MotoNews.pl
10 OT : Posmiej sie !! (260209/72) - Strona 116

OT : Posmiej sie !! - Strona 116

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2008-07-11 21:57:25, AndrzejMT pisze:
..I prosze bardzo juz za 3800 E można mieć pieknego 126Pee >> Link << ..Nic tylko szukać ładnych Malców i wywozić do D

Za tyle kasy wymagałbym oryginału a nie stylizacyjnego misz maszu. Kiera od fl, dziwne kierunki i tylne lampy, felgi z małym rozstawem śrub, tylna klapa od późniejszych wersji, brak znaczków z przodu i tyłu....

Kuba – po czym poznajesz, ze kanapa od pozniejszych wersji? Reszta jak mowisz – gdyby bylo wszystko “z epoki” to bylby super. Takie niby detale, ale jednak raza…
Malec dziwnie wysoko stoi – tak jakby zawieszenie bylo robione calkiem niedawno.

Cytat:
2008-07-14 11:47:55, mkaminski100 pisze:
Kuba – po czym poznajesz, ze kanapa od pozniejszych wersji?

Hmmm... A gdzie ja to napisałem

Klapa, kolego, tylna klapa

Cytat:
2008-07-14 13:42:58, kuba pisze:
Hmmm... A gdzie ja to napisałem Klapa, kolego, tylna klapa

Bosze... glodnemu chleb na mysli. Piszesz "klapa", ja czytam "kanapa".. hehe

Wypasiony teledysk

Co do tego malca to te zamki do otwierania trójkątnych szybek były metalowe i do tego chromowane tu jest plastik. W bagażniku była oryginalnie taka guma a nie to co tu.

Cytat:
2008-07-15 09:06:52, mkaminski100 pisze:
Bosze... glodnemu chleb na mysli. Piszesz "klapa", ja czytam "kanapa".. hehe

to ciekawe... bo ja też bezwiednie przeczytałem kanapa

musi być coś w kontekście albo szyku zdania co powoduje taką interpretację... i myślę sobie cholera specjalista najwyższej klasy, że kanape poznał...

Cytat:
musi być coś w kontekście albo szyku zdania co powoduje taką interpretację... i myślę sobie cholera specjalista najwyższej klasy, że kanape poznał...

Najwyraźniej maluch kojarzy Wam się z tylną kanapą

Mnie zresztą też ech te czasy...

Immo jakos ciezko mi jest wyobrazic Ciebie w maluchu na tylnej kanapie i to jeszcze z kims. Moze, ale podkreslam MOZE jakby wywalic przednie fotele, to jakos daloby rade

I nie wszystkie wersje mialy rozkladane fotele z przodu. To dopier gimnastyka. Trzeba bylo uwazac na odciski stop na przedniej szybie

Cytat:
2008-07-16 11:54:58, fatboy82 pisze:
Immo jakos ciezko mi jest wyobrazic Ciebie w maluchu na tylnej kanapie i to jeszcze z kims. Moze, ale podkreslam MOZE jakby wywalic przednie fotele, to jakos daloby rade

Jakby to powiedzieć... Immo jak jeździł "kaszlem" pewnie dużo młodszy był i na tylnej "kanapie" jeszcze się mieścił

nieee... on jeździł kaszlem tak samo jak teraz ten anglik co wpakował w malara V8...

Gdy jeździłem malcem to byłem smukły i gibki niczym łasica
Do dzisiaj niewiele się w tej kwestii zmieniło

Jakby ktoś szukał pomysłu na niestandardowe oświadczyny - klik

Nie czytać do śniadania

Cytat:
Jakby ktoś szukał pomysłu na niestandardowe oświadczyny - klik

Nie - nie jest krypto pedałem - to Rżewski czasów dzisiejszych. A dziewucha powinna być zachwycona

współczesna wersja krasnala ogrodowego

Wypasiona Omega !!!

pokrowce ze skóry ekologicznej, głośniki voice kraft, dywaniki alu, 175 koni, joj, o takim szmelcu nie powinno się wogóle pisać w ogłoszeniu bo odstrasza klientów.........

Cytat:
2008-07-24 18:04:05, abigaz pisze:
Wypasiona Omega !!!

Najlepsze są kołpaki

ale jaki skrupulatny, pewnie faktura Vat na to będzie

"- nowe tarcze wentylowane + nowe klocki z górnej półki
( same klocki ponad 200 zł.kpl. tarcze 160 zł. szt. = 520 zł. )
- hamulec ręczny - nowe szczęki i nowe klocki (120zł.)"