| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-10-22 18:44:18
na godz. 15.00 parking gdzieś w okolicy MTK
kto będzie pierwszy niech stanie w widocznym miejscu |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-10-22 18:50:25
Ale mieszasz Koliberku! ...wrrrrr.....wczoraj żeśma mówiły coby się spotkać na stacji JET ..dla niewtajemniczonych JET jest dokładnie na wprost wejścia na MTK (OPT) po drugiej stronie ulicy !...wtedy na bank nie będzie problema ! |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2005-10-22 19:27:08 a ja mam takie małe pytanko które jest standardowe kto mnie zabierze??moge sie ustawic gdzies w katowicach(centrum)na dana godzine ![]() |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-10-22 21:01:17
pierwsze słysze
ale idea bardzo dobra....... tak wiec na JET' cie się spotykamy |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-10-23 08:34:15 qrde niestety musze sie odwolac na 95% bo chyba jade po kobiete z pracy (komplikacje mi sie porobily)...
poprawka nr 2 - a jednak chyba bede )
[ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2005-10-23 09:15:26 ] |
MACHA Espero Będzin | 2005-10-23 09:38:01 NO CÓŻ to ja również w taki ukladzie się pojawie jak glowica mi wytrzyma tą daleką trasę będę okolo 15 lub parę minutek po pozdrawiam |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-10-23 13:51:02
i jak znalazłeś transport??? ja niestety jade z pasażerami...... ponadto mijam centrum
Koledzy z Chorzowa przetransportujcie nam Patrykowskiego |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-10-23 18:26:14 no i bylo sympatycznie, choc musialem sie po 2 godzinkach urwac.
coz, takie zycie, ja nadal czekam na zlot na ktorym bede mogl zostac na pare godzinek dluzej
kolber pewnie jak wroci to zapoda fotosy |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-10-23 18:56:59 Wklei jak bedzie w stanie.. z tego co pamietam pojechał na jakąs impreze
Melduje powrót do domu!! CAŁY I ZDRÓW!! Ola także ![]() ![]() |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2005-10-23 19:28:32 Ja również jush w domciu
Miło było poznać Wasze twarze i spotkać kumpla ze szkoły - również członek PKE
Jaki ten świat mały.......... |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-10-23 20:25:15
Jestem na razie w stanie......
ale wieczór szykuje sie zachęcająco.......
i wiecie co wkleje fotki bo potem może być ciężko
Ogólnie spot udany... ale niektórzy zdradzili klub..... (pozdro Adaś )
ponoć drzwi w nim nie gniją... ale co to ???
a to pozostałość po oldtimerbazarze.......
przyszłe auto Bogdana..( leganza jest zbyt okrągła)
już wiem co Bogusia urzekło w tym bydlaku
ramki tak szanowne grono ramki pod tablicą a przede wszystkim znaczek klubowy....
ktoś miał mały bałaganik
no ale wśród tych wszystkich gratów można znaleźć coś ciekawego
hmnnnn a co to??
spokojnie to tylko głośniczek.... u kolegi Macha
patrzcie jakieś auto się pojawia........
jak zobaczycie espero o takich numerach to spadać z drogi zaraz zobaczycie czemu
tak tak to auto zaliczyło już kilka innych ale trzeba przyznać że jak na to ile przeszło jeszcze jakoś wygląda
ma specjalnie wzmocniony zderzak....
oo i jaki potwór pod maską
czarne lampki.... zgadnijcie czyje
patrzcie to nawet świeci
to tyle ciekawostek na zlocie zaczęli pojawiać sie jacyś ludzie
i jednak przybyło kilku klubowiczy wiecej......
jak to zwykle bywa trwały różnorakie dyskusje....
kolega macha wskazuje na najłdniejsze auto zlotu
dyskusja trwa dalej..
co to w ogóle robi w naszym klubie
esperak Krzycha na felgach z BMW...
złotko Ćwikusa
i znów jakiś maluch zasłonił zgrabne esperaczki
kolega Macha zapłacił mi za reklamę więc pamiętajcie jeżeli macie jakiś problem z komputerem to.....
chciałem tylko uściślić.... Czarek nie załapał się na foto bolidu bo sie spóźnił dość znacznie.... ponadto auto tak się błyszczało, że bałem sie o kliszę w aparacie......
moje autko też sie nie załapało na foto z bliska, bo skoro fotografa nie widać to jego bolid nie moze być gorszy
nie robiłem też fotek w knajpce, bo z reguły nie fotografuje sie pijańskich libacji
acha warto też wspomnieć o koledze Patrykowskim, który wyleciał z tramwaju i jednak dotarł na spot (mam nadzieje, ze dziewczyna go nie zabiła i trafił jakoś do niej )
to tyle.... pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2005-10-23 20:33:47 ] |
Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-10-23 21:24:25
Co za łach Drzwi nie gniją, ale musiał sie przyczepić do progu 19 letniego malucha Ale spoko, jeszcze tej jesieni będzie wymieniony Drugi próg jest cały ![]() |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-10-23 21:32:33
drzwi nie gniją bo je zasłoniłeś tym czymś twardym |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-10-23 21:41:28 A co to za mila kolezanka w rozowej kurteczce?
Ćwikus, naprawde bardzo szykownie wyglada Twoj Esperak, bardzo mi sie podoba |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-10-23 21:42:38 Ciekawe co Kolber chciał sfotografowac? Ludzi przy aucie? czy.....
![]() |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-10-23 21:43:46
plame na twojej kurtce |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-10-23 21:46:19 NO!! Masz szczęscie!!
Q-logic ta panienka w różowej kurteczce to Ola Nie znasz Oli?? (moja dziewczyna) |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-10-23 21:53:44
|
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-10-23 22:45:08 PrzeSympatycznie było ......chociaż mam dziwne wrażenie że Zloty są coraz krótsze...
Fajnie, że pojawiają się nowi ludzie i to w dodatku tacy........Fajni
Koliberku! .....Świetna Fotorelacja ! ....w zasadzie powinieneś mieć w ryja ale co tam...przemilczę pewne dziwne hasło
Czarek....Ty się nie dziw, że nikt nie zna Twojej Dziewczyny....olałeś nas bydlaku i nie przyjechaliśta do Iłek to tera masz za swoje!
Patrykowski...jesteśmy pełni podziwu dla Twojej d Esperacji .......bardzo się cieszymy, że pojawiła się wśród nas Twoja sympatyczna gęba
HenBas .....masz przewalone!....obiecałeś się pojawić, a zamiast tego na czas Zlota wyłączyłeś telefon ....telefoniłem ze 4 razy i nawet się nagrałem na pocztę głosową
Jestem tutaj dość późno bo.........PoZlotowo spotkaliśmy się jeszcze z Darkiem 54495 (uwiązanym domowo przez gości ) oraz Rafałem Raffsą & Kamilą , którzy na Zlota......zaspali (proszę ich zrozumieć...są ledwie paręnaście tygodni po ślubie )
Dziękujemy i Serdecznie Wszystkich Pozdrawiamy!
b1&b1 |