MotoNews.pl
0 THE CRIMS (82591/228) - Strona 2.5

THE CRIMS - Strona 2.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bi-pi ja rowiez zalozylem dwa konta...najpierw na o2 bo to jest moja glowna poczta i czekalem dlugo i nie przychodzilo wiec zalozylem na wp i tez mi nie przyszedl..jestem zly!!...ale mam nadzieje ze w przyszlej edycji sobie pogram.......a co do gangu..no to bedzie KTSW i jak dobrze pojdzie oczywiscie STWA SQAD....

pozdro

Linku

[ wiadomość edytowana przez: kopnik_ dnia 2005-02-14 01:24:38 ]

Jesli chodzi o przegladarki to proponuje na Mozilli sie bawic, Opera chodz najnowasz i z wszystkimi latami to troszku mi swiruje.

Mam pytanko jako nowicjusz, czemu chociaz mam ponad 40 wszystkiego, to ciagle mnie lapia niebiescy przy bankomacie?? . Troszke drazniace to jest . Pozdrawiam

No wiec problem juz ma zglowy..w koncu sie doczekalem na tego emaila...szczegol ze o 4 rano ale wazne ze jest...tak sie zaczolem tym bawic i niezle mi szlo do czaasu kiedy mnie nie posadzili...przeliczylem to i wyszlo mi dwie godziny naszego czasu czyli stwierdzam ze chyba nie mam co robic..;P...

no tak poobczajalem wszytskie opcje i wogule...i nadal nie moge zrozumiec jednego.....jak dodaje ludzi znjaomych..no to ja musze znac ich pseudo wpisac i tyle wystarczy??...i czy nie ma tam jakiejs listy czy "cus"??...a jezeli nie ma no to zapodajcie pare swoich pseudo no to seobie dodam was...

pozdro

Linku

Cytat:
2005-02-14 04:19:32, kopnik_ pisze:
...a jezeli nie ma no to zapodajcie pare swoich pseudo no to seobie dodam was... pozdro Linku

Jak chcesz mnie dodać do znajmych to mje pseudo to Pompon

No ja sie powoli rozkrecam..juz siedzialem w pace raz.....i teraz wiem ze w sumie wiezienie jest takie nawet przydatne...bo przez to co siedzialem odzyskalem cala energie...poznalem paru kolesi..takze same korzysci.....

a ze znajomych to mam narazie Czucza i wlasnie Cie dodalem Pompon.....teraz czekma na wasza odpowiedz....i kto tam jeszce gra niech zapoda jakie ma pseudo w tej grze...

pozdro

Linku

A moje to MaCa8

Kosaktsw......załóżmy gang wie ktoś to sie robi

zamkneli mnie na 10 dni na skok na dom bosa
Ale w Polsce to tylko ryba nie bierze, 100 000 dolarów pomogło

nick: marreq

[ wiadomość edytowana przez: Marek dnia 2005-02-14 14:34:57 ]

Drobna uwaga ja mialem 300 gdy zaczalem napadac na bosa bo przedtem zamykali.
Na harleyowców mialem 450 i dopiero przestali wsadzac do paki ...

próbuje założyć gang....ciekawwe co z tego wyjdzie ...gram dopiero drugi dzień hhehehehe pożyjemy zobaczymy

zapraszam chętnych do mnie

moje pseudo to Majer22

włąśnie jakliś huj mnie pobił cztery dni w szpitalu ja pier...
czuczu pomścij mnie zajeb gościa o nicku klameczka

próbowalem dodac kose i mi sie wyswietlil taki komunikat : "Kosaktsw nie żyje!"

moje pseudo to Jim92

mam pytanko. Jak mozna poza napadami zwiększać respekt ( napdac na kumpli nie chce )?? Poprzez handel dragami też można a jak tak to napiszcie jak sprzedawac dragi bo nie kumam jak to się robi

a tam odrazu nie żyjeleże sobie spokojnie w łóżeczku szpitalnym i planuje słodką zemste heheehehee...już ja dorwe skurwysy.......ehehehe

no i sie skusilem... chcialem napasc na bankomat z 35 resp ale mnie mendy zlapaly... no i wychodze 140 dnia o 5 ale mi sie przynajmniej energia odrobiła...

a jak nie siedze w pace to energia mi sie sama nadrobi czy nie ??

Czekam az odpowie i mu przyp od ciebie spokojnie.

rzeszowiak odrobi Ci sie ale strasznie dlugo to sie dzieje... wiec lepiej dragami nadrobic......sprzedaz dragow...ma zasade taka ze jak nie amsz pubu albo rave no to lipa....czuczu ma rave..bylem i sie zaopatrzylem juz nie raz..ale czuczu ziolko masz drozsze niz u niektorych..i piwa nie masz!!..a to juz lipa;P

Ja juz siedzialem w pace 3 razy..raz za bankomat pozniej za taksowke pozniej znowu za bankomat...teraz ju takse moge ile razy chce lupac..ale kasa zbyt drobna...:|... wiec mam pytanie...od ilu respectu nie zlapia mnie jzu paly za bankomat?...
I jeszcze jedno..Czuczu zaglodnij czasem do "znajomych"..bo czekma na twoja akceptacje..

pozdro

Linku

ej mozna nalezec do paru gangów naraz??:>
a jak jestem w gangu i jest ktos, kogo teraz nie ma na necie to moge robic zbiorowe skoki??:>