Legendarne Samochody- kolekcja Amercom - Strona 14.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja się zgadzam, z milek 500 Ten samochód żle wygląda tylko w wiejskim tuningu. Ale taki np Golf 2 lub 3 tez jest dobrym samochodem ale w wiejskim tuningu wygląda strasznie. Moim zdanie Calibra lepsza od golfa bo to taki mały samochód ,sam jestem zwolennikiem dużych aut. Uważam że Calibra lepsza niz samochody typu Kadett mk1 golf mk1 mk2 mk3 i inne tego typu auta.

To nie jest forum na temat Calibry, Golfów itp.
Ludzie opanujcie się!!!

Dobra spoko nie spinaj się... tylko wypowiedziałem swoje zdanie i odpowiedziałem kolesiowi co opiera swoje zdanie o TG. O modelach tak więc zbieram oby dwie kolekcje Amercomu i DeAgostini. Jak narazie citroen najlepszy a z DeAgostini moim zdaniem wydania specjalne najlepiej wykonane i odtworzone z wszelkimi detalami

Wydanie specjalne? Możesz powiedzieć coś więcej? Może jakaś fotka?

Cytat:
2010-04-21 20:55:36, kris3300 pisze:
Wydanie specjalne? Możesz powiedzieć coś więcej? Może jakaś fotka?

Chodzi o KAP - patrz tutaj

O czym pogadamy na tym forum co??? Bo trochę się muli to forum !!!

Tu najczęściej jest odmuła jak wychodzi nowy model

Zapraszam na moją stronę o kolekcji Legendarne Samochody

Ładna strona dużo sie napracowałeś>? Niema o czym pisać ja chce juz forda capri mk1 a wyy

Nie nie dużo, bo na tym kodzie mam już jedną stronkę

A ja chcę Forda Crown Victoria i Porsche 356B Cabrio

Ja chce forda i porsche ;];]

Ja chce najbardziej forda capri mk1, namada,porsche 356b,i crowna najleprze narazie rodzynki.

Ja będę kupować modele do Renaulta 4CV bo nie podobają mi się a nie mam tyle kasy żeby sobie szaleć.

Ja tylko te które mi się podobają też nie mam kasy Bo NIE ZARABIAM a to co dostane na urodziny gwiazdkę , wydaje na modele ale przecierz 700zł nie wydam na modele wiec tylko ładne sobie kupie .

Ja w tej chwili pracuje ale malo zarabiam . Narazie bede kupywal wszystkie modele potem sie zobaczy

Acha rozumiem , ale zawsze to coś,ciekawe jakie modele będą po tych 12 co mamy na nalepkach. Może ktoś wie??

z tego co slyszalem to okolo 20 - 30 nr bedzie syrena

Ale Syrena Sport to prototyp to jak ma byc???

Cytat:
2010-04-23 21:11:53, Slejt pisze:
z tego co slyszalem to okolo 20 - 30 nr bedzie syrena

Kurwa (sorry) człowieku, czy ty nie umiesz czytać? Nazwa brzmi "Legendarne Samochody" więc będą to modele samochodów które wywarły wpływ na kulturę, były masowo produkowane itp. RANY...