[Borys] Kombica... THE END - Strona 13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
yoo.. tez bym chcial 2.0 do mojej kombicy borys masz zamiar go docelowo jeszcze uturbić ?

narazie nie mysle o tym........ na sluzszy czas starczy pewnie tej mocy

Cytat:
na sluzszy czas starczy pewnie tej mocy

Hehe, tylko tak Ci się zdaje - ja mam teraz 205 kucyków i juz mi za mało po raptem miesiącu śmigania

Prawda jest niestety bolesna - ciągle chce się więcej

Ale w Black STecku nic nie robię i raczej robić nie będę

Ale masz bagażnik zabudowany!!! Jeśli to sprzęt audio, to wyjątkowo orginalna zabudowa A na poweażnie, to silnik z którego masz roku? To jest 2.0 od RS-a, czy z jakiegoś Mondka?

silnik chyba jest z 93r. z RSa czyli 2,0 (N7A)

Dzis przyszlo sprzeglo -dzieki VinCe wyglada extra (musicie uwierzyc na slowo bo ktos w domu zwedzil mi karte do aparatu )
i dzisiaj w koncu pospawalem kolektor -jutro zostalo wyszlifowac kanaly i w sobote zaczynam

Cytat:
2006-08-10 21:25:57, borys pisze:
silnik chyba jest z 93r. z RSa czyli 2,0 (N7A) Dzis przyszlo sprzeglo -dzieki VinCe wyglada extra (musicie uwierzyc na slowo bo ktos w domu zwedzil mi karte do aparatu ) i dzisiaj w koncu pospawalem kolektor -jutro zostalo wyszlifowac kanaly i w sobote zaczynam

no to czekamy z niecierpliwością na fotorelację

Borys ja Cie kurde prosze Ty wez zmien tego grilllaa!!!!!!!

Ile razy mozna prosic???

ja wiem ze masz teraz inne sprawy na glowie ale zrob to ...prossze

Adaś ja go prosze o różowe a on jest nieugiety

Cytat:
2006-08-10 21:51:53, BUGZ pisze:
Borys ja Cie kurde prosze Ty wez zmien tego grilllaa!!!!!!! Ile razy mozna prosic??? ja wiem ze masz teraz inne sprawy na glowie ale zrob to ...prossze

no to ja też przyłączę się do proszących

nie ma narazie czasu i pieniedzy na realizacje tego projektu i zostaje
siatex jest podstawa razem z laminatexem

Cytat:
2006-08-10 22:25:13, borys pisze:
nie ma narazie czasu i pieniedzy na realizacje tego projektu i zostaje siatex jest podstawa razem z laminatexem

i jeszcze szpachlexem ;D ja nawet nie będę prosił żebyś coś zmienił, bo bys musiał pół auta zmieniać .. dobrze że Tobie się podoba.. no i kilku innym osobom

Cytat:
2006-08-10 21:51:53, BUGZ pisze:
Borys ja Cie kurde prosze Ty wez zmien tego grilllaa!!!!!!! Ile razy mozna prosic??? ja wiem ze masz teraz inne sprawy na glowie ale zrob to ...prossze

Nie przesadzaj, ten grill może się przydać na zlocie go wyjmiemy i będzie w sam raz smażenie kiełbasy

Powodzenia przy SWAP-iku Licz każdą złotówkę i podaj na koniec ile Cię wyszło. Moje obliczenia na początku tego roku wyszły 7000 (nowe części (np.szklanki), płyny itp.) Inna sprawa, że ja liczyłem co trzeba na SWAP-a z 1.3 na 2.0. U Ciebie może trochę taniej, bo podobno kilka części będzie pasować. Jeszcze raz powodzenia
Ładnie mieć pod maską 150KM. Ale mieć 120KM też dobrze...

No, a co Paweł u Ciebie. Ruszasz do Swapa z tym silniczkiem co pisałeś ?

szoook RS KOMBI
Ja tysz chce

Omen pisze:
Cytat:
No, a co Paweł u Ciebie. Ruszasz do Swapa z tym silniczkiem co pisałeś ?

Wszystko idzie w dobrym kierunku

Wczoraj o godz. 19:17 zaczelo sie.......od sprzatania garazu
Dzisiaj wyglada to tak:

Koty tez sie ciesza bo maja nowa zabawke

no w końcu cos się ruszyło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No coś się dzieje. Czekamy na następne wieści i fotki.

P.S. masz duży, fajny garaż. Fajna sprawa, jest gdzie dłubać i graty trzymać.

Cytat:
2006-08-12 20:51:41, -OMEN- pisze:
masz duży, fajny garaż. Fajna sprawa, jest gdzie dłubać i graty trzymać.

ale ciagle brakuje miejsca