MotoNews.pl
0 ŁÓDŹ ------------------------ SPOTKANIA OKP (26011/28) - Strona 144

ŁÓDŹ ------------------------ SPOTKANIA OKP - Strona 144

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i dupa z wtorku, nie dam rady

Ze względu na małe zainteresowanie bla bla bla ustaliliśmy z Nazarem że robimy mały spocik w czwartek 11.12.2008...o 19.00 na parkingu manufaktury przed IMAXEM (czyli tam gdzie kiedyś)...

Ok, postaram się być ale jeszcze nie wiem o której bo mi się "drobne" zmiany szykują w pracy

NAJLEPSZEGO W NOWYM 2009 ROKU!!!!!!!!!!

ZYCZENIA NOWOROCZNE-kliknij

Może w końcu jakiś spocik??
Nazar weź sie do roboty

to ja czekam na jakieś propozycję wiesz że ja mam zawsze czas (no prawie) a to ty ostatnio nawalałeś

Z mojej strony: w rachubę nie wchodzi ten tydzień, następne - nie ma problemu (po 19)

Wreszcie necik Co Wy chlopy?zachowujecie sie jak emeryciWiecej zycia?Wiadomo cos o jakims zlocie w tym roku w okresie letnim??

ja np zlatuje znowu do szkocji

Panie i Panowie!!!

Padła propozycja, aby w Łodzi trochę się zabawić.
Termin to najwcześniej Kwiecień!
Atrakcje: ściganko na gokartach, nocna impreza na wypasie!!!
Łódź z tego jest słynna!!

Zróbmy u Was Turniej Gokartowy ( warszawski się nie odbył w 2008 roku).
Nagrody biorę na siebie.

Czekam na odzew!!
Piszcie na forum, email:poczta@opelklub.pl lub najlepiej call me 608375222!!!

Chcę też ( ale to wymaga minimum 10 osób i jakiegoś lokalu) zrobić u was kurs 1 pomocy.
koszt ~150 pln od osoby. Kurs jest prowadzony przez specjalistów z PCK i kończy się egzaminem.

jak tylko znajdę jakieś gokarty w łodzi to nie ma sprawy bo lokal bym miał jest nawet sympatyczny a co do noclegów to chyba na własną rękę bo u mnie mało miejsca na nocleg...góra dwie osoby

Kart są obok dawnej Resursy na Włókniarzy (za komisem sam.) lecz bez zadaszenia. Z daleko wygląda raczej na tor crossowy Kiedyś były na Kilińskiego (za Przybyszewskiego) "pod dachem" ale nie wiem czy są nadal. Jak będę w pobliżu to sprawdzę.

I jeszcze były pod Rzgowem ale ta lokalizacja chyba odpada...

[ wiadomość edytowana przez: LuckyS dnia 2009-02-13 10:39:17 ]

[ wiadomość edytowana przez: LuckyS dnia 2009-02-13 10:39:52 ]

Widze, ze cos sie rusza na tej zapyzialej wsiMyslcie dzieci kochane, myslcie. A macie moze jakies pojecie i pomysl na letni zlot w tym roku????

W Poznaniu mamy fajny tor - moze u nas ??

no to znalazłem karty...wadą jest że znajdują się na powietrzu
tor ma 240m koszty to 30 zł/10min silniki hondy...jeżeli będzie zainteresowanie to mogę pogadać o jakimś rabacie...Lucky i co sprawdziłeś te pod dachem?...jak byłoby zainteresowanie to mogę to zorganizować...piszcie kto by przyjechał...a potem dam na główny

Sorki że tyle to trwało ale nie miałem czasu.
Niestety na Kilińskiego nie ma już chyba ze dwa lata także wersja "pod dachem" odpada.
Czyli pozostają lokalizacje "na powietrzu":
-Rzgów
-Tesco Widzew
-Włokniarzy
WOW! Mamy "aż" dwa tory w Łodzi i jeden po za miastem...

Tor pod Rzgowem posiada długość ponad 300m. Karty z silnikami Hondy 7KM i 9KM. Ceny odpowiednio 30pln i 40pln za 10 min. Brak możliwości negocjacji cen Info uzyskane telefonicznie.

Pozostałe sprawdzę w miarę możliwości.

Macie pozdrowienia od naszego dzielnego wojaka !!

ZLOT OKP 17-19 LIPCA 2009

Dyskusja wątku:
motonews.pl/forum/?op=fvt&t=227160&c=28&f=18

Kto sie z Lodzi wybiera na wakacyjny zlocik z Lodziakow???