MotoNews.pl
7 [Snale]owóz, brum brum papa (185989/303) - Strona 14.5

[Snale]owóz, brum brum papa - Strona 14.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
o żesz w kaczy dziub ! kosmos gleba siedzi pięknie nie ma co A zregulowałeś na równo czy przód niżej tył wyżej?

tył jest regulowany od serii do -55, póki co jest na -35. Opuszczę na maxa, a że mam gaz, to usiądzie pewnie 60 albo lepiej. Okaże się w praniu

Miodzio

snale, ale chyba nie masz korka w tym zenderku co ?

pytam bo się zastanawiam jak będzie moje cabrio wyglądać z glebą na przód tylko.. No i jak będzie się prowadzić. A gazu nie mam ;]

No właśnie co do kwestii prowadzenia, czy bedzie gorzej czy lepiej niż na serii? 4x amory gazówki + przód gleba.

czyżby esencja stała jeszcze niżej niż poprzednio

to teraz snale będzie drogowcem
od dziś frezuje nam drogi podłogą

[ wiadomość edytowana przez: kolo21dg dnia 2008-06-22 23:47:13 ]

Cytat:
kolo21dg Wysłany: 2008-06-22 23:46:44

czyżby esencja stała jeszcze niżej niż poprzednio

to teraz snale będzie drogowcem
od dziś frezuje nam drogi podłogą

[ wiadomość edytowana przez: kolo21dg dnia 2008-06-22 23:47:13 ]

W takim razie zapraszamy do Wrocławia

no.. to można nazwać glebą..

ale jak wrzucisz 17" to pojdzie sporo do góry..

Cytat:
2008-06-22 23:38:47, yezXR3i pisze:
snale, ale chyba nie masz korka w tym zenderku co ?

Cytat:
pytam bo się zastanawiam jak będzie moje cabrio wyglądać z glebą na przód tylko.. No i jak będzie się prowadzić. A gazu nie mam ;] No właśnie co do kwestii prowadzenia, czy bedzie gorzej czy lepiej niż na serii? 4x amory gazówki + przód gleba.

Przejżyj początek mojego wątku, tam były foty z glebą tylko z przodu. Na dłuższą metę bym tego nie polecał, bo raz że kin jest wtedy za duży i brzydko wygląda, a dwa, że będzie inna charakterystyka pracy zawieszenia, tak więc albo gleba na przód i tył, albo seria.

Cytat:
2008-06-23 02:11:50, marcinos_rs pisze:
no.. to można nazwać glebą.. ale jak wrzucisz 17" to pojdzie sporo do góry..

Tak dla porównania

nie musze przeglądać, pamiętam jak wyglądał wtedy i to dobrze W takim razie, bardzo bym prosił że jakbyś widział gdzieś springi -40 na tył to odrazu daj mi znać bo bede je chciał Narazie założyłem jedną stronę i siedzi tak nisko ze aż strach Mam nadzieje że jak z drugiej strony pojdzie gleba to sie troche to wyrówna..

No i własnie, jak rozwiązujecie problem z podnoszeniem auta?? Bo ja jak opuściłem go z podnośnika to nie mogłem go wyciagnąć... I trzeba było pod koło deskę podstawić

właśnie tak jak mówisz deska pod kolo...

a jak masz kapcia ? czyli co mam deske wozić cały czas w bagażniku ?

e tam, przesadzacie. zawsze można naruhać coś przydatnego

w takiej sytuacji nie bylem jeszcze wiec nie wiem ;P

deska, cegla... zawsze mozna dac rade..

E tam nie znacie się, Waldek łapie za błotnik i podnosi go do góry a pomagier w tym czasie zmienia kółko i jak chcecie to Waldek podniesie wam dwa na raz i nawet kropla potu na czole się nie pojawi

-----------------
Rządu niespełnione obietnice - temat zastępczy kibice!

Cytat:
2008-06-25 10:21:41, Kijarasz pisze:
E tam nie znacie się, Waldek łapie za błotnik i podnosi go do góry a pomagier w tym czasie zmienia kółko i jak chcecie to Waldek podniesie wam dwa na raz i nawet kropla potu na czole się nie pojawi

... ja nawet twierdze ze podniesie dwa na raz i sam kolo wymieni

auto w górze a rączki mam wolne

Dziś dałem furę do ustawienia zbieżności, założyłem 17" i już trak ładnie nie leży

no ale napewno ladnie jest wypelnione nadkole zreszta jak wysoko to zawsze mozesz zalozyc gwinta i zejsc nizej dawaj fotki bo jestem ciekaw jak wyglada

Nie mam fotek, ale opona się chowie w nadkolu

Cytat:
2008-06-25 20:35:30, Snale pisze:
Nie mam fotek, ale opona się chowie w nadkolu

A jak skrętność