MotoNews.pl

Zaczelo sie - w koncu odebralem swoje auto a oto efekty - Strona 2.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w tunigu nie ma kompromisów... no chyba że jest żona u mnie nie ma żony i kompromisów też nie będzie

ao za pozno sie za to wziolem - w sumie u mnie to raczej wiosenne odswiezenie niz tuning

Cytat:
grill musi zostac ze znaczkiem (kompromis z zona)

zrób tak pewnej nocy zerwij znaczek i powiedz żonie że jakieś gówniarze musiały urwać, i że nowy kosztuje 100zł, dlatego lepiej usunąć to miejsce po znaczku

Cytat:
2005-05-28 20:18:47, fryszard pisze:
zrób tak pewnej nocy zerwij znaczek i powiedz żonie że jakieś gówniarze musiały urwać, i że nowy kosztuje 100zł, dlatego lepiej usunąć to miejsce po znaczku

w domu mam znaczek z klapy a w piwnicy cala kompletna klape tylna - wiec 2 znaczki sa jakby co

to sie powie ze te sa mniejsze
i nie pasuja

Cytat:
2005-05-28 20:56:29, fryszard pisze:
to sie powie ze te sa mniejsze i nie pasuja

lepiej większe trudniej wpasowac

Znaczek moze byc,ale Puniu brakuje progow (od RS'a z mkV do calosci ladnie beda pasowaly) i lusterka pomaluj w kolor - i pinkne autko bedzie

Fajniusio teraz wyglada
Brak mu tylko jakis fajnych foteli

Mi sie podoba poprawiony styling Essiego

Cytat:
2005-05-28 23:23:14, Seba pisze:
Znaczek moze byc,ale Puniu brakuje progow (od RS'a z mkV do calosci ladnie beda pasowaly) i lusterka pomaluj w kolor - i pinkne autko bedzie

lusterka beda w kolorze jak beda elektryczne
a progi - jedno malowanie z lusterkami tylko wczesniej trza kaske odlozyc

Cytat:
2005-05-28 23:26:59, Irekcity pisze:
Fajniusio teraz wyglada Brak mu tylko jakis fajnych foteli

Irek przyznaje sie bez bicia ze nie chcialo mi sie wsiadac do auta - moze w jakis weekend zrobie wycieczke do Kraka (chlodniejszy) to jak je jeszcze bedziesz mial to wtedy przylookam

No bardzo fajnie teraz wyglada