MotoNews.pl

Polonez w w wersji skora i full opcja co wy na to ? - Strona 14

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jsli chodzi o ele szyby to cena za 4 silniki plus 4 przelonczniki to okolo od 600-700 zl nowe uniwersalne ( cena z allegro )

o ja pier.. dziękuje to nie dla mnie.. wole pojeździć po szrotach i za 200zł wyciągnąć to z jakiegoś poldka rozbitego

a co korbka to zamalo?

scooby jak by sie tak dalo to juz dawno bym tak zrobil ale sek w tym ze poldkow z fabrycznymi el szybami to jest na palcach jednej reki ....

co do szyb elektryków czy silniczek od wycieraczek od Dfa nieuciągnie linki tzn. czy nie da rady opuścić i podnieść szyby?
Wydaje mi się że tak ale to jest tylko teoria w praktyce chciałem tak zrobić ale jakoś do dzisiaj niepróbowałem...Może ma ktoś więcej info na ten temat?

POZDRO

zapomnij o tkim wynalazku bo wycieraczka jest o wiele lzejsza a pozatym silnik el szyb sie blokuje tzn opuszczasz do polowy szybe i zostwiasz to silnik ja trzyma a z wycieraczek pozwolil by zeby spadla ... absolutnie sie nienadaje!

no i chyba wymiarami to troche kiepsko... bo jak go wlozysz w drzwi to szyba nie zejdzie nizej...

Co do miejsca to dałbym rade w drzwiach pod trójkątem tylko trzeba by wspawać coś do trzymania tego silniczka kurde , wybrubuje to jakoś w praktyce , i dam znać jaki był efekt moich prac

POZDRO

CO wy na to zeby zrobic jakis konkurs albo plebiscyt no niewime na ploneza miesiaca i tak bysmy wybierali co miesiac auto miesiaca co wy na tooo ... pomysl narazie lyzy i warty troche dopracowania co wy na to ?

Mnie się osobiście nawet podoba. .
Choć ja zrobił bym to na zasadzie naładniejsze fso miesiąca.

nooo moze byc fso bo to narazie tylko projhekt a co sepo masz 125 ? czy syrene?

mam poloneza trucka 1.6

Ja tylko dodam ze mialem przyjemnosc jezdzic autem w skorze i bez klimy i wg mnie mija sie to z celem. W lecie pieknie sie przyklejasz do skory i pieknie przypala w cialko

wime klima to obowiazek tylko nieumiescilme jej w planach bo kurde bele niewime skad takie urzadzonko do naszych rakiet wziasc a wszystko inne mam juz opcykane!

no to jak sepo montujemy cos razem ty tu jestes straszy wiec masz juz bardziej opcykane zwyczaje i mechanismy tego klubu

no można by było coś zmotać. Ale dopiero jak wrócę bo dziś wyjeżdzam i nie będzie mnie przez tydzień

obawiam sie ze jesli mamy wybierac najladniejsze fso miesiaca to po 3 miesiacach zabraknie aut...

k1cyprys

niebadz taki sceptyk nooo... come on aut jest multum przeciesz jak ogladam te foty ze zlotów to łłłóooooooołłłłł a nawet jesli po 3 miesiacach zabraknie to przynajmniej bedziemy ,mieli auta miesiaca z 3 miesiecy ! to jak ?

jakie foty? aut klubowiczow?

no niewime moze byc klubowiczów albo poprostu kto co wypatrzy w necie to by sie jeszcze nad tym zasdtanowilo .. trzeba by bylo pomyslec czy brane by bylo pod uwage modyfikacje techniczne tez czy tylko stylizacji zewnetrzenj i wewnetrznej ... to by sie jeszcze zobaczylo .... wlasnie dlatego pomysl wymaga jeszcze dopracowania.