MOTORYZACYJNE życie Wrocławia ... - Strona 16

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
widze ze w wałbrzycu ciekawie było.my z wrc tez sie wybieraliśmy aż wkońcu daliśmy sobie spokuj.a trzeba było jechać i natrzaskać fotek i filam nakręcić

Z tego co mówili to nie bałdzo troszke pod obi sie działo .
A tak to prosta 100m po sniegu nawrót i znów prosta .
Ja gdyby nie Andrzejki to bym sie stawił .

ok panowie gdzie będzie w sobote i niedziele kierowca roku we wrocku i kto sie wybiera bo ja z wrc na pewno sie pojawimy z kamerą i aparatem wić jakiś materiał będzie z tej imprezki.

Cytat:
2005-12-05 20:23:22, baryla_wroclaw pisze:
ok panowie gdzie będzie w sobote i niedziele kierowca roku we wrocku i kto sie wybiera bo ja z wrc na pewno sie pojawimy z kamerą i aparatem wić jakiś materiał będzie z tej imprezki.

A skad masz te informacje ze ma byc KJS we Wroclawiu? Organizatorem cyklu Kierowca Roku jest AK Wroclawski, a na ich stronie nic na ten temat nie ma.

Może trochę nie w temacie, ale w sumie to też życie motoryzacyjne Wrocławia. A wszystko na stronie www.kln85.za.pl . Polecam.

Cytat:
2005-12-06 22:53:55, kln2 pisze:
Może trochę nie w temacie, ale w sumie to też życie motoryzacyjne Wrocławia. A wszystko na stronie www.kln85.za.pl . Polecam.

cholera ja tam na twojej stronie to widze tylko kilka galeri z rajdów terenowych i nic więcej.kurno morze ja sie nie znam. kobzacz a ty ni c nie wiesz o tym kierowcy roku bo zeczywiście ja pacałęm na stronie ok opolskiego i tam była data tej imprezy.jak ktos wie coś na ten temat to niech da zanć to będą jakieś fotki i filmiki.

Baryła ale masz zajefajna ikonke !!!

To bedzie ten KJS we wrocku albo gdzies blisko ?? bo mi aparat stygnie !!

hehe zajebista co wrc ciekawe kto ja wklejał no i co z tym kajotem bo umnei juz kamera i aparat do boju gotowe.

dobra panowie dzieje sie coś w ten weakend ciekawego we wrocku ja jutro skąłdam silnik kończe skąłdac silnik od volvo 2.3t i myśle że dam rade go jeszcze jutroa juz wsumei dziś włożyć więc jak by co to w niedziele morzemy sie wybrac gdziś poupalać.

Nie spać

No to dobra czy nie czas połączyć siły i nie spotkać się na jednym większym zlocie

no kiedyś trza będzie coś wykombinowac.tylko u mnei elektryka padał a w taka pizgawe nawet mi sie za to niechce zabierać.ale zawsze moge wpaść starego skodą.

Na większy zlot jest zamało towarzystwa we Wrocławiu.

Chwiolwo jestem chetny-hmmm gdzies tak dzis do 22.00

to morzem przecie zrobić jakiego spota miedzy furiatami cza sie kidys panowie wkońcu poznac
idem si ewzdrzemnąć na chwilke i idem dalj chlać

Wrocław to "Miasto spotkań" a My zawsze odziellnie !! To kiedy jakis Mini zlot ?? Ja z Baryła zawsze robimy sobie zloty !! moze ktos sie przyłaczy !! ??
14.01.06 (Sobota) Pod mostem Milenijnym ?? kto był by chetny ??
nie zamulac pod Poczta !! :]
PS: Baryła twego parcha sie zrobi !! i

Dobra to słuchajcie zagadam jutro z prezesem i ustalimy jakis dzień a i całkiem możliwe że 14.01 pod mostem milenijnym albo jesli nawet to na parkingu koło cmentarza na osobowicach ale to sie zobaczy jeszcze. Jutro dam znac co i jak albo prezes ROGAL zaklepujcie wstepnie czas 14.01

hehe OKI TO CZEKAM na prezesa !!

heh muj biały kaszlot już na chodzie nawet juz muj młodszy brat zdążuł zaspe skośić i zdezak ujebać wiec trza twuj WRC założyc pikny niebieski co by mi sie po grazu nie walał no ja tam jestem chętny na 14-stego

Ten zderzak ma takie przeznacznie po dzwonie kazdy zakłada bo nie ma innego dam Ci do komplety na Tył bedzie zajebiscie wygladalł