Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2005-06-16 13:41:06 Bufi wiesz czasu nie maduzo ... wie ctrzeba by sie zastanawiac co i jak wczesniej ... bo nie wiem jak piotrk vel komarek vel harlej pamieta droge na miejsce ... a po kraku nie ma co sie spieszyc ... bo kurde tyle tak wrogich tabliczek ... kontrola radariwa ... ze szok ... wiec ludziska pucu pucu samochodiki ... i do przodu |
![]() harlej Pełnoprawny Klubowicz Renault Laguna II Sosnowiec | 2005-06-16 16:37:56 piotrek vel harlej vel komarek droge pamieta jako tako. wiem ze jak sie wjedzie to w lewo, potem za trasa porsto. a dopiero kolo jakiegos basenu w prawo, potem zdaje sie 2 w prawo i powoli po jebutnych dziurach na takie same na plycie ![]() ![]() no trzeba by sie troszke wczesniej zgadac co i jak, i skolowac jakis namiar do kogos kto sie w kraku orientuje, oczywiscie tylko tak na wszelki wypadek ![]() pozdro harlej |
![]() Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2005-06-16 23:57:22 Dobra masz pamiec kolego ... w lewo... prosto ... do swiatej gdzie jest jakos pusto wszedzie ... i w prawo .. pozniej trzeba w rpawo tak gdzie szlaban stoi ... i pozniej jako to kolega harlej powiedzial ... po ... dziurach i na pas ![]() |
![]() Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2005-06-17 00:27:58 Więc ja nie widzę problemu, aby załatwić sobie jakiegoś miejscowego (krakowskiego), pilota ![]() Na rondzie w Krakowie, spotkać się na parkingu KFC, i już dalej jechać wszyscy razem do miejsca spotu. |
![]() harlej Pełnoprawny Klubowicz Renault Laguna II Sosnowiec | 2005-06-17 18:31:50 no to mysle ze cleric sie ucieszy z wiadomosci ze zostal wybrany na ochotnika jako nasz pilot ![]() a ja normalnie jestem dumny z mojego kadzia. dzis przeszedl bez zadnych zastrzezen probe korka. powiem tak, odcinek od salonu harleya-davidsona w katowicach do rozjazdu na bielsko (to na ekspresowce) zajal mi okolo 35 minut ![]() ![]() ![]() ![]() pozdro harlej |
![]() Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2005-06-17 23:57:26 Nie rozumie was ... ja zam droge o o dobrze ... jest tak banalna ze szok ... chociazfakt ze jakbysmy sie spotkali najpierw z Clericiem to bylo by ciekawie ...
Nowy temat : ... Wiesz pitrus moja manta tez przechodzi proby korkow ... wlaczasz wentylacje na ciele na maxai do przodu ![]() ![]() ![]() |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2005-06-18 00:52:31 hello
kiedy jaki spot-bo w polsce bede od 23,06 do(jakies 2-3 tygodnie) i w ogule pozdro dla wszystkich |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2005-06-18 01:02:24 dobra przeczytalem nizej---- piszemy sie na to- ja i moja asterka--tylko wolal bym sie spotkac z kims juz wczesniej niz w krakowie na jakims rondzie-co wy na to ??? |
![]() harlej Pełnoprawny Klubowicz Renault Laguna II Sosnowiec | 2005-06-18 12:00:39 mysle ze najlepiej podepnij sie pod Bufiego a potem podepniecie sie pod nas. no jak widze ze kolega jedzie to bardzo powaznie mysle czy by nie pojechac asterka ![]() ![]() pozdro harlej |
![]() Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2005-06-18 22:35:19 A mnie zaś pompa wodna walneła. Tak leje przez nią cieczą, że za każdym razem jak mam postój, muszę dolewać płynu.
Teraz po Niedzieli oddaję auto do serwisu, to powinni się wyrobić do końca tygodnia z naprawą. A wtedy w trase do Krakowa. |
![]() Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2005-06-20 00:35:12 Kurde moj wyjazd stoi pod znakiem zapytamnia ... kasy brak ... i kapa na maxa ![]() ![]() ![]() |
![]() harlej Pełnoprawny Klubowicz Renault Laguna II Sosnowiec | 2005-06-20 11:01:08 jak nie zdolasz skrecic kaski na wyjazd,to ja cie spokojnie przygarne ![]() ![]() pozdro harlej |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2005-06-20 14:06:08 BUFI-to jak z tym podepnieciem sie do ciebie??bo ja w tamtych stronkach to jeszcze autem niebylem,co prawda mam navi ale zawsze to razniej ![]() |
![]() Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2005-06-20 19:33:10 Ja jutro oddaję auto do serwisu (znów), i jeśli odbiorę je w terminie tj. w Piątek, to pojadę do Krakowa.
Lecz jeśli awaria okaże się bardziej poważna, to nawet nie mam jak się ruszyć. Wtedy będe z Wami na spocie myślami. Coraz bardziej zaczyna mi się sypać auto. Do wymiany: uszczelniacze, uszczelki przy silniku, awaria elektryki i skrzyni biegów, oraz pompa wodna. To te awarie najpilniejsze, a już o tych mniej ważnych to nawet nie wspominam. |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2005-06-20 20:20:51 no to jak bufiemu niewypali to juz niewiemco i jak?! |
![]() harlej Pełnoprawny Klubowicz Renault Laguna II Sosnowiec | 2005-06-20 23:23:20 CHAOSseba mysle ze do sosnowca trafisz nie?? jesli nie wiesz zbytnio jak to spoko droge ci podam, w sosnowcu po prostu podepniesz sie pod nas, czyli podemnie i pod GN(tego delikwenta to powinienes znac) a stad prosta droga do kraka jest. wiec jakby co to daj znac jakbys czegos nie wiedzial.
pozdro harlej |
![]() Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2005-06-20 23:51:42 Poddaje sie jesli chodzi o Kluczbork ... bo niewiem gdzie to jest ... ale jak jest podrodze to moze Bufi moglby sie z Toba zabrac Chaoseba ... co ty na to?
Jesli chodzi o droge to naprawde jest banalnie prosta ... przed siebie na wschod i jestes ![]() komarek a moze Ania z nami jechac? ![]() ![]() Bufi zalamujesz mnie .. takei naprawy to nie naprawy ![]() ![]() ![]() |
![]() Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2005-06-20 23:59:18 Na tych zdjeciach pitrku jest Luz i jego kolezanka z kwiejc ![]() ![]() |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2005-06-21 10:13:21 HARLEj-sosnowiec wiem gdzie jest oczywiscie ,ale podaj mi jeszcze gdzie ( ul.) i oktörej a w razie czego nr.gsm na PRIV jak bym sie zgubil(bo to nigdy niewiesz co gdzie sie stanie)bo navika niedostane do jutra -wlasnie sie dowiedzialem ze bedzie mapa polski dopiera za 2 tygodnie-takze jade w slepo------PS.z niemiec wyjezdrzam jötro rano tz,w srode |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2005-06-21 10:21:32 ach a kolego GN kluczbork to PN opolszczyzna moja baza wypadowa ja wjazduje do was od strony pyskowic-gliwice trasa nr 4 hyba wg. mojego ms autorute ![]() |