MotoNews.pl

Legendarne Samochody- kolekcja Amercom - Strona 16

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

kliknięcie = strona zdjęcia

Szczerze mówiąc, trochę się zawiodłem. Czekałem na nią ze zniecierpliwieniem, a tu... odpryski lakieru, krzywe niektóre napisy, widoczna dziura na włożenie trzymania dachu, odstające niektóre elementy...
Swoją drogą, ta Cro Vic ma strasznie miękkie zawieszenie (strasznie się buja, nawet po lekkim przyciśnięciu)

Ja też się trochę zawiodłem ale w empiku było ich 10 wiec sobie wybrałem i mój jest bez wad.Gdy zobaczyłem te wszystkie wady miałem nie kupować ale już mam Model Wspaniały.

Niestety u mnie zostal tylko jeden ale bez wad dzisiaj go kupuje ;]

Cytat:
Bubek_96 pisze:

Swoją drogą, ta Cro Vic ma strasznie miękkie zawieszenie (strasznie się buja, nawet po lekkim przyciśnięciu)

Swoją drogą, to to się nazywa model a nie zabawka, więc nikt tego nie będzie ściskał, ani przyciskał, tylko to będzie stać na półce.

Mój model jest bez żadnych wad. Były 2 w kiosku. Jeden miał zderzak luzem, a mój jest ok.

Moj jest bez wad.

Wie ktoś może czemu te modele są bardzo tanie na allegro? Nie tak tanie jak Kapu?

Sorry drogie jak Kapu/

moze sa uszkodzone???

Nie Np widziałem 2 dni temu na allegro 5 modeli za 50zł a kapu kupi się 1 i każdy ładny i pisało ze stan bdb

to nie wiem ;]

a np. Czołgi świata co kosztowały też 2 dychy teraz na allegro są po 10-15 zł. a te cepy (sprzedający) piszą, że są od deagostini

heh to nie wiem naprawde ;]

http://www.sgurz.it/DieCast/In%20Edicola/Del%20Prado%20Car%20Collection/index.htm

Calibra i Golf...bez komentarza...

Smieszne Bo Calibra to akurat legendarny samochód a powiedz mi co jest to za legendarny samochód taki jak np: New Beetl ,Toyota Land Cruiser,Renult Spider,Mitshubishi Pajero.A jeżeli uważasz ze calibra to nie legendarny samochód to powiedz czemu a nie smiejesz sie bo ten samochód jest bardzo nowoczesny jak na lata 90 ma opływowe kształty i ma wygląd samochodu sportowego i silniki np z napędem na 4 koła w turbinie.

Mów trochę zrozumialej ;] Ale żeby Calibre wcisnąć do legendarnych to ja nie wiem...

juz kiedys byl temat o Calibrze nie czemu myslisz ze ona nie jest legendarna

Moim zdaniem jest legendarna samochód po 1 Bardzo ładny szybki wygląda super i jak na czasy w których był produkowany to niemcy się bardzo postarali o ten samochód.Aczemu tylko się doczepiliście do calibry jak vw new beetl to np jest gówno dopiero, i z wyglądu i wogóle .I chyba 1 z tych samochodów nie jest legendarny na stronie Del Prado np pajero i inne tego typu auta.

A Lotus Omega????

Jak to by był VW Garbus to by był legendarny.
i pierwszy Mini

Legendarna wśród wiejskich tunerów xD

Sam mam opla omege B i to bardzo dobry samochód a omega lotus to bardzo legendarny samochód zrobiono ich ponad 900 sztuk wiec bardzo chciał bym żeby był ten model ale czemu wiejski tuning nierozumiem?? omega to bardziej limuzyna dla bogatych a nie tuning dla osób które chca sie wyróznic . a beetl to nie jest kultowy i mini nowy też nie!!