Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JanekE30 BMW Member E30 2.5 24v mtech2 & ... Piła | 2005-11-09 16:33:11 chcialbym prosic o mala pomoc w zbieraniu danych na temat modeli BMW, dane techniczne, osiagi - dane potrzebne do stworzenia jednego z dzialow stronki serii 3 -> e21, e30, e36, e46, e90 serii 5 -> e12, e28, e34, e39, e60 serii 7 -> e23, e32, e38, e65 Moze ktos z Was ma gdzies link do jakiejs dobrej stronki albo ma takie dane na kompie prosilbym o maila Jancza83@wp.pl Takie dane moglbym zebrac sam ale gdyby ktos pomogl powstawanie stronki trwalo by krocej ![]() |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2005-11-10 12:10:00 Trzymajcie kciuki.
Jutro jade do Wiednia ![]() ![]() ![]() |
![]() zdunekm BMW Friend było e-36 jest e-39 z daleka | 2005-11-10 13:49:27
Tak dziewucha sie bardzo duzo dowiedziala ![]() |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-11-10 14:34:37
nie wracam tylko była to moja pierwsza wypowiedź w sprawie tego postu. ![]()
Jestes żałosny ![]() ![]() ![]()
u nas też... ![]()
jesteś żałosny do bólu ![]() ![]() Nie ma to jak jednego dnia pisać że to skandal miec gaz w BMW, a drugiego dnia jak się zobaczy fabryczna instalkę to zmienić zdanie, a później znów zmienić zdanie, o "polaczkach" którzy chcą zaoszczędzić, ale jak Niemca oszczędzającego się zobaczy to cisza, zreszta twoje wypowiedzi są ewidentnym przykładem nie posiadania własnego zdania na jakikolwiek temat PS: W Awatarze zgubiłeś gdzieś "EDITION" ![]() |
![]() Ghost_24 BMW Member BMW E-36 Pinczow | 2005-11-10 14:37:17 PS: W Awatarze zgubiłeś gdzieś "EDITION" ![]() hehehehe ![]() ![]() ![]() |
![]() tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-11-10 15:24:29
GOLD tez ![]() |
![]() zdunekm BMW Friend było e-36 jest e-39 z daleka | 2005-11-10 15:30:51
Jak tak ma wygladac forum uzytkownikow samochodow to ja dziekuje. Maja byc kłótnie czy pomoc ? Ktos stwierdza swoje zdanie a inni po nim jezdza i to ewidentnie grupowo, bo kazdy zalozylby LPG . Gaz zalozylbym do innych samochodow , bo rzeczywiscie jest taniej, do slabych silnikow i starych modeli BMW byc moze tez zalozylbym ale jakbym mial zalozyc gaz do 318 E36 to dziekuje, nei dosc ze slaby silnik 118 km czy 115 to jeszcze gaz, wolalbym golfa3 bo jak sie popsuje to sa tansze czesci, ogolnie jesli chodzi o gaz w BMW to nigdy nei zalozylbym do nowych modeli, albo do mocnych silnikow. e36 325 z gazem to parodia, jak kogos stac na takie auto , bynajniej na samo utrzymanie to powinien jezdzic na tym co jest juz zainstalowane a nie jakies przerobki, w tym wsyzsktim chodzi o przyspieszenie 325 ma ogromne i nie ma sensu tego niszczyc. Gaz zniszczy moc tego auta i niewadomo co jeszcze. Prawda jest jedna ze widzialem juz wielu wlascicieli BMW ladnie zrobionych, spoilery zderzaki , felgi, i co ci okazuje ?? ma silnik 316 albo 318, juz samo za sibie mowi ze tragedia i nie ma mocy , w dodatku gaz, no dobra chcial jezdzic taniej, bo oplacalo mu sie , instalka tanio go wyszla , i zwrocila. ale jak ja bym mial takie 325 to napewno nie zalozylbym jakis dodatkow.Instalka droga i wcale nie ma mocy auto. Ja jak kupilem auto to spodziewalem sie wydatkow nie tylko ubezpeczenie ale i paliwo, wiedzialem ze bede swirowal na drodze, wiec kupilem to na co bylo mnie stac. W tym wsyzsktim chodzi o przyjemnosc z jazdy, komfort i przyspieszenie. Jakbym mial jezdzic tanio i spokojnie to kupilbym golfa lub TICO bo male oplaty i czesci. Pewnnie powiesz ze znow zmieniam zdanie. Ale do konca nie wytlumaczylem swojego stwierdzenia dot. LPG w BMW. OGolnie mowiac tyle ze jakbym mial jezdzic na benzynie rekinem e28 czy e21 to musialbym byc stukniety. W takich przypadkach tylko gaz ratuje. Masz mnie za kretyna wiem o tym doskonale. Domyslam sie poznajac CIebie po Twoich wypowiedziach. Ja w odroznieniu od CIebie szanuje ludzi i ich zdanie, niewazne czy sa mlodsi czy starsi. Szanowac trzeba kazdego szlowieka i jego zdanie, a u Ciebie jest brak tego szacunku. Trudno... sa ludzie i ludziska. Jeden zalozylby LPG 2 nie, jeden wklada spoilery do wartburga od BMW bo mu sie tak podoba , a inni mowia ze to kretyn, zdanie nalezy zachowac dla siebie. Kazdy robi to na co ma ochote i tyle, i bedzie uwazal tak jak uwaza i nie bedzie sie sugerowal czyimis myslami. Krotko powiem ze to Ty jestes zalosny, bo ja nikogo nie pojechalem na psy, dla mnei nawet ktos moze na samej wodzie jezdzic jak bedzie uwazal. ALbo oleju rzepakowaym. Stwierdzenie jak kogos stac na BMW to i na utrzymanie jest prawda, BMW mozna kupic juz za 2 tysiace i co mi po tym jak to zre i nic wygladu. Ogolnie wstyd takim jezdzic. Jak mozesz cos zrobic slusznego to wiecej nie przypominac o LPG i cytatow wyciagnietych z moich postow. Odznaczysz sie tym ze masz swoje zdanie a nie wypowiedzi innych.
PS: Co juz nie wpadasz do mnie z ZOR do mnie jest okolo 300 km zatankujesz sobie gaz dojedziesz taniej niz na benzynie ?? ja dalej zapraszam , a propo forum to mozesz stworzyc post o tresci MIŁA JATKA, Kto za a kto przeciw ? napewno bede sie tam udzielal. [ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2005-11-10 15:50:15 ] |
![]() zdunekm BMW Friend było e-36 jest e-39 z daleka | 2005-11-10 15:34:33
Juz jest LIMITED GOLD EDITION |
![]() tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-11-10 15:37:58
zmusili cie do klamania ![]() |
![]() zdunekm BMW Friend było e-36 jest e-39 z daleka | 2005-11-10 15:41:17
no cos tam wspominales, ale ja dalej mam ta tabliczke czy naklejke obok koloru na kielichu, nie wiem czy to jakis kolo poprzedni cos z nia kombinowal, stad LIMITED GOLD EDITION. -0 to moje wymysl , ale w aucie mam po neimiecku cos tam nakreslone.Byc moze byly tylko w wersji coupe, ja sie jeszcze nigdy nie spotkalem. SPotkalem sie z e38 w moim kolorze ale to chyba bylo individual bo mial skore i jakies naklejki. SAm nie wiem co tu mowic nie znam sie na kolorach, ale u mnie takioe cos widnieje stad mysle ze to wersja limited pod kolor a nie wypos. [ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2005-11-10 15:42:27 ] |
![]() hz10 BMW Member starachowice | 2005-11-10 16:01:43
![]() |
![]() baz-e30 BMW Member 328iA Touring & E36 ... Zielona Góra | 2005-11-10 16:11:06 kurwa mać przestań już pisać pierdoły wiadomo do kogo piszę ![]() widać że nie masz pojęcia o motoryzacji i problemtyce z nią związanej, proponuję forum "po godzinach" pewnie tam dadzą ci odrazu moderatora za tak piękne eseje o dupię maryni, przepraszam że tak się wypowiadam ale nie mogę się powstrzymać ![]() |
![]() zdunekm BMW Friend było e-36 jest e-39 z daleka | 2005-11-10 16:17:06
Dokladnei wolny kraj |
![]() zdunekm BMW Friend było e-36 jest e-39 z daleka | 2005-11-10 16:30:16
Dobra ja juz skonczylem j pisac . ALe jesli ktos cytuje moje wypowiedzi jak tu siedziec obojetnie . ja zamykam temat LPG. Ale znajaz zycie JEZTOM sie udzieli i powie ze nie wytrzymal i musi odpisac. Zobaczymy co zrobi. ![]() [ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2005-11-10 16:31:54 ] |
![]() Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-11-10 17:04:04 Zdunekm - totalnie Cie nie rozumiem, piszesz jakbyś wogóle nie myślał . |
![]() zdunekm BMW Friend było e-36 jest e-39 z daleka | 2005-11-10 17:09:22 ja juz nic nie pisze, nie zaczynajcie, skonczcie, tak bedze lepiej. |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2005-11-10 17:35:41 ![]() ![]() ![]() ![]()
Ale juz ciiiiiiii ![]() |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-11-10 17:37:16
nic nie zrobi, bo co miał zrobić juz zrobił. Nie ma sensu pisac więcej PS: A dla twojej informacji to nie mam gazu i te 300km to zrobiłbym na być może ropie... ![]() |
![]() Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-11-10 19:09:55 Widze, że chyba za dużo osób przyjmujemy do naszego klubu bo zaczyna się robić niemiło, znam kilka osób ze zlotów i wiem że to spoko goście i wnerwia mnie jak ktoś wypisuje głupoty na ich temat/ |