MotoNews.pl
7 [OFF TOPIC] Nuda (170260/5) - Strona 142

[OFF TOPIC] Nuda - Strona 142

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
u nas na razie pochmurno a mogłobybyś cieplej i słonecznie bo jutro mam zamiar czyszczenie, mycie i nabłyszczanie dwulitrówki

No Panowie nie będzie za ciepło, mnie tez czeka działeczka.

W zeszłym tygodniu w domu moja Pani posiała bazylie już ładnie wychodzi, chcemy jeszcze kupić tymianek i inne przyprawy aby w kuchni ładnie pachniało a od czasu do czasu coś do potraw świeżego wrzucić.

No a działka też mnie czeka, a weekendy krótkie, a późnym popołudniem za wiele się już nie zrobi

jedno pytanko
mam OC poprzedniego właściciela i teraz po przerejestrowaniu muszę zgłosić się do ubezpieczyciela, żeby przepisali je na mnie i ewentualnie zrekalkulowali składkę?

Tak dokładnie Daniel

Cytat:
2007-03-16 08:52:38, danielewicz pisze:
jutro mam zamiar czyszczenie, mycie i nabłyszczanie dwulitrówki

Możesz mieć z tym problem: jutro i pojutrze deszcz i wiatr do 100 km/h

Misiek chyba na Madagaskarze

nie straszyć mi tu pogodą bo wreszcie po pół roku zaczyna się Speedway - juz sie nie mogę doczekać zapachu metanolu w niedziele sparing punktowany z Unią Tarnów także pogoda ma być

Niedziela, 18.03.2007

Nad ranem 01-07
temp 4 °C
wiatr 28 km/h
deszcz 0.7 mm

Przed południem 07-13
temp 5 °C
wiar 19 km/h
deszcz 0.5 mm

Po południu 13-19
temp 7 °C
wiatr 21 km/h
deszcz 0.2 mm

Cytat:
2007-03-16 08:37:32, GDA pisze:
KE nikogo nie strasze tylko taki temat bez zdjęć i opisu wylatuje z działu NASZE AUTA - Putek dostajesz dzień na uzupełnienie tematu, albo założenie nowego

Niewyspany czy przepracowany, że żarciku nie złapałeś?

Ja wszystko łapie Grzechu, wszystko łapie w lot ale przyda się czasami jakaś wymiana zdań bo jest za sielsko anielsko tutaj - żeby nie popwiedzieć jak u Koota za piecem

Hej.
Dzis odbieram poldka z reanimacji przedprzeglądowo-pozimowej. Zakres prac: wymiana amorów przód, wymiana końcówki drążka, wymiana łozyska koła tył, reanimacja hamulców (czyszczenie tłoczków, ozywienie zabitych odpowietrzników, wymiana tarcz), regulacja gaźnika, wymiana pływaka, ustawienie zapłonu, wymiana wentyla......... Tarcze i amorki miałem swoje. Płacę 450 zł. Myślałem ze będzie znacznie więcej. I jestem happy.
Jutro zaliczę lans po okolicznych wsiach, byle nie padało.....

Cytat:
2007-03-16 11:37:11, GDA pisze:
Ja wszystko łapie Grzechu, wszystko łapie w lot ale przyda się czasami jakaś wymiana zdań bo jest za sielsko anielsko tutaj - żeby nie popwiedzieć jak u Koota za piecem

Tak właśnie być powinno. Wystarczająco dużo zamieszania jest na zewnątrz, a tu się można zrelaksować.

mam kupca na furgon ale nie oddam-zarżnął by go w pół roku góra, już wole go sobie zostawić niż dać do wożenia kartofli

Daniel - żartujesz jak jest kupiec i daje kasę to pozbywaj sie czym prędzej

GDA - Ty podpustniku!

Danielewiczu - ja na tej zasadzie, pozbyłem się 2pasków na korzyść mojego ojca, a teraz mu regularnie wybijam z głowy pomysły zmiany auta. Auta niby nie mam, a mam.

Juz od dawna namawiam Daniela aby pozbył się tego swojego "zakażenia" kupił porządnego dupowoza, a dodatkowo auto kolekcjonerskie jakąś syrenkę lub PF, po jaką cholerę mordować się na codzień polonezem tym bardziej takim który służy do pracy

fakt jest "zakażeniem" ale jednak trudno go tak wyrzucić jak niepotrzebną rzecz-i nie chodzi tu o wrzuconą kasę ale o związek emocjonalny (hehe jebie mnie na starość)

koot jak bym miał komu go tak "sprzedać" ja ty zaraz bym to zrobił

Platynek nie okresla sie mianem zakazenia

Danielewiczu - przyjedź do mnie i daj na go na podwórko na przechowanie.

Tralalala. dziś jade po cichutki mosd do roverka
250 zł

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Koot-trochę daleko bede miał żeby go zabierać na przejażdżki

platynki uzależniają......wiem coś o tym