MotoNews.pl

Legendarne Samochody- kolekcja Amercom - Strona 16.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a np. Czołgi świata co kosztowały też 2 dychy teraz na allegro są po 10-15 zł. a te cepy (sprzedający) piszą, że są od deagostini

heh to nie wiem naprawde ;]

http://www.sgurz.it/DieCast/In%20Edicola/Del%20Prado%20Car%20Collection/index.htm

Calibra i Golf...bez komentarza...

Smieszne Bo Calibra to akurat legendarny samochód a powiedz mi co jest to za legendarny samochód taki jak np: New Beetl ,Toyota Land Cruiser,Renult Spider,Mitshubishi Pajero.A jeżeli uważasz ze calibra to nie legendarny samochód to powiedz czemu a nie smiejesz sie bo ten samochód jest bardzo nowoczesny jak na lata 90 ma opływowe kształty i ma wygląd samochodu sportowego i silniki np z napędem na 4 koła w turbinie.

Mów trochę zrozumialej ;] Ale żeby Calibre wcisnąć do legendarnych to ja nie wiem...

juz kiedys byl temat o Calibrze nie czemu myslisz ze ona nie jest legendarna

Moim zdaniem jest legendarna samochód po 1 Bardzo ładny szybki wygląda super i jak na czasy w których był produkowany to niemcy się bardzo postarali o ten samochód.Aczemu tylko się doczepiliście do calibry jak vw new beetl to np jest gówno dopiero, i z wyglądu i wogóle .I chyba 1 z tych samochodów nie jest legendarny na stronie Del Prado np pajero i inne tego typu auta.

A Lotus Omega????

Jak to by był VW Garbus to by był legendarny.
i pierwszy Mini

Legendarna wśród wiejskich tunerów xD

Sam mam opla omege B i to bardzo dobry samochód a omega lotus to bardzo legendarny samochód zrobiono ich ponad 900 sztuk wiec bardzo chciał bym żeby był ten model ale czemu wiejski tuning nierozumiem?? omega to bardziej limuzyna dla bogatych a nie tuning dla osób które chca sie wyróznic . a beetl to nie jest kultowy i mini nowy też nie!!

Ja mówię o Calibrze Poza tym to nie jest temat o Oplach i Vaksalach tylko o Legandarnych Samochodach....

No to jak o legendarnych samochodach to na jaki temat pogadamy sobie >??

Może o polskich legendach? Typu mały lub duży fiat

Heh noo

Dlaczego jak jest dłuższa przerwa od pracy/nauki ludzie siedzą na forum i piszą jakieś głupoty jak robią to niektórzy...

Nudza sie i cha znalezc zajecie

O polonezie najlepiej porozmawiajmy !

Heh

Dziś w Monku była reklama Citroena, wygląda dość zachęcająco, co ciekawie w rozpisce z następnymi modelami pojawił się Mustang, Corvette i Edsel Citation, ciekawi mnie bardzo ten ostatni. Zniknął za to Capri.

Tylko nie Capri prosze