MotoNews.pl

[OFF TOPIC] Nuda - Strona 125

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest, jest, dziś przyszło.

Wyjąłem ze skrzynki właśnie funkiel nówkę, zafoliowaną płytę DVD, a na niej:
"Sarnie żniwo czyli pokusa statuetkowego szlaku"

gdzie niebieskie? ja nadal widze szarosc.

U mnie >tu< jest niebieskie.

Lafaar, gratuluję.
Skoro wyszło defałde, to czas na necie ripa poszukać.

kurde, u mnie nie ma, nawet w IE, po wyczyszczeniu ciasteczek. :/

niebiesko mi

Cytat:
2007-03-01 17:56:41, Lafaar pisze:
Jest, jest, dziś przyszło. Wyjąłem ze skrzynki właśnie funkiel nówkę, zafoliowaną płytę DVD, a na niej: "Sarnie żniwo czyli pokusa statuetkowego szlaku"

Zgłosze się w niedziele.

Zastraszam.

Na razie przeczytałem, że bohaterami m.in. są:

Tytanowy Janusz, Akrobatyczny Daniel, Adamantowy Mateusz, Betonowy Łukasz

Cytat:
2007-03-01 11:13:24, jacekes pisze:
Wnioskuję, że jesteś w Sz-ku?

No to leje z przerwami .
... a w Szczecinku to pewnie od 5-ciu dni leje i za 2 dni przestanie

Koocie, jesteś ? Ja obecnie przebywam nie daleko Nieporętu - w Jachrance, czy jakoś tak. Pozdro.

O - to o rzut beretem niemal.

No, jechałem przez Wa-wę, przez Marki i Nieporęt. Zastanawiałem się w którym miejscu mieszkasz, żeby zawitać na chwilę, ale dzisiaj w sumie to ledwo co wyrobiliśmy się na czas do ośrodka. Zakwaterowałem się w ośrodku "Warszawianka", fajnie tu mają nawet.

Cytat:
2007-03-01 17:56:41, Lafaar pisze:
Jest, jest, dziś przyszło. Wyjąłem ze skrzynki właśnie funkiel nówkę, zafoliowaną płytę DVD, a na niej: "Sarnie żniwo czyli pokusa statuetkowego szlaku"

Hehe, Sarnie Żniwo jest zaje**** Byłem na premierze...

Cytat:
2007-03-01 21:27:20, Janusz_K pisze:
No, jechałem przez Wa-wę, przez Marki i Nieporęt. Zastanawiałem się w którym miejscu mieszkasz, żeby zawitać na chwilę, ale dzisiaj w sumie to ledwo co wyrobiliśmy się na czas do ośrodka. Zakwaterowałem się w ośrodku "Warszawianka", fajnie tu mają nawet.

Trochę w bok.

No, troszki. Ogólnie jak przejeżdżałem przez Wa-wę to miałem chęć zawitać do wszystkich z ekipy FSO i zamienić parę słów... no prawie do wszystkich. Ale niestety nie było czasu. Jutro cały dzień na szkoleniu, ale w sobotę jak będziemy wyjeżdżali, to może bym do Ciebie zawitał na chwileczkę, będzie chyba najłatwiej trafić, hehe ! Ja póki co kończe kolejnego bronxa i idę w kimę. Jutro cały dzień na nogach. Pozdro dla wszystkich, szczególnie dla Wa-wy i okolic.

W Jachrance jest sympatycznie

A ostatnio byliśmy ze znajomymi w Zegrzynku, tak z nudów - żeby popatrzeć na zamarźnięty zalew Też fajne miejsce...

Cytat:
2007-03-01 22:10:42, Janusz_K pisze:
No, troszki. Ogólnie jak przejeżdżałem przez Wa-wę to miałem chęć zawitać do wszystkich z ekipy FSO i zamienić parę słów... no prawie do wszystkich. Ale niestety nie było czasu. Jutro cały dzień na szkoleniu, ale w sobotę jak będziemy wyjeżdżali, to może bym do Ciebie zawitał na chwileczkę, będzie chyba najłatwiej trafić, hehe ! Ja póki co kończe kolejnego bronxa i idę w kimę. Jutro cały dzień na nogach. Pozdro dla wszystkich, szczególnie dla Wa-wy i okolic.

Czuj się zaproszony.

Gicior. Daj na priva nr tel. i się zdzwonimy w razie czego.

Witam wszystkich!
Nie mogłem się powstrzymać - w końcu elitte 1000 . Kiedyś to coś znaczyło...
Pozdrawiam i ciesze się, że wróciło niebieskie forum

Cytat:
2007-03-01 23:52:37, Golden_ pisze:

Gdzie Ty niebieski widzisz

Branoc

Cytat:
2007-03-01 23:52:37, Golden_ pisze:

Faktycznie!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."