Legendarne Samochody- kolekcja Amercom - Strona 12.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja kupiłem, bo mi się podoba to auto. Model jest średnio wykonany. Ja daję mu 7/10. A czy chcesz kupić czy nie, to już twoja decyzja.

ok a na okładce sa jakies nowe zdjecia jakie beda w przyszlosci?

Nie niestety nie ma nowej fotki całej kolekcji.
W następnym numerze będzie Ford Crown Victoria z 1955r. a później Ford Capri z 1969r.

Cytat:
2010-04-14 18:44:41, patlan pisze:
U mnie tez jest krzywe światło ale nie próbowałem tego prostować, jednak większość modeli jaguara ma krzywe światło. Największy mankamentem jest to że trzeba przez co najmniej 10 minut oglądać model w celu sprawdzenia czy nic nie odleciało. Mam nadzieję że modele które ukażą się w przyszłości nie będą takie kruche.

Patlan gdzie kupowałeś Jaguara w GD?? Bo w moim kiosku niema i podobno w połowie Gdańska tak jest...

jednak kupiłe, i wiecie co mam proste śmiatła byly 3 sztuki i ogladalem gdzies 5 min i jest chyba idealny

Tez mam proste swiatla;]

Cytat:
2010-04-14 16:48:35, Kolekcjoner1970 pisze:
gdzie światła???? co to k...a ma być???? gorsze nawet od SuperSamochodów!!! W dodatku po terminie!! Nie warte nawet 5 zł!! Amercom nie ma szczęścia do modeli autek. Czołgi były dobre. Wozy Bojowe są dobre (kolega ma wszystkie czołgi a teraz zbiera "Wozy Bojowe") Samoloty Świata też są dobre. Więc czemu te modele są tak tandetne??? Rzeczywiście, strach się bać Capri (za duże lusterko) i Mustanga

A ty krytyk jestes czy co???

Cytat:
2010-04-15 20:16:23, Dluqi pisze:
Patlan gdzie kupowałeś Jaguara w GD?? Bo w moim kiosku niema i podobno w połowie Gdańska tak jest...

Kupowałem w empiku na Dworcu Głównym

Cytat:
2010-04-16 21:19:11, patlan pisze:
Kupowałem w empiku na Dworcu Głównym

Dobra, udało mi się kupić ostatniego Jaguara w empiku

Cytat:
2010-04-16 22:16:03, Dluqi pisze:
Dobra, udało mi się kupić ostatniego Jaguara w empiku

Jak ja kupowałem to wziąłem nie uszkodzonego bo chyba 3 zostały z defektami m.in urwana lampa przednia, odstający grill i krzywe koła. A tobie udało się kupić bez defektu?

Cytat:
2010-04-17 00:51:34, patlan pisze:
Jak ja kupowałem to wziąłem nie uszkodzonego bo chyba 3 zostały z defektami m.in urwana lampa przednia, odstający grill i krzywe koła. A tobie udało się kupić bez defektu?

No mój miał tylko krzywe reflektory, to rozkręciłem i wyprostowałem je, teraz lepiej wygląda

Cytat:
Długi pisze:

No mój miał tylko krzywe reflektory, to rozkręciłem i wyprostowałem je, teraz lepiej wygląda

Jakim cudem rozkręciłeś światła? Przecież one nie mają żadnej śrubki.

Ciekawe czy Ford Crown Victoria będzie prosty czy też będzie trzeba zrobić jakieś poprawki

ciekawe jak bedzie wygladał delahaye figoni..? nie widzialem nigdzie na allegro

Cytat:
2010-04-17 11:41:24, kris3300 pisze:
Jakim cudem rozkręciłeś światła? Przecież one nie mają żadnej śrubki.

Sorry. Chodziło mi że rozkręciłem samochód, a światła wyjąłem, wyprostowałem i przyczepiłem na nowo.

Cytat:
2010-04-17 12:49:56, supra pisze:
ciekawe jak bedzie wygladał delahaye figoni..? nie widzialem nigdzie na allegro

być może tak:

Zajefajny ten model. Tylko znając Amercom będzie szajsownie wykonany.

Dzień dobry jestem tu nowy mam dopiero wszystkie modele do 3 numeru bugatti royal czyli 4 modele miałem zbierac wszystko ale okazało sie to straszne a ktos moze wstawic foto jaguara??

Przeszukaj forum gdzie tu bylo zdjecie lub wejdz na strone http://amercom.com.pl/strony.php?kod=ls

Cytat:
2010-04-18 15:11:18, FsoFan14 pisze:
[...] a ktos moze wstawic foto jaguara??

Wejdź tu i znajdź
Code:
bubek_96, 2010-04-14 16:09:45