| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2007-09-20 17:24:17 Hah-dobre- ale uwazam ze na polskiej wsi-zwlaszcza w "gorach" takie rzeczy tez sie dzieja podczas weselicha-a na taka wlasnie impreze mi to wyglada.
|
Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | 2007-09-25 15:56:52 >> > Budyn.....
>> > >> > >> > Miałem już dzisiaj nic nie pisać ale się wq...łem jak nigdy! >> > >> > Muszę odreagować. >> > >> > Sorry za błędy i ogólny chaos, ale mam to w dupie. Niech to >> > ch..! >> > >> > Je...y dr Oetker! No co mnie k...a podkusiło, żeby kupić >> > >> > budyń z tej zaje...ej firmy? Siedziałem sobie w domu, >> > czytałem to >> > >> > i tamto, aż mnie nagle złapała ochota na budyń. A z pięć lat >> > już >> > >> > tego g...a nie jadłem. No i się wziąłem ubrałem, pobiegłem do >> > >> > sklepu. >> > >> > Poproszę budyń. >> > >> > Proszę. Dziękuję. Szybki powrót do domu. Na opakowaniu >> > napisane, >> > >> > że gotować mleko, potem wsypać, bla, bla, bla. Zrobiłem jak >> > >> > kazali. I co? I wyszło mi kakao! Rzadkie jak sraczka. Tego >> > się nie >> > >> > da jeść. >> > >> > Jak te pieprzone chamy mogą nazywać to coś budyniem i >> > >> > jeszcze chwalić się nową recepturą? Mam tego dość. Dość >> > je...ej >> > >> > demokracji, kapitalizmu i całego tego ścierwa, które weszło >> > do nas >> > >> > po '89. Chce takich budyniów jak za komuny! W brzydkich >> > >> > opakowaniach, ale gęstych z takimi wq...jącymi grudkami! I >> > >> > kisieli też chcę! Niedawno na własne oczy widziałem jak moja >> > >> > znajoma PIŁA kisiel! Jak k...a można pić kisiel? Czy nasze >> > dzieci >> > >> > już nie będą pamiętały, że to należy >> > wyjadać łyżeczką, do której >> > >> > wszystko się lepi i na koniec trzeba oblizać? Kto mi zabrał >> > >> > szklane litrowe butelki z koka kolą? Komu one przeszkadzały? >> > I >> > >> > mleko w butelkach i śmietana, które kwaśniały bo były >> > prawdziwe! A >> > >> > teraz po tygodniu stania na kaloryferze dalej jest >> > "świeże" >> > co to >> > >> > k...a za mleko? A dzieci myślą, że to mleczarnia mleko daje a >> > krowa >> > >> > jest fioletowa. A te butelki takie fajne kapsle miały, skoble >> > do >> > >> > strzelania w dupę się z nich robiło!... A gumki się z szelek >> > >> > wyciągało >> > >> > Gdzie teraz takie szelki? Dlaczego teraz nawet wafelki prince >> > polo >> > >> > są w tych cudnych opakowaniach zachowujących świeżość przez >> > pięćset >> > >> > lat? >> > >> > Ja chce wafelków w sreberkach! I nie tylko prince polo ale i >> > >> > Mulatków! >> > >> > Jaki dziad sq..ił się zachodnią technologią, dzięki której >> > teraz >> > >> > wszystkie cukierki rozpływają się w ustach, a nie tak jak >> > kiedyś, >> > >> > trzeba je gryźć było, tak normalnie jak ludzie!? No pytam >> > sie, no! >> > >> > Pie...lę mieć do wyboru setki rodzajów lodów i nie móc >> > zdecydować >> > >> > się, na jaki mam ochotę! >> > >> > Kiedyś były tylko bambino w czekoladzie i wszyscy byli >> > szczęśliwi, >> > >> > a jak rzucili casatte to ustawiała się kolejka na pół >> > kilometra. >> > >> > Czy ktoś pamięta jak smakuje prawdziwa bułka? Nie, k...a, nie >> > tak >> > >> > jak w waszych pierdolonych sklepach, napompowane powietrzem >> > kruche >> > >> > gówna. >> > >> > Prawdziwe bułki są twardawe, wyraziste w smaku, a najlepiej z >> > >> > prawdziwym masłem, które wyjęte z lodówki jest niemożliwe do >> > >> > rozsmarowania! O margarynie za komuny można było tylko >> > pomarzyć, a >> > >> > jak była, to taka ch...wa, chyba Palma się nazywała. Wielkie >> > >> > pie...ne koncerny wyje..ły na amen z rynku moją ukochaną >> > >> > oranżadę, którą za młodu gasiłem pragnienie, a mordę przez >> > pińć >> > >> > godzin miałem czerwoną. I jej młodszą siostrę - oranżadkę w >> > >> > proszku, której nikt nigdy nie rozpuszczał w wodzie, Bo >> > służyła do >> > >> > wyjadania oblizanym palcem. Nawet ukochane parówki mi >> > zaje..li, >> > >> > dziś już nie robi się takichdobrych jak kiedyś... >> > >> > W telewizji dwa kanały, na każdym nic do oglądania. Teraz >> > mamy sto >> > >> > kanałów i też nic nie ma. Możemy wpie...lać pomarańcze, >> > banany i >> > >> > mandarynki, a kiedyś > jak przyszedłeś z czymś takim do >> > szkoły, to >> > >> > cie; szefem nazywali. Fast foodów też nie bylo i każdy żywił >> > się w >> > >> > drewnianych budach i żarlismy z aluminiowych talerzy i jakoś >> > nikt >> > >> > sraczki nie dostał, a śmieci wokoło nie było bo nie było >> > zasranych >> > >> > jednorazówek. A jak chcieliśmy ameryki to żywiliśmy się >> > >> > zapiekankami z serem i pieczarkami i hod-dogami nabijanymi na >> > >> > metalowe pale. Buła, parówa, musztarda! >> > >> > Nic więcej do szczęścia nie potrzebowaliśmy. >> > >> > Spie...laj zasrana ameryko. >> > >> > A taką k...a miałem ochotę na budyń! > >---------------------------------------------------- |
robal SYMPATYCZNY GOŚĆ Astra Hatchback GB/M ... Kettering (Northants, England) | 2007-09-25 23:06:40 no to Huey'a ponioslo
chcielismy zachodu (no moze nie wszyscy), no to mamy |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2007-09-27 08:38:15 |
kruchy_ezg ŁADZIARZ Samara 21093 MPI Zgierz | 2007-09-28 01:20:55 |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2007-09-28 16:18:47
Kruchy, wisisz mi czyszczenie monitora i pranie koszuli... |
jacek2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ LADA 2103 2.0DOHC Łódź | 2007-09-29 00:35:35 ktoś tam podaje kolesiowi dobrą radę-zalać silnik kujawskim,byłoby najtaniej |
kruchy_ezg ŁADZIARZ Samara 21093 MPI Zgierz | 2007-09-29 01:35:34
i jeszcze browara spoko. wez monitor i koszule na najblizszy zlot nad jezioem![]() |
Sp4rkY SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] | 2007-09-30 19:21:08 Ostanie badania naukowe ujawniły, że piwo zawiera żeńskie hormony.
Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mężczyzna. Aby sprawdzić, czy rzeczywiście piwo zawiera żeńskie hormony, każdy z nich dostał 11 sztuk 0.5 litrowych butelek celem wprowadzenia ich zawartości do organizmu. Czas badania wynosił ok. 3 godzin. Oto wyniki eksperymentu: u 75% stwierdzono zaburzenia myślenia i mowy, 100% nie potrafiło prowadzić samochodu, u 90% zauważono tendencje do tycia, 80% wpadło w melancholię i wybuchało płaczem o byle głupstwo, 75 % szukało pretekstu do kłótni przy byle okazji, 80% chciało wydać pieniądze na byle co, 75% trudno było zrozumieć 95% musiało usiąść żeby sie wysikać. |
Ladusa LKP Honorowy Klubowicz Łada 2103 Klatovy (Republika Czeska) | 2007-09-30 23:21:50 |
kruchy_ezg ŁADZIARZ Samara 21093 MPI Zgierz | 2007-09-30 23:23:31 Dziennikarz przeprowadzał ankietę i pyta się Francuza:
-Jakim samochodem jeździsz na codzień? Francuz mówi Citroen'em. -A jakim za granicę? -No to Peugeot'em. Następnie Niemca: -Na codzień to BMW, a za granicę to Mercedes'em. Rusek: -Na codzień to Wołgą. -A za granicę? Pyta dziennikarz. -Mi tu niczego nie brakuje. -No ale jak zachodzi potrzeba? -No jak zachodzi potrzeba to czołgiem. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2007-10-05 08:48:34 Czerwony Kapturek pyta:
-Babciu, babciu, a dlaczego masz takie wielkie oczy? -Bo od tygodnia szukam dowodu osobistego... |
kruchy_ezg ŁADZIARZ Samara 21093 MPI Zgierz | 2007-10-08 11:48:14 Wnuczek pyta dziadka, czy warto pojechać na wycieczkę do Rosji. Dziadek mówi:
- O tak, warto. Kiedy tam byłem, wódka lała się strumieniami! A jakie tancerki... Zachęcony wnuczek pojechał. Kiedy wrócił, mówi: - Dziadku, chyba coś ci się pomyliło. Dziewczyny okropne, nic nie można kupić, a o wódce już w ogóle można zapomnieć. - A z kim ty byłeś? - Z biurem podróży "Orbis" - Widzisz, a ja byłem z Wehrmachtem |
rogacek ŁADZIARZ VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2007-10-09 08:34:42 |
spartakus najlepszy:P Pomorze | 2007-10-10 20:38:34 |
Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | 2007-10-10 23:29:30
Ja pier...ę , nieźli kolesie ale, rogacek, weź popraw tego linka |
![]() maxymilan SYMPATYCZNY GOŚĆ kraków | 2007-10-16 13:53:43 Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw łączący oko bezpośrednio z dupą.
Kiedy ukłuli pacjenta igłą w dupę, w jego oku pojawiła się łza. Kiedy wbili tę samą igłę w oko, pacjent się zesrał... |
Sp4rkY SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] | 2007-10-17 08:26:02 Tatko rano wybierał się do pracy. W łazience mamcia go dopadła, gdyż
chciało jej się bardzo seksu. Zaczęli uprawiać miłość fizyczną w pozycji "na pieska", a wtedy nagle w drzwiach stanął Jasio. "Kurde, musze wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji" - pomyślał tatko. - A ty, niedobra! Ty... ! - ryknął tatko i zaczął walić mamcie w dupę. - Nie będziesz juz Jasia więcej biła... A masz... ! A Jasio krzyczy: - Super tatko, super! Wyruchaj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał! |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2007-10-17 23:46:23 Jedzie Ziobro samochodem i potrącił 2 pieszych na przejściu.
Przychodzi do sędziego i się pyta: "co z tym kurde zrobimy?" Sędzia się zastanowił i odpowiada: - Myślę, że ten, który głową rozbił przednią szybę może dostać 5 lat za uszkodzenie cudzego mienia, a ten drugi, co odleciał w krzaki - 8 lat za próbę ucieczki z miejsca wypadku. |