MotoNews.pl

Małe pytanko o car audio... - Strona 2.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
o kurde, teraz to mi głupio, że tak przygasiłem poprzednim postem topic, bo widze, ze się temat rozkręca! Dzieki bziku za posta, który rzeczywiście dał mi nadzieje, że sprzęt da rade złożyć za około 1000! O Hertz'ach też dużo słyszałem i zarówno dobre jak i złe opinie. Najlepiej posłuchać jak grają i na pewno zanim zdecyduje się kupić, wybiore sie na odsłuch, np do open'a w Krakowie

Fajnie, dzieki za odzew bziku

Powoli, powoli i myśle, że coś z tego będzie

Cytat:
Najlepiej posłuchać jak grają i na pewno zanim zdecyduje się kupić, wybiore sie na odsłuch, np do open'a w Krakowie

Lepiej nie bo skończysz robić za lat ileś i zwielokrotnisz wartość Essika

No możliwe, że mogłoby się i tak przytrafić, ale czemu nie brać przykładu z bardziej doświadczonych kolegów?

Racja, mogłoby się zdarzyć, że i ja woziłbym pewne szpargały w bagażniku;P

Jeśłi przypadkiem będziesz przejeżdżał przez skarżysko to zapraszam na odsłuch...

I jeszcze ważna rzecz to wygłuszenie, przynajmniej drzwi. Dobrze jest jeszcze wygłuszyć bagażnik, a wypas to cały samochód.
Ja drzwi będe wygłuszał matami dekarskimi z Castoramy. Jak wygłusze to moge napisac jak to wyszło. Bo generlalnie wychodzi to taniej niż maty APP, a ponoć efekt ten sam. Nawet lepszy, bo w zime maty dekarskie nie pękają, a maty APP tak.

Cytat:
2006-06-06 01:05:48, bziku pisze:
Jeśłi przypadkiem będziesz przejeżdżał przez skarżysko to zapraszam na odsłuch... I jeszcze ważna rzecz to wygłuszenie, przynajmniej drzwi. Dobrze jest jeszcze wygłuszyć bagażnik, a wypas to cały samochód. Ja drzwi będe wygłuszał matami dekarskimi z Castoramy. Jak wygłusze to moge napisac jak to wyszło. Bo generlalnie wychodzi to taniej niż maty APP, a ponoć efekt ten sam. Nawet lepszy, bo w zime maty dekarskie nie pękają, a maty APP tak.

Efekt jest świetny

Cytat:
2006-06-06 01:05:48, bziku pisze:
Jeśłi przypadkiem będziesz przejeżdżał przez skarżysko to zapraszam na odsłuch... I jeszcze ważna rzecz to wygłuszenie, przynajmniej drzwi. Dobrze jest jeszcze wygłuszyć bagażnik, a wypas to cały samochód. Ja drzwi będe wygłuszał matami dekarskimi z Castoramy. Jak wygłusze to moge napisac jak to wyszło. Bo generlalnie wychodzi to taniej niż maty APP, a ponoć efekt ten sam. Nawet lepszy, bo w zime maty dekarskie nie pękają, a maty APP tak.

to znaczy czyms takim np. da rade wygluszyc??

Cytat:
2006-06-06 00:44:46, Wojo pisze:
Lepiej nie bo skończysz robić za lat ileś i zwielokrotnisz wartość Essika

No jakbym mial teraz essika i ten caly sprzet to byly by niezle jaja..
Wartosc auta mniejsza niz grania..
Mam nadzieje ze nie przekrocze warotsci focusa..

Szoker - mysle ze do tego czasu jak sie pojawisz to wyeliminuje pewne drgajace elementy jak przednia rejestracja, lampa przednia itp.. bo z tylna blacha juz zdazylem sie pogodzic.. Za duzo dostaje zeby ja utrzymac.. Rekami nie moge jej utrzymac zeby nie grala..
Gumy podklejone maty duperele i ta jedza nadal gra...
Chyba trzeba wyrzucic tablice do kosza.

P.S. - "AUTO JEST BOGIEM, CAR AUDIO NALOGIEM.."
Takie slowa oddaja dokladnie zamilowanie do grania w samochodzie..

To mówisz open, że Twoje auto tak jest wypełnione bassem, że lampy chcą wyskakiwać, a blachy się odkształcają? To rzeczywiście musi dostarczać niezapomnianych wrażeń Jak będę miał się wybierać do Krakowa, to zagadam, może sie jakoś umówimy

Bziku, dzięki za zaproszenie na odsłuch, jednakże w Twoich okolicach raczej się nie pojawie w najbliższym czasie. Będę miał to jednak na względzie

open,nigdzie nie znalazłem,co masz u siebie w focusie z przodu i jakie radyjko?

Cytat:
2006-06-06 10:59:50, Artur7 pisze:
open,nigdzie nie znalazłem,co masz u siebie w focusie z przodu i jakie radyjko?

Tajne lamane przez poufne..

Zobacz na PRV..

[ wiadomość edytowana przez: open dnia 2006-06-06 12:03:49 ]

Cytat:
2006-06-06 07:53:37, pytlar pisze:

No jasne Ja mam tym zrobione i wielu klubowiczy I jest super

Cytat:
2006-06-06 09:38:19, Szoker pisze:
Bziku, dzięki za zaproszenie na odsłuch, jednakże w Twoich okolicach raczej się nie pojawie w najbliższym czasie. Będę miał to jednak na względzie

Spoko, ale gdyby ...

Cytat:
2006-06-06 07:53:37, pytlar pisze:

Ja akurat bawie się matami SOUDABAND. Na razie wykleiłem podłoge.
Jeśli chodzi o to czym wygłuszać to zdania są czasem podzielone. Chociaż większość chwali sobie maty dekarskie. Odsyłam do opinii innych.
Poniżej parę linków o wygłuszaniu:
link 1
link 2
link 3
link 4
link 5

Pozdro

Ja też użyłem Soudabandu w Castoramie za 45 PLN cała rolka i starczyło na przednie drzwi a z całej rolki zostało z 30 cm..

no thx bziku, czuje sie zaproszony Jak tylko bede przejeżdżał niedaleko Ciebie, kupuje piwko i wpadam na odsłuch ;P

ja ci moge sprzedac moje radio za 450 zl pioneer 5730 nie caly roczek i gra swieteni a do tego tuba alpharda i wzmiacniacz jbldo tego i masaz masz ekstra