MAŁOPOLSKA --------------- SPOTKANIA OKP - Strona 119

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ja w ta sobote odpadam, bo poza krakowem jestem! Niedziela ok!!!! ale nie wczesniej niz kolo 18. Oczywiscie jak cos to transport masz zapewniony(Focuss), no chyba ze silniczek krokowy w mojej omesi juz zupelnie wyzionie ducha i przestanie trzymac obroty to wtedy sie nie zjawie!!! Zreszta i tak juz mam z nim duuuuuuuuze problemy
pzdr

No to co robimy jutro spocik wieczorkiem czy w nastepna sobote lub niedziele?? Dajcie znac! Najlepiej jak najszybciej!!

no tak, jak ja mogę to inni nie mogą - jestem najlepszym uczestnikiem odwołanych spotów

5-6 II też chyba mogę, chyba bo nie wiem czy nie wypadną "pilne roboty"....

pozdrawiam

Cleric !!!!!!!! W TV powiedzieli że widziano jakiegoś
gościa w Corsie po VT który pędził w stronę gór z nartami
na dachu... daj znać, że żyjesz Brachu
bo zaczynam sie martwić

jestem, żyje, na narty dopiero 09.02.2005 wyjadę do zakopanego, narazie mini górki mi grożą, rozruszać się trzeba

Witam was po dość długiej nieobecności:* Ja na spociku napewno się nie pojawię przynajmniej teraz Ehh mówicie o nartach..ja byłam ostatnio na snowboardzie i omało co nie poszłam na studniowke w gipsie!! Jakis koles wjechal we mnie na stoku i zostalam kontuzjowana...wstrzasnienie mózgu, i łokiec którego nie mogę wprostować Poszłam do chirurga i musiałam go błagać by mnie w gips nie wsadzał, ale jest dobrze...studniowka się udała i z checia bym ja powtorzyla Ja teraz mam ferie 2 tyg...ale co z tego jak nie mam zadnych planow A wy macie jakies plany, prócz Clerica?? Pozdrawiam was bardzo serdecznie i życze bardzo udanego spotu!! (Jeśli się odbędzie)

Nooooo... Lerra to teraz wpadłaś, czyli:

1. Masz wolne
2. Nie masz planów
3. Masz dużo czasu dla "Chłopców z Małopolski"
4. To oznacza Twoją zdwojoną a nawet ztrojoną obecność
na Forum
5. A siedząc przy kompie możesz spokojnie doleczyć kontuzję
ze stoku

Chłopaki, to teraz odżyjemy

Red

Nie wiem czy w to wierzyć?
ale właśnie dostałem pozwolenie na
wykorzystanie zaległego urlopu tj. 7 dni
od poniedziałku przyszłego tygodnia
yyyyy, hmmmm, nie kumam? Tyle szczęścia na raz?

Wstrząśnięty, lecz nie zmieszany Red

Ferie, urlopy, narty.....

a ja będę miał śliczną opaleniznę od monitora....

pozdrawiam i życzę miłej zabawy a Tobie, Lerra, szybkiego powrotu do zdrowia - na chorobowym tez można się nie nudzić....

piotrek

może się wybierzesz do zakopanego?? spotkalibyśmy się na małe co nieco

Hej ludzie from Malopolska ... bylem w niedziele u Was ... mze ktos widzial 2 Fordy Capri , 1 Manta, 1 Hiunay Coupe stary pomykajacych lub stojacych. Jezeli tak to ja to bylem z ekipa ... mielismy male spotkanie Youngiter.pl w Rally Cafe ... bylo zajefajnie Uwielbiam Krakow ... szczegolnie noca jak ludzie nie widza cos ie dzieje jak jedzie mala kolumna Classic Car

ostatnio tesh nie wiedzieli co się dzieje jak ja w pracy jadę kolumna

co tam slychac w malopolsce??

kiedy w lutym planujecie zlota?? bo bym wpadl jakby mi termin podpasowal

a wlasnie cleric, jak sie spotkamy to pokaze ci w gazecie total vauxhall jak tu tuninguja corsy, moze zlapiesz jakies natchnienie.

pozdro
harlej

ostatnio po Krakowie i na trasie do Oświęcimia jeździły kolumny niebieskich samochodów z białym paskiem i dyskoteką na dachu

Cytat:
2005-02-01 20:40:47, filasty pisze:
ostatnio po Krakowie i na trasie do Oświęcimia jeździły kolumny niebieskich samochodów z białym paskiem i dyskoteką na dachu

NO KAŻDE JEDNO SKRZYŻOWANIE PAŁKA. nawet zadupne skrzyżowania pałka, a jaka droga odśnieżona ho ho ho jednak jak trzeba to sie da!!!
Będzie jakiś spocik w kraku?niebawem?co?

[ wiadomość edytowana przez: tommi32 dnia 2005-02-01 20:59:35 ]

Hmmm ... kurde jak ja bardzo chcialbym przyjechac do was na spocik ... tylko kiedy ... i za co ... masakra.

No Geriff, myślę że narazie kłopot masz z głowy
bo nasze ustalenia stanęły w miejscu, a przy okazji
ja też chyba narazie nigdzie sie nie wyrwę
nie chciałbym wyjść na pesymistę, ale coś mi mówi
że następny porządny spocik będzie... na wiosnę?

Cytat:
następny porządny spocik będzie... na wiosnę?

No co wy ... nawt jak by mialo przyjechac tak jak u nas 3 samochody to i tak warto

Cytat:
2005-02-03 11:01:01, Gerrif_Newell pisze:
No co wy ... nawt jak by mialo przyjechac tak jak u nas 3 samochody to i tak warto

no gerrif wyjałeś mi to z twarzy