Cuda z allegro - Strona 158

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://moto.allegro.pl/opel-astra-ii-1999-r-okazja-pilnie-i1246300424.html troche drogo

Wklejasz link to jest od tego przycisk "adres URL". Potem wklejasz link i podajesz tytuł. Tedy wygląda to mniej więcej tak:
Link.
Ale wracając do tematu to z tym lakierem jest chyba coś nie w ten czas.

Drogo ???
Kredycik i nie poczujesz, że go spłacasz
Co do raty kredytu się dogadasz
Swoją drogą ciekawe, czy typ wie jaką cenę wstawił...

Cytat:
2010-10-03 12:18:27, teltom pisze:
Kierownica wraz z poduszką wydaje się mieć obce pochodzenie

Bo to kierownica z nubiry 1 bez poduszki

Cytat:
2010-10-03 11:33:17, bogdan1 pisze:
Może jest wyjątkowy bo od początku auto miało płyn hamulcowy i wspomagania jeśli do tego dodać: -wysówana antena, - nabierzacorozrząd (swoją drogą, ciekawe co to znaczy przy takim, "oryginalnym"przecie przebiegu ) - i " wiele wiele innych rzeczy".., których gość nie jest w stanie wymienic" /bo pewnie wali już w gardło, "a konto" tej kupy szmalu którą "dostanie" no to jest prawdziwa OKAZJA ! /GREENBERG! - bier GO! / P.S. miałem dokładnie taki sam (rocznikowo) egzempel - ten MEGA OPTYMISTYCZNY wynik spalania: 7.2 /100 ...to chyba osiągnął, jak stał w garażu żeby się zagrzać P.S.2 wizualno-estetyczne doznania wolę pominąć

nieźle rozbudowane ma chrysler HAMULCE !!

Ciekawe jak wygląda drugi zacisk...

Ale nie napisał czy to do przodu czy tyłu

Espero po liftingu

Cytat:
2010-10-09 20:19:24, robert_or3 pisze:
Espero po liftingu

Nie wiedziałem, że espero miało takie kolory lakieru

Chłopaki z Wołomina- ukradli, a nie wiedzą co

Ciekawe PO CO ktos tak restauruje samochód 12 letni, bo nie sądze by znalazł nabywcę za taką cenę. klik

Jakby mnie było stać to samo bym zrobił z esperalem

Jeśli faktycznie jest wymienione wszystko, o czym pisali w aukcji, a karoseria w dobrym stanie, to auto jest warte uwagi

Przejechane miała z 2 koła, cofnięty licznik do maximum i wy polerowana, wy myta i Bóg wie co jeszcze i głupoty wypisują...

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2010-10-10 23:51:54 ]

Stan Perfekcyjny bez wkładu finansowego po nieznacznym przypaleniu

http://aukcjewp.wp.pl/911-carrera4-4x4-98000km-model-2000-cena-okazyjna-i1272016790.html

Klik.

Nie chciałbym go nawet za darmo. Szmelc i syf, ot co.

Najbardziej podoba mi się "antrapa" i "bendzyna"
Mistrz języka polskiego

Golf TDI