MotoNews.pl

[OFF TOPIC] Nuda - Strona 153

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2007-03-26 10:12:09, Mieszko1976 pisze:
Po jej przyjściu, w moim pokoju pojawiły się firany, czajniczek porcelanowy, obrus na stole dla gości, poprzestawiała meble, postawiła doniczki z kwiatkami..... Z hardcorowego samczego pokoju zostało tylko moje stare biurko.......

O w morde to masz jak w domu a mi nawet kawy nie ma kto zrobić a papiery juz trzymam na podłodze i jest bardzo fajny klimat

Putek - 10 lat sama powiadasz, to się pilnuj chłopie

He he, moja Współpracowniczka czasem zapuści jakieś radiozet czy radioplus. Na szczęście przychodzi później ode mnie, a ja zapuszczam blackdogradio.net (od Beatlesów przez Black Sabbath, Gainsbourga, Floydów po Oasis).
Z normalnych radiofonii rzeczywiście tylko Trójka w miarę jest słuchalna.
Ja wciąż opłakuję śp. Radio Bis zabite przez IV RP.

GDA - ja też miałem wszędzie pisma, teczki i różne śmieci. Kobitka przyszła, zarządziła remont i większość śmiecia znikła. Nawet nie wiedziałem że mam taki przestronny pokój
Dziś załapałem się na kawałek ciasta jej własnego wypieku

ach te kobity wszędzie chcą nami rządzić... wczoraj ja obiad robiłem i moja Pani zaczęła swoje 5gr wciskać.... wyeksmitowałem ją do pokoju aby poczytała gazetę.. a później "skarbie jaki pyszny obiadek zrobiłeś"

GDA nawet po 0,7 bym się bronił i zapierał czym tylko się da, może kiedyś ukradkiem zrobię jej foto!!
Mieszko1976 ty też możesz swojej "lokatorce" zrobić zdjęcie

OTO jej foto OGLĄDASZ JE NA SWOJĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ... ostrzegam do końca tygodnia humor może być do d.....
ksywe ma "mysza" domyślcie się sami dlaczego

[ wiadomość edytowana przez: PUTEKM dnia 2007-03-26 10:42:48 ]

Ło Jezu, PutekM współczucia!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże, dzięki Ci za moją współpracowniczkę
Oprotestowała pomysł wrzucenia jej zdjęcia.....

PUTEK - moje kondolencje bardzo się cieszę w związku z tym że siedzę sam jak palec w biurze

widzicie Panowie

GDA widzisz czasami być samym to luksus : )

Mieszko w jakiś weekend zapraszam do mnie na grilla bądź na rower (do mnie tylko 19km..)

PutKu, grilla nie praktykuję, ale na rower chętnie się zmówię. Jeno nad kondycją muszę trochę popracować, bo w sobotę po 30km padłem...Wstyd, kiedyś się kręciło i 160km dziennie....

[ wiadomość edytowana przez: Mieszko1976 dnia 2007-03-26 11:30:06 ]

Cześć.
Putekm - współczuję...

Poznań rondami stoi!

furgon sie sprawdził jako tako a teraz pora na karmienie

I ile pali?

Dzień dobry bardzo

jak ja nie lubię komunikacji miejskiej
dosyć tego - dziś wyciągam czekoladkę jako auto zastępcze a jutro mamy spota to będzie jak znalazł

Dzień dobry wtorkowo.... dziś pogoda ciulowa

znowu słońce świeci

A o pracy na działkę .....

Witam
Jeszcze tylko 6h.........i na wieś do poloneza Za tydzień przegląd, ciekawe czy przejdzie bez marudzenia.
Przed chwilą na krótko do pokoju zawitała stazystka z kadr: koło 162cm, drobna brunetka z cudownymi czarnymi oczami. Oczywiscie zajęta
Chyba wpadłem w depresję nieżonatego 30latka

Cytat:
2007-03-27 10:04:11, Mieszko1976 pisze:
Za tydzień przegląd, ciekawe czy przejdzie bez marudzenia.

Mieszko jak chcesz "bezproblemowo" to jest Stacja Kontroli na Osowej Górze, zaraz za Netto ... ale ja chcesz to i Pan dokładnie może wszyto sprawdzić

A co z Twoją Panią :, a to że zajęta jeszcze o niczym nie świadczy

Thanks za namiar PutkuM.
A z moją Panią był kryzys w styczniu, ale zażegnany.
Teraz przyszła wiosna, zaczął się rowerek, auta, roboty na hacjendzie koło Koronowa i jakoś przestaje widzieć sens wspólnego bycia... Poza rowerem to Panna nieszczególnie podziela moje klimaty. Moi najbliżsi kumple właśnie znów stali się singlami i zaczynam im zazdrościć Nikt im nie marudzi, nikt nie mówi o małżeństwie, dzieciach, okichanych pieluchach, wielkich brzuchach i innych tego typu traumatycznych kwestiach....

>>> FSO sie odwoluje <<<

a Koot wygrzewa się chyba na daszku

Czeeeść.

trzy bobry.

Ma ktoś jakiś fajny pomysł na badawczą pracę dyplomową na wydziale samochodowym ?