ALLEGRO i inne -ładne ciekawostki do kupienia - Strona 151

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W 110 pompa jest przykręcana do bloku.
DEx

Cytat:
MAZDA 626 DLA KONESERA

aukcja zakończona !!!
nawet za 1,00 zł nikt nie chciał qpić ???

Łada Samara 1500

Cytat:
MAZDA 626 DLA KONESERA [/url]

Z tego co zaobserwowałem na Allegro panuje swoista moda - kazde zajechane, wytłuczone i pordzewiałe stare pudło jak tylko ma powyżej 15 lat to sprzedaje sie jako "auto dla konesera". Ja bym to raczej nazwał - "auto dla masochisty". A nie poszło na allegro bo goścowi pewnie się udało sprzedac auto poza i odwołał wszystkie oferty - co widac niżej

[ wiadomość edytowana przez: andrzej_krakow dnia 2006-01-31 17:32:47 ]

jak myślicie czy ta biała samara warta jest tych dwóch tysięcy?

Zależy od tego w jakim jest stanie, ale to 11latka, więc coś tam na pewno będzie do zrobienia, ale pewnie silnik już na wtrysku

LADA 2101

LADA 2101

LADA SAMARA 2108 nr oferty: 195635102

Rok produkcji: 1989
Przebieg: 150 tys. km
Pojemność silnika: 1 300 ccm
Kolor: niebieski
Opis:
garażowany, opony zimowe, przegląd do 01.2007 r., opłacone OC, wspomaganie kier., 5-biegowy, stan dobry
Cena: 900 PLN
Uwagi:
Data emisji: 30 stycznia 2006
Źródło ogłoszenia: Auto Giełda Dolnośląska

Miejscowość: Malczyce
Województwo: dolnośląskie

LADA 2102 nr oferty: 195434027

Rok produkcji: 1983
Przebieg: 450 tys. km
Pojemność silnika: 1 300 ccm
Rodzaj silnika: benzyna, inst. gaz.
Kolor: zielony
Opis:
nowe kable od aparatu zapłonowego, do małych przeróbek, ważne OC i przegląd
Cena: 500 PLN
Uwagi:
Data emisji: 23 stycznia 2006
Źródło ogłoszenia: Auto Giełda Dolnośląska

Miejscowość: Lubań
Województwo: dolnośląskie
Nr tel.: 075/724-05-41

Cytat:
2006-01-31 21:39:08, mwarchalowski pisze:
LADA 2102 nr oferty: 195434027 Rok produkcji: 1983 Przebieg: 450 tys. km Pojemność silnika: 1 300 ccm Rodzaj silnika: benzyna, inst. gaz. Kolor: zielony Opis: nowe kable od aparatu zapłonowego, do małych przeróbek, ważne OC i przegląd Cena: 500 PLN Uwagi: Data emisji: 23 stycznia 2006 Źródło ogłoszenia: Auto Giełda Dolnośląska Miejscowość: Lubań Województwo: dolnośląskie Nr tel.: 075/724-05-41

heh, może ktoś kupi... będzie dwójeczka w klubie...
Adaś, okazja na klubowicza

Panowie może jednak ktoś się skusi?? Ja niestety muszę czekać do wakacji na pieniążki. Fajnie jakby taki biały kruk był u nas w klubie.
DEx

...jakby był ktoś chętny to do lubania nie mam daleko. moge sie przejechac zobaczyc. chociaz za takie pieniadze i przy takim przebiegu nie wiem czy jest co ogladac ... ale w razie czego chetnie pomoge.

zastanawia mnie tekst "do malych przerobek"....
cos mi sie zdaje, ze to resztki auta...

Cytat:
2006-02-01 01:58:02, Qba_Szklarska pisze:
... chociaz za takie pieniadze i przy takim przebiegu nie wiem czy jest co ogladac ...

Pieniadze duze jak na Łade, chyba, że właściciel orientuje sie, że to rzadki model. A jeśli chodzi o przebieg, to remont silnika przy cenie ladowskich części stanowi raczej najmniejszy problem.

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Nie no Panowie, bez jaj. 500 zł za auto to aż tak wygórowana cena? Nawet żaden z was jej nie widział a już krzyczycie że drogo. To w/g Was za ile warto taka Łade kupić? Za 50 zł? Czy może właściciel powinien jeszcze dopłacić?

Cytat:
2006-01-31 21:18:23, mwarchalowski pisze:
LADA SAMARA 2108 nr oferty: 195635102 Rok produkcji: 1989 Przebieg: 150 tys. km Pojemność silnika: 1 300 ccm Kolor: niebieski Opis: garażowany, opony zimowe, przegląd do 01.2007 r., opłacone OC, wspomaganie kier., 5-biegowy, stan dobry Cena: 900 PLN Uwagi: Data emisji: 30 stycznia 2006 Źródło ogłoszenia: Auto Giełda Dolnośląska Miejscowość: Malczyce Województwo: dolnośląskie

Chyba ten co sprzedaje tą samarkę to sobie zamontował wspomaganie kierownicy

Cytat:
2006-02-01 09:55:37, adasco pisze:
zastanawia mnie tekst "do malych przerobek".... cos mi sie zdaje, ze to resztki auta...

dokladnie,mnie to ogloszenie zainteresowalo,ale po przeczytaniu tego fragmentu nabralem podejzen.

No i nie macie kłopotu- zadzwoniłem i się dowiedziałem.
Autko zostało sprzedane, poszło za 350 zł. Blacha ponoć była dobra a owe "małe przeróbki" dotyczyły zapłonu który był lekko "zamotany"

taaa, dobra blacha. Moja tez miala "dobra blache" :/
w koncu po remoncie

350 to w sumie niedrogo, nawet, jakby na czesci... Ciekawe, czy kupil hobbysta, czy "do wykonczenia"...

Ja pier.. a czego wy się spodziewacie po takim aucie? Że będzie jak z salonu? Toż przecież najmłodsze 2102 jakie wyprodukowano właśnie w tym roku kończy 20 lat. Ważne żeby nie było złamane i kompletne ( zwłaszcza chodzi o wszelkie ozdóbki i inne pierdółki) a resztę to niestety i tak trzeba robić - oczywiście jeśli chce się miec ładnego youngtimera a nie wozić nim ziemniaki aż do całkowitego zarżnięcia.