Humor in da forum. - Strona 15.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2004-12-14 19:10:26, rzeszowiak pisze:
jak jesteś taki mądry to se łokieć pocałuj !!!

Te Rzeszowiak, a ty co tak przed orkiestre wylatujesz?? . Tak sie zastanawiam do czego ten twoj tekst przypiac i dalej nie mam pojecia, lepiej moze sie przespie z tym . Pozdr

racja grzes przespij sie z tym to ci dobrze zrobi
a co do tekstów tooma(a tak pozatym witam po długi, nie pisaniu) to sa jakie sa lubi ten humor i nikt wczesniej sie nie skarzył wsumie sami faceni zagadali na to fromu i wiesz nie mozemy sie przyzwyczaic ze kohieta zagalda
nie przejmuj sie tacy jestesmy trzeba nas poznac aby zrozumiec nasz humor i zachowanie

Cytat:
2004-12-15 08:20:59, GEOO pisze:
trzeba nas poznac aby zrozumiec nasz humor i zachowanie

Co racja to racja

Macie racje ja poprostu was nie rozumie...ale nie będziecie mi mówić co moge a czego nie.ok.a tak pozatym nikt nie napisał na tym forum że nie można wyrazić swojego zdania.a więc PRZEPRZASZAM że was uraziłam.Chyba się nie dogadamy.

Aj tam, ale odrazu stwarzacie sobie problemy.
Patris GRATULACJE z MEMBERSTWA.

Pozdrawiam.

Cytat:
2004-12-15 16:02:13, patrissss pisze:
Macie racje ja poprostu was nie rozumie...ale nie będziecie mi mówić co moge a czego nie.ok.a tak pozatym nikt nie napisał na tym forum że nie można wyrazić swojego zdania.a więc PRZEPRZASZAM że was uraziłam.Chyba się nie dogadamy.

Oj Patris ale mi chodzi wlasnie o to ze kazdy moze mowic i robic co chce, zwlaszcza po to jest cos takiego jak forum, pod warunkiem jednak, ze sie nikogo nie obraza, co zreszta jest uwzglednione w konsytucja mociem pani .

A stwierdzenia typu "a ty jestes za glu....żeby to zrozumiec" lub "Tomm,ale jesteś beznadziejny" to bardzo przepraszam, ale sa co najmniej dziecinne, wiec skonczmy temat, skoro nie chcesz przyznac sie do bledu... .

pozdrawiam i mam jednak nadzieje ze sie dogadamy, jak to Toom pisal, zlosc pieknosci szkodzi

Witam.
Hmm, widzę że wątek się rozwinął. Mimo, że nie chciałem nikogo prowokować i staram się nigdy nie zaostrzać konfliktów, to widocznie w naturze niektórych jest czepialstwo.
Napisałem już, że się nie utożsamiam z humorem, głównie forward`owanym, a bardzo cenię konstruktywną krytykę.
Nie wiem Patrisss kim jesteś, ale starłem się Ciebie nie obrażać. Twój tekst miał ton obraźliwy (Tomm,ale jesteś beznadziejny.twój dowcip wcale nie jest śmieszny) i ok to jest Twoje zdanie. Ale na przyszłość może Ci się przydać uwaga, że jeśli masz coś do kogoś to załatwiaj to "skromniej i ciszej", chyba że chcesz zwrócić uwagę i zamanifestować wyższość płci.
Ehh, nie kontynuujmy już tego, albo załóżmy wątek "Jeżdżenie po Toomie"
PS. Cenię kobiety, sam mam około 10 par butów i sporo kosmetyków.
Pozdrawiam. Toom, nie Tomm

A co humor to humor:
PRZYKAZANIA FRANCUSKIE DLA KOBIET :

1) jeśli robisz to dla zabawy - wypluwaj.

2) jeśli z miłości - połykaj.

3) jeśli chcesz się popisać - przed połknięciem pogulgotaj!

Przewiń w dół

Tak się drogie Panie smakuje wino !!!

-------------------------------------------------------
Wiecie dlaczego w placówkach dyplomatycznych są 2 rolki papieru toaletowego w ubikacji?

Bo kopia zawsze idzie do centrali

[ wiadomość edytowana przez: toom dnia 2004-12-16 21:54:23 ]

Hmm luzik panowie. Dziwne ze jest z nami kobieta ale jest i uszanujcie to ....
Pozatym Patriss jest pełnoprawnym klubowiczem .....

Cytat:
2004-12-16 22:23:38, CZUCZU pisze:
Hmm luzik panowie. Dziwne ze jest z nami kobieta ale jest i uszanujcie to .... Pozatym Patriss jest pełnoprawnym klubowiczem .....

To mnie musialo jakies zamaskowane spotkanko ominac . A co do szacunku to szacunken calkowity , osz ty Czu Czu Dzentelmenie .

Cytat:
CZUCZU pisze:
Hmm luzik panowie. Dziwne ze jest z nami kobieta ale jest i uszanujcie to ....

Nie wiem co w tym dziwnego ze kobieta moze sie interesowac autami itd
Cytat:
CZUCZU pisze:
Pozatym Patriss jest pełnoprawnym klubowiczem .....

Ktos posmarowal ? Ja nic o tym nie wiedzialem.Nie zebym mial cos przeciwko ale chyba klubowicze powinni byc informowani ze ktos jest nowy. Chociarzby postem "Witamy patris w naszych szeregach"
Szacunek jest, tylko chcialbym tez tego samego od kolezanki

Pozdrawiam.

Narobiłam sporo zamętu.Postaram się nie wyrażać swojego zdania,choć to będzie trudne.Temat zakończony.Ja z Toomem wyjaśnię to sobje osobiście.Ale nie gwarantuje że to się dobrze skonczy,mam nadzieje.Ja mam trudny charakter.
Ps.Chciałam się dzisiaj z wami spotkać,ale miałam ważny wyjazd.Może bym i zdążyła,ale zlapałam kapcia i spędziłam 1h na wulkanizacji.
Pozdrowionka i dozobaczenia mam nadzieje że niedługo.

Ja tez mam do pogadania z Toomem osobiscie . Tyle ze bedziemy rozmawiac o tym "co naprawde wazne" i jestem pewien ze to sie dobrze (przynajmniej dla naszych glowek) nie skonczy .
Pozdr

Podyskutowal bym z Wami

marcin to przyjezdzaj i sobei pogadaj
a tak an serio to kiedy bedziesz miała zamiar znów byc ciałem na spodkaniach a nie tylko duchem (to sie tez tyczy moej zapytanie pana ryby)

nie wiem czy tego czasem gdzies już na forum nie bylo ale jak by co to zobaczcie HITLER

Dziś będe w stalowej bo do Dawida jade,a wczoraj naprawde nie mogłam.A dziś pewnie nie robicie zlotu??

PROSZE PISZCIE TYLKO HUMOR NA TYM FORUM PONIEWAZ TRZEBA SIE PRZEBIJAC MIEDZY TEKSTAMI.

Powell przychodzi do Busha i mówi:
- George, mam dla ciebie dwie wiadomości: dobrą i złą. Którą najpierw chcesz usłyszeć?
- Złą.
- Irak ma broń nuklearną.
- A dobra wiadomość?
- Będą ją zrzucać z wielbłądów.
* * *
Treść jednej z ulotek rozrzucanych nad Bagdadem:
"McDonald's wkrótce w Bagdadzie. Zbierz cztery takie same ulotki. Po zakończeniu naszych bombardowań dostaniesz bezpłatnie Coca-Colę".
* * *
- Po Amerykanach, Brytyjczykach i Australijczykach do Iraku przybyli Polacy. W jakim celu?
- Żeby kraść Irakijczykom koła od czołgów...

Tomm jesteś takim prostakiem,że niechce mi się nawet pisać na twoj temat.Obraziłeś mnie i kobiety,ja nie obrazam męzczyzn,ale ciebie, bo nie spotkałam jeszcze kogoś takiego jak ty.Zastanów sie co wogule piszesz.Jestes dla mnie niczym,bo tylko ktoś taki pisze o kobietach takie rzeczy.

Ej kobieto to już jest przesada ....
W którym momencie on Cie obraził ? Proszę pokaż !
Czy Ty naprawdę masz o sobie takie wielkie mniemanie, że myślisz, ze wszystko co Toom napisał to jest tylko i wyłącznie obrażanie Twojej osoby ??? A sama zachowujesz sie jak 12-letni gówniarz za przeproszeniem, wyzywając Toom'a od prostaków itp.
Naprawdę dziewczyno opanuj swoje emocje ........ to jest tylko prośba, nie żądanie.

[ wiadomość edytowana przez: beeep dnia 2004-12-18 23:54:01 ]

OT"Normalnie zaraz sie zaczne biczowac przez takie teksty, ze kobiety costamcostam, a mezczyzni costamcostam, straszne popadlem w depresje i bede sie musial zapisac na kuracje do psychoanalityka. Niemniej teraz pije sobie piwo i mam generalnie to wszystko w dupie co proponuje wszystkim stronom." /OT
A teraz kawal ha..ha..ha..
Zapieprza motocyklista przez las na scigaczu, nagle w kask uderza maly wrobelek. Piora sie posypaly, ale motocyklista jak to motocyklista czlowiek o wielkim sercu ostroznie wzial ptaka pod kurtke i zawiozl do domu, tam umiescil go w klatce i poddal leczeniu. Ktoregos dnia wrobel budzie sie patrzy, a tu naokolo kraty, wrobel zrezygnowany i rozzalony wrzeszczy: O k..wa zajeb...em motocykliste, dostalem pewnie z 10lat odsiadki.