MotoNews.pl

Podkarpacie i Świętokrzyskie - zloty i inne - Strona 13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ja bede ale nie wiem czy auto bedzie :/ zobaczymy co sie da z tym zrobic ja to mam pecha przed kazdym zlotem kurwa mac

Znowu będę miał "wesoły autobus"? Może San A1112T

No chłopaki - ja spierdzielam zmieniac most w Devilu !
Do zobaczyska !

I jak zwykle info dla zainteresowanych - będą klubowe Gadgety do nabycia.

no to kto będzie na 100%, ilu pojazdó będzie w kolumnie???? pisać chłopaki

Cytat:
2006-01-06 20:07:12, Ramzes_II pisze:
No chłopaki - ja spierdzielam zmieniac most w Devilu ! Do zobaczyska !

o godzinie 2:30 w nocy most nowy był na swoim miejscu. Teraz ide poskręcać wsio do kupy, posprawdzać, odpowietrzyć hamulce i ustawić reczny.
Chyba będzie cos z tego

a mi sie plany komplikuja, nie wiem czy uda sie mi jutro pojawic na spocie

ja mam wesąłą ekipe jedzemy z rzeszowa dwoma polonezami akwarium 88 i przejscówka 92 w składzie Ja Bolo86 i Marel reszty nie znacie mozliwe ze wystapie jako kierowca przejscówki bo marel moze mieć % impreze dzis

hehe zobaczymy jak to będzie jutro, dziś oblewa urodzinki młodszej siostry i zobaczymy ile jutro będe miec % hehe, ale jak widac kierowca zawsze sie znajdzie

UWAGA!!!!!!!!!!!!!

NIESTETY Z POWODU WYPADKU W PRACY MÓJ POBYT NA SPOCIE JEST ODWOŁANY. MAM OSIEM SZWÓW, CAŁĄ RĘKĘ W BANDAŻACH I NADERWANE (NADCIĘTE) ŚCIĘGNO. WŁAŚNIE PRZESTAJĄ DZIAŁAĆ ZASTRZYKI PRZECIWBÓLOWE I CZUJĘ SIĘ DO DUPY.
PRZYKRO MI ŻE NIE BĘDZIE MNIE Z WAMI.
PROSZĘ O ŁADNY OPIS SPOTU I DOKŁADNE ZDJĘCIA.
JEŻELI KTOS CHCIAŁ JAKIEŚ GADGETY, PROSZĘ O INFO Z ADRESEM - WYSYŁAM NA MÓJ KOSZT.

BAWCIE SIĘ DOBRZE I SZALEJCIE "ZGODNIE Z PRZEPISAMI"

VAZYL

no to kto wkońcu jedzie???? a vazyl trzymaj się i niech cie juz nic nie boli a wkoncu spotów przed nami jeszcze dużo, głowa do góry

ja będe czyli BanditC i kumpel zza Łańcuta podkiem 1.6 GLI

z mojego osiedla bedzie jeden polonez jak juz pisałem wczesniej a jak się wkurwie to odpale moja padeke i zarzne silnik do reszty po drodze Vazyl trzymaj się mocno moze jeszcze nie wszystko stracone moze załatw sobie kierownika samochodu np kolega z youngtimer

o qurwa Vaz ! tak mi przykro ! Szkoda - moze znajdziesz jakiegos kierowce dla siebie ?
Szalec nie bedziemy,pogadamy, moze ktos obpstryka Devila, cos moze przekąsimy, napijemy (MCD jest zaraz obok )
Wracaj do zdrówka.. Trzymamy kciuki !

heh lipa będzie kierownik to kierownik zawsze by nas pokierował ale jakoś to będzie. oczywiście też życze powrotu do zdrowia szybkiego, może odszkodowanie zrekompensuje Ci ból i nieobecność na spocie, i będziesz mógł zainwestować tą kase w odbudowe kanta.

Pozdr.

no koledzy mrozik jest trzeba będzie skrobac szybki umnie jakieś - 12 C, hehe, ale akumulatorek na wszelki wypadek wyciągnięty tak ze musi odpali, hehe, idę pobiegac z pieskiem jakaś pasza i zbieramy ekipe i w drogę

nom u mnie niestety też -12 także wyjazd to wielki znak , ide odpalać i na CPN jak sie uda to sie pojawie

no mimo ze mrozik jest konkret, pogoda jest zajebista, hehe, będzie piękne słoneczko, hehe, i kurcze nie moge dostac się do samochodu bo mi wszystko zamarzło ale się jakoś włamie, hehe, pełna mobilizacja panowie skrobanko tankowanko i pojawiac się, hehe, no i wstawaj Przemo

heh ja narazie na tankowanko nie dojade, pierwsza próba odpalenia i poległem, biegam teraz z czajnikiem może sie uda , dobrze że mam nowy AKU. to przynajmniej jest czym kręcić, no nic ide działać

no i stało sie nie odpalił także nie pojawie sie a nie ma mnie kto pociągnąć także bawcie sie dobrze