MiniMax Toruń 16/17 kwietnia - II/III el.RSMT - KLIP - Strona 14

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No, poazmiatane. Zjem coś, wezme szałerek (wszędzie mam pełno piachu - mam nadzieje że ujęcia dobre wyjdą i były tego warte ) i wrzuce swoje fotexy. Imprezka jak juz napisano zajefajna była.

ps. Szkoda, że z furiatów (przyjezdnych) tylko JA zostałem na drugi dzień, ale nie żałuje - cosmy se pospawali troche to już nasze

niestety race, wielu ujec po prostu nie ma, bo nagrywales to co myslales kiedy kamera jest w spoczynku a szykujac sie do ujecia wylaczales nagrywanie i niestety wielu rzeczy brak

ale cos tam jest, jak dojdzie material z cyfry od szymona z astry cos sie skleci

no ZOltar bravo a na te naprawy to chyba troche wydasz

Cytat:
2005-04-17 18:52:28, ZoLt4R pisze:
niestety race, wielu ujec po prostu nie ma, bo nagrywales to co myslales kiedy kamera jest w spoczynku a szykujac sie do ujecia wylaczales nagrywanie i niestety wielu rzeczy brak (...)

No w pizdu. Wszystko przez to bieganie żeby nagrać jeden odcinek w kilku miejscach . Nie ma bata - następnym razem zorganizujemy 3-4 kamery i będziemy kazdy odcinek obstawiać w kilku miejscach osobno.

Nie no gratulki chłopaki, pozamiataliście tam konkretnie Nie byłem długo ale było czad, a następnym razem, za radą Rejsa, wezmę kamerę lub dwie ;D

Mamy before:

Modyfikacje wzmacniające mocowanie silnika:

I efekt końcowy:

Reszta później...

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-04-17 20:27:34 ]

Co to jest?? to niebieskie takie?? hehehe...
Widze ze garage party tez nie było o suchym pyszczku... Tyśiaki leciały...
Oki to czekamy na reszte fotek Jakby co to ja serwer mam tylko zdeka woooolny wiec jakby nie było gdzie to slijcie mi na e-mail a ja je wrzuce na serv No i czekamy na Klip hehehe...
Szkoda tylko ze nie mogłem przyjechac na drugi dzien ale wiadomo... sprawy finansowe no coz... przynajmniej bylem w wczoraj

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2005-04-17 22:00:47 ]

Zabawa była przednia wczoraj i dzisiaj.Dzisiaj wycieliśmy 2 miejsce w klasie.Gratulacje Laskowskiemy(z Bydzi),chłopakom z Poznania,Robertowi,Zoltarowi i Szymkowi. Teraz czekamy na KJS w Toruniu do 15 maja.

1. gratulacje Zolti
2. Tyskie w garazu - gwarancja sukcesu (tak rzecze TYSKIE FAN )
3. furex luzik, driver rowniez - byle tak dalej - i upragnionego sponsora zycze
4. see ya on 15 may in torrono

cool_gacek, dzieki za obecnosc i za rekiny

troche fotek z minimaxa tutaj: fotersy GTRa

najwieksze dzidy na hopie sobotniej

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2005-04-18 08:22:31 ]

No Imprezka chyba była spoko widząc po fotkach..Gratulecje ZOltar

Zoltar rewela dalekie skoki widze że były tak trzymaj

Dobra.. nie pitolic... Dawac reszte fotek Wrzuccie tu wszystkie tzn linki do nich

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2005-04-18 14:58:27 ]

HEYO NA TEJ STRONIE DZIALE GALERI ZDJECIA Z MINAMAXA http://gtr.amnes.dmkproject.net NIEDŁUGO BEDA FILMY ZAPRASZAM !!!!!!

Gratki!!!!tak 3mac

zobaczcie jaka robilismy furjus integracje

126 power

Mmyyymm extra fotki... a jakie hopy! ....Gratulacje wielkie!!

A kiedy następny MiniMax postaram sie być

najbliższą imprezą jes t rallycross ostatniego kwietnia i 1 maja, potem 15 maja KJS w Toruniu i 12 czerwca w Grudziądzu itd

A co Ty taka obeznana w temacie?

A to jedna z ciekawszych IMHO fotek imprezy:

BTW - ciekawe jak KadettKabbrio wygląda po dachowaniu

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-04-19 00:01:02 ]