MotoNews.pl

SPRZEDAM / KUPIĘ - Strona 13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
felgi wyglądają tak: FELGI

Sprzedam kierownicę drewnianą Raid do Omegi A, Senatora:
http://allegro.pl/show_item.php?item=28004271
felgi 15'' do Omegi A, Senatora:
http://allegro.pl/show_item.php?item=27926736
Opla Omegę A 2.0 z gazem:
http://allegro.pl/show_item.php?item=27856101

Jakby ktoś potrzebował to mam do sprzedania do Omy B:

- szybę drzwi przednich (od strony kierowcy)
- McPersony przód (bez amortyzatorów)
- sterownik (regulator) klimatyzacji ECC (elektronicznej)
- wyswietlacz komputera pokładowego (zepsuty - na części)

i chciałbym kupić :
-uszczelke drzwi tylnych (caravan - od strony kierowcy)

Kupie skrzynie manualna do Omesi B 2,5 TD w dobrym stanie, kompletna lub w czesciach, cala lub sam kompletny 2 bieg - tylko w dobrym stanie, bez wylomow, przypalen, sladow silnego zuzycia.

Do tego poduszki pod silnik (nowe) i tarcze sprzeglowa z lozyskiem (bez docisku)

oferty prosze kierowac na miron@iis.pwsz.elblag.pl

[ wiadomość edytowana przez: kalafior dnia 2004-08-01 13:11:25 ]

Witam

Kupię obudowę lusterka lewego do Omegi A 93r.

RZ

Kupię środek do lusterka prawego podgrzewany do Omegi B 98r.

RZ.

KUPIĘ !!

Oryginalne kołpaki do Omegi 15".... te takie pełne.

Nic pilnego, bedę potrzebował dopierona zimę

Kupię przednią maskę do Omegi B.

RZ

OMEGA A do sprzedania
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=28501616

Przepraszam ze o czyms takim w tym miejscu ale znalazlem sie w podbramkowej sytuacji i w zwiazku z tym PILNIE SPRZEDAM OMEGE !

Zdjecia do ogladniecia w profilu, auto jest naprawde w swietnym stanie, kto widzial ten wie.TO moja wyszukana oma ale niestety musze pilnie kupic VW T4 a nie stac mnie na dwa auta naraz

Pare szczegołów :

Opel Omega B Kombi 2.0 16V 136 KM , rok prod 1997/98 , instalacja gazowa w kole na gwarancji (jeszcze 7 m-cy), el. szyby , lusterka ,fotel, szyberdach(działa!-omegomaniacy wiedza ze w 90% omeg nie dziala), klimatyzacja,2 x air bag , abs , asr , automat , ciemne szyby 3M Trimline , przebieg 141 tys km autentyczny! To widac zreszta po kierownicy i tym jak auto jest utrzymane.praktycznie kazda omega ma wytarta kierownice (ok 300.000 km) a moja ma idealna.Imobiliser , centralny zamek + alarm z antynapadem (za 3 tys !!!) - w razie proby kradziezy auto po paru chwilach wyje,odlacza sie zaplon i zamyka sie.wiecej nie powiem oprocz tego wiadomo welury,oryginalne dywaniki oplowskie nowe, radio cd bardzo wysokiej klasy Blaupunkt , 2 komplety opon , nowe z gwarancjami letnie i zimowe w stanie idealnym , bez sladow uzywania, sporo dodatkow, auto jest naprawde bardzo zadbane , 3 tys temu wymienialem rozrzad, a takze czujnik polozenia walu.auto jest bezwypadkowe jesli nie liczyc delikatnej stluczki - przetarcia sie z zukiem 2 lata temu.Serwisowany byl w Grzesik Opel Serwis.naprawde bede sie z nia rozstawal z wielkim zalem bo omega jak wiecie to moj ulubiony samochod , to moja 3 , szukalem tej jednej jedynej i ta nia byla ale coz proza zycia kupilem sklep i potrzebuje wozic towar . Naprawde polecam , sprzedam za dobre pieniadze , gdyby ktos chcial wiecej szczegolow zostawie tel. 0-601-602-100

Pozdrawiam i sory raz jeszcze ze w tym miejscu o takich sprawach ...

Witam. Szukam sprężarki / pompy / klimatyzacji do Omega A, rok prod. 1994. Najchętniej kupię od osób z okolic Wrocławia.
Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: hrumek dnia 2004-07-26 22:34:27 ]

Kupię ksenony do omegi b
-
ale tylko oryginalne nie przerabiane jak już mi wielokrotnie oferowano

Oczywiście w b.dobrym stanie po rozsądnej cenie .

Szukam rolety do B kombi-w bagażniku miałem(luzem) do Mercedesa no i nie sprawdziłem Niemiec żart sobie chyba zrobił.

poszukuję pompy klimy amega A 2,4 i rok 89

Hey.

Bede wyrzucac klime z auta... system dzialal do momentu rozszczelnienia skraplacza - trzeba by znalezc inny.

wszystko z Omegi A 3000 24v. jak ktos jest zainteresowany zapraszam.

Witam.
Kupię do omegi A 1992 r. sedan:
-przednie błotniki (L+P)
-wszystko do elektr.szyb(najlepiej kpl.) na 2 lub 4 drzwi
jmc44@wp.pl

No to jutro do Poznania na giełdę trza śmigać

Za nieduże pieniądzę odkupię sprężarkę do nivo.

Może być częściowo niesprawna, potrzebuję tylko elektrozawór upustowy. Dawcą może być dowolna Omega lub Vectra, wszystkie miały to samo (tylko ramka mocująca była różna).

Robert

kupię tylni most do omegi A z 91 r kombi 2.4.
kontakt 501-123-208, email korba2000@poczta.onet.pl

Sprzedam Omegę A CD 91rok(sprowadzona w 94r. na składaka).10,5tys.zł
wszystko oprócz klimy,instalacja gazowa.Ostatnio robione reperaturki tylnich błotników,oraz luzy w zawieszeniu.Jedyny powód sprzedaży,napaliłem się na Omę B .Stan BDB.tel.0/509375061