The crims - super gierka - Strona 16

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Storm kliknij na gang center a pozniej accept i bedzieszz w gangu

Juz jestem w gangu dzieki GOD FATHER

my pleasure

ja to duzo staminy trace na wizyty w banku i u drag dealera ale juz mam 1 fabryke więc wizyty bedą co raz żadsze

no cholercia ja chce uzbierac na rave, mam po 80 dzialek wooda i painkillers'a - trza by sie tego pozbyc siakos

Stormik - You have not joined the robbery ---- juz zglupialam , to znaczy ze sie wycofalam z akcji?? bo mam za mało staminy by w nia wejsc

chyba za mało masz staminy (edycja - my bad)

[ wiadomość edytowana przez: skee dnia 2005-01-15 20:03:12 ]

Wiem że mam za mało staminy ale sie wystraszylam ze wejde do akcji i moze przez to skoncze gre czy cos...

az tak zle nie jest zastanawia mnie tylko co się stanie gdy ktoś bedzie miał za mało respu w akcji zbiorowej, czy tylko on idzie siedzieć czy cała ekipa

Trzeba sprobowac hahah ja mam najwieksza szanse by to sprawdzic bo mam najmniej respect

ja mam 92, w pierdlu będe rzucał mydłem

HAhah ja go nie podniose hahahahha tylko raz podnioslam- wystarczy

tak wiec zasady zespolowe... te 70 res wymagane to musi byc suma res obu napastnikow...

efekt... pierwszy forex dzis ok 16tej chyba z MacTB'iem drugi przed chwila ze storm ... 21000 do przodu lacznie

I jestem po detoxie dzieki temu

to dziwne bo ja z Voyem robiliśmy Forexx jak mieliśmy w sumie 106 respa i poszlismy siedzieć

To zrobmy cos wspolnie

pozdr

Ja narazie odpadam, za malo staminy a naladowac sie nie moge

a jaka bron macie ??

ja mam piłe i glock

Co do broni to ja mam glocka

Pytanie do bogatszych chce w cos zainwestowac mam juz 20tys ale nie wiem co sie oplaca ??

pozdr

opcje są trzy:

1) PUB (są już dwa w gangu więc się raczej nie opłaca)
2) Klub (więcej ludzi i wiecej stafu możesz tam mieć, nikt w klubie jeszcze nie ma)
3) Fabryki ( produkujesz dragi i jak odłożysz kase kupujesz PUB lub Klub)

to pisałem ja Speed (nie chciało mi się przelogowywać )