ALLEGRO i inne -ładne ciekawostki do kupienia - Strona 160

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
2104

Aukcja Łady 2103 El Commendante
No i kolega Komendant przegiął i wycofał wszystkie oferty przed koncem aukcji. Ciekaw jestem dlaczego, przecież ostatnia oferta (Grzegorza 2107) była blisko poziomu pożądanego ( ponad 1400 zeta)
Może dogadał się poza aukcją - co nie zmienia faktu że jak ktoś wystawia przedmiot na publiczną aukcję to powinien być fair i dokończyć transakcji. A jeżeli sie boi żeby jego przedmiot nie poszedła za tanio to mógł ustawić "cene minimalną", no ale za to trzeba by pare zeta zapłacic.
Nie wiem jak inni ale dla mnie to nieuczciwość.
Nie żebym chciał kupić to auto ale chodzi tu o zasady.

No chciał sobie oszczędzić 70zł na prowizji Ale takie odwołanie aukcji można zgłosić Allegro. Oferty można odwołać, z przyczyn losowych (kradzież, zniszczenie) lub gdy kupujący ma dużo negatywów i nie idzie sie z nim skontaktować. To tak na marginesie.

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

[ wiadomość edytowana przez: Yanosik dnia 2006-02-19 19:28:31 ]

Chlopaki, alez to jest nagminne. Nie takie jaja ludzie tam odwalaja.

a tak BTW: nie wiecie, czy czasem nie ma takiego narzedzia, umozliwiajacego przebijanie ofert w ostatnich sekundach aukcji? Pewna dama sprzeatnela mi sprzed nosa juz 3 rzeczy, przebijajac po 20,30 groszy na sekunde przed zakonczeniem. Recznie to chyba niemozliwe.... za duzy fart by byl, moze udac sie raz, a nie zawsze... Jakby mial ktos na ten dynks namiar, to poprosze

co do komendanta - mysle, ze auta nie sprzeda.... na razie.
Ja do tej pory czekam na odpowiedz od niego, na nurtujace mnie pytania.

Nie stosuję ale wiem o co chodzi:Cosik takiego

dzieki Andrzej, wyprobuje.

Uciekła mi przepióreczka Cały Comediante...

Cytat:
2006-02-20 10:04:10, Grzegorz2107 pisze:

Myślałem że może to z Tobą się umówił żeby nie płacić Allegro ale widać kolega leci w klipy. Dziecinada

Cytat:
2006-02-20 10:12:26, andrzej_krakow pisze:
Myślałem że może to z Tobą się umówił żeby nie płacić Allegro ale widać kolega leci w klipy. Dziecinada

Jestem tego samego zdania....nie lubie jak ktoś oszukuje !
Dobrze ze nie licytowałem bo w sumie sie zastanawiałem na początku. Pare innych osób też chciało ją kupić....ehhh szkoda słów

spokojnie. za pol roku znow ją wystawi. Jak zawsze

Cytat:
2006-02-20 13:26:45, adasco pisze:
spokojnie. za pol roku znow ją wystawi. Jak zawsze

Tak, zapewne w jeszcze gorszym stanie i z OC zaległym od roku

Może ktos kupi ciekawą, rajdową ładę w całości lub na części.

-----------------

Cytat:
2006-02-20 10:04:10, Grzegorz2107 pisze:

qr a, a ja z Kolibrem już czekaliśmy na twój sygnal co by transport do Bydzi organizować.
nie lubię dziecinady. jak teraz koleś będzie chciał pomocy, to ja mam w dupie. już mu nie ufam.

Cytat:
2006-02-20 18:38:35, Góral pisze:
qr a, a ja z Kolibrem już czekaliśmy na twój sygnal co by transport do Bydzi organizować. nie lubię dziecinady. jak teraz koleś będzie chciał pomocy, to ja mam w dupie. już mu nie ufam.

Poszukam tutaj! Może trafię na zadekowaną "trójkę" w stanie fabrycznym Albo wreszcie kupię Volvo Amazona i się zeszwedczę

Cytat:
2006-02-20 19:21:03, Grzegorz2107 pisze:
Albo wreszcie kupię Volvo Amazona

Amazon - cudo - jedno z moich marzeń, obok Jaga E-Type. A z tych bardziej realnych to Mercedes 114 Coupe

comendant jej nie wystawi bo juz jej nie ma.

Cytat:
2006-02-20 20:49:55, andrzej_krakow pisze:
Amazon - cudo - jedno z moich marzeń, obok Jaga E-Type. A z tych bardziej realnych to Mercedes 114 Coupe

Jag jest poza zasięgiem..., ale Amazon tutaj kosztuje dużo mniej niż w Polsce ( w cenie łady) , oczywiście w zależności od stanu, ale najdroższe nawet nie wydają się nieosiągalne, pozostaje problem garażu.

Może chociaż felgi ktos kupi o tutaj

-----------------

Witam
ech, szkoda nie mam teraz zupełnie kasy, a za 2 miechy bedę szukał opon letnich
najchętniej to bym kupił cała Ładę...
w sumie to szkoda że jej się pozbywasz, bo włożyłeś a uato sporo pracy i kasy

Błotnik lewy przod 05/07