi Murzyn i staje mi na nogę. Myślę sobie "zejdzie zapewne". Ale mija minuta, dwie... No to, z zegarkiem w ręku, po upływie trzeciej minuty go walnąłem. A czemu rzucił się też ten drugi facet, to nie mam pojęcia! - Dobrze, to w takim razie jego też przesłuchamy - odpowiada policjant i zwraca się do ostatniego uczestnika zajścia - Co pan nam powie? - Panie! - zaczyna podekscytowany - Patrzę, stoi biały, a koło niego Murzyn. Ten biały co chwila patrzy na zegarek, jakby na coś czekał. Aż tu nagle jak tego Murzyna nie zdzielił, to ja żem myślał, że się w całej Polsce zaczęło... |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2006-02-22 16:07:55 Mała blondyneczka jest cool... nie mogę... jak można z siebie takie cóś zrobic... no nie rozumiem takich... |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-02-22 21:09:00 babka jest nieprzecietna. ledwo mi zwieracz wytrzymal. |
![]() krzychuk SYMPATYCZNY GOŚĆ Laguna 1.8RT/VW T4 2 ... lublin | 2006-02-22 21:29:54 Nie no panowie blondyneczka jest super.Taniec i cały wystep znacznie lepszy niz Mandaryny w Sopocie ![]() ![]()
Ach te Babcie
[ wiadomość edytowana przez: krzychuk dnia 2006-02-22 21:51:28 ] |
tomekx siemianowice | 2006-02-22 21:46:49 Mandaryna się powinna od niej tańca uczyć
moja nauczycielka angielskiego nawet kiedyś powiedziała że żona wiśniewskiego ma okropny akcent ![]() |
![]() krzychuk SYMPATYCZNY GOŚĆ Laguna 1.8RT/VW T4 2 ... lublin | 2006-02-22 21:52:52 Tomekx jaki kurteczka akcent wschodnio syberyjski ![]() |
tomekx siemianowice | 2006-02-22 21:56:52 no nie przypominam sobie żebym coś wspominał o jakiejś kurteczce ale nie każdy jest profesorem Miodkiem...
polska trudny język ![]() |
![]() Fruwak SYMPATYCZNY GOŚĆ Zagórz | 2006-02-22 22:07:40 ![]() [ wiadomość edytowana przez: Fruwak dnia 2006-02-22 22:24:03 ] |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2006-02-23 19:07:38 Dlaczego trabant nie rusza na zielonym świetle?
1. Zatrzymał go pęd powietrza wiatraka chłodnicy samochodu stojącego za nim. 2. Najechał na gumę do żucia. Facetowi zepsuł się trabant. Łapie stopa i zatrzymuje się gość w BMW: - Ja pana będę holował ale jak będę za szybko jechał to niech pan włączy lewy kierunkowskaz. Gość się zgodził. Jadą i jadą, aż tu nagle obydwóch wyprzedza drugie BMW i przez szybę drwi z kierowcy pierwszej beemki, że tak wolno jedzie. Facet wkurzony przyspiesza. Mija go następne BMW i cała sytuacja się powtarza. Facet już konkretnie wkurzony jedzie, gaz do dechy i dogania tamte BMW. Kierowca trabanta oczywiście zaczął mrugać kierunkowskazem. Całą sytuację widzi dwoch policjantow: - Józek widzisz to co ja? - No trzy beemki i trabant będzie je wyprzedzał. Ostatnie słowa pasażera samochodu: - Jedź, prawa wolna. |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2006-02-23 21:00:09 |
![]() krzychuk SYMPATYCZNY GOŚĆ Laguna 1.8RT/VW T4 2 ... lublin | 2006-02-23 21:42:59 Stancja u Pani Krysi to to samo co stancja u babci
Ale ciekawy sposób na pozbycie sie keczupu z butelki. ![]() |
![]() maxymilan SYMPATYCZNY GOŚĆ kraków | 2006-02-24 12:16:42 |
![]() krzychuk SYMPATYCZNY GOŚĆ Laguna 1.8RT/VW T4 2 ... lublin | 2006-02-24 18:11:24 Ja pierdziule ale popaprani kolesie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |