Trójmiasto - spoty i zloty - Strona 17

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak właśnie było poprostu niezauważył... Ja się temu Kadziolowi nie moge nadziwić... Kierowiec jest u nas nowy. Autko to 1.6SV czyli gaźnikowy... a tu ciekawostka bo poprzedni właściciel wstawił tam einszpryce i kompa Dla mnie jest to zagadka natomiast naprawdę jedzie do przodu. Według słów obecnego właściela GSI 1.8 niedaje mu rady... a 2.0 dopiero pod koniec.

Dziękuję mam w niej jeszcze dużo do zrobienia... nikt o nią niedbał Jestem fanatykiem A2jek.

Pozdrawiam tylno napędowców

P. S. Mój dziadek miał kiedyś pod koniec komuny Ładę (2107 bodajrze). To było pierwsze auto które prowadziłem

[ wiadomość edytowana przez: Bartek dnia 2003-11-09 23:16:08 ]

RWD wymiata! Przedni napęd jest do bani

No ładnie- widzę ,że coraz bardziej radykalnie podchodzcie do sprawy napędu
Ale taka Monza...niczego sobie , jeden z naszych klubowiczów(Jasiu z Krakowa)przymierzał sie dośc powaznie do zakupu Monzy od swojego szefa...Ale chyba narazie dał sobie spokój. Oczywiści jako drugiego- po ładzie auta
Paweł

Paweł FWD zamiast ruszać dynamicznie z miejsca to mieli kołami i wzbija dziub ku górze. No i to buksowanie kół w przednionapedowcach mnie od nich odstręcza.

Teraz wiesz dlaczego jestem taki radykalny - no i to wchodzenie bokiem w zakrety. Paweł sam napewno czujesz ta roznice najlepiej po przesiadce.

Nie mam natomiast zdania na temat 4x4, ale w takim WRC musi być nieźle

Cześć. Widze że mieliście udany spot a nawet mały rajd. Pewnie mam czego żałować, cóż nie zawsze jest tak, jak sie tego chce. Zostaje mi tylko obejrzeć zdjęcia i obowiązkowo być na następnym spocie. Pozdrowienia

Jak mawia YANOSIK "Być mężczyzną znaczy mieć wał a nie przegub "....

a to link do nas na forum... pewnie juz ich widzieliście. Tacy tam z Ukrainy

RWD by Łada

Konrii, kiedy wrzucisz zdjecia z naszego spotu ktore ci wyslalem?

całkowicie zmieniam stronkę klubową więc nie będę już robił aktualizacji starej.
Potrwa to jeszcze z tydzień-dwa
btw. czy tylko mi MOTONEWS tak TRAGICZNIE WOLNO chodzi od kilku dni ?

Cytat:
2003-11-10 20:21:49, Bartek pisze:
Tacy tam z Ukrainy
RWD by Łada

z Węgier nie z Ukrainy

Witam
wracając do tematu , nie udało mi się dotrzeć na zlot, wypadł mi nagły wyjazd do Rzeszowa , Łada spisała się znakomicie, gorzej niestety pogoda, przez całą niemal trasę Gdańsk - Wawa- Rzeszów, i potem Rzezszów Wawa, niemal cały czas gęsta mgła
do Warszawy dojeżdżałem , gdy Wy zaczynaliście spot.
Będąc w Warszawie, spotkałem się z Kacprem97 i Góralem, dziękuje za poświęcone chwile , obejrzałem ich Łady.., ciekawe maszyny, kazda w swoim rodzaju
przy okazji spotkania z Kacprem, mam 2 zapasowe nalepki klubowe na szybę lub lakier, jeśli ktoś z 3Miasta reflektuje, proszę o kontakt, mój tel w profilu
a nawiązując do tematu RWD, takie moje spostrzeżenie, zrobiłem ok 1700 km po róznych drogach, na prostych większosć nowych autek mnie odchodzi, ale tam gdzie trasa kręta Łada daje konkurencji wiele do myslenia, mi też zresztą np. widok Astry która na zakręcie kładzie się więcj niż Łada
RWD wymaga więcej od kierowcy, przede wszystkim dynamicznej, aktywnej jazdy i odpowiedniej techniki pokonywania zakretów, ale daje jednak sporo więcej satysfakcji..

Pare zmian i propozycja:
Spoty jak dotychczas "oficjalne" co miesiac,proponuje w okresie miedzy tymi spotami, czyli jakies 2 tyg po oficjalnym spocie robic spoty nieoficjalne, tzn. przyjedzie ten kto bedzie chcial i spotykalibysmy sie kolo opery lesnej w sopocie na parkingu(tak zeby kazdy mial mniej wiecej ta sama odleglosc).Daty takich spocikow do ustalenia, mysle ze pierwszy za tydzien w niedziele.
Propozycja aby zorganizowac spot z klubem FSO, w koncu mamy z nimi cos wspolnego, i tu juz co do terminu to moze na nasz spot oficjalny na poczatku grudnia?
Co myslicie o tym?

[ wiadomość edytowana przez: franc dnia 2003-11-14 23:56:14 ]

Good idea co do spotów z FSO AK!. Nieraz obiecałem, ze sie u niehc zjawie, ale oni spotykaja sie w niedziele o 12:00, a to dla mnei zaporowa godzina.

A może kolegów z Zastavami też poinformować franc?

rozeslalem posty na fora klubow i teraz poczekam na odpowiedz

w srode sie spotkam z chlopakami z FSO, tak po 18:00, i obgada sie sprawe spotu, Mirek, moze wpadniesz tez jak bedziesz mial czas?

Witam
spróbuję wpaśc.. a gdzie się nimi spotykasz?.. na pasie?..

w Alfa centrum, oni sie tam teraz spotykaja, na pas wpadne tylko na chwile.

https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=30641&c=3&f=12

p://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=30642&c=0&f=25

odwiedzilem, dzisiaj klub skody, mieli spot na zaspie i na to wyglada ze tez sie przylacza, same 105 i 120.

Tak wiec , wymyslilem ten zlot trojmiejski i podjelem sie jego organizacji tak wiec musze ustalic termin:
I bedzie to niedziela 23.11.2003 o godz 14:00 na pasie startowym na zaspie.
Godzina jest proponowana, jesli nie bedzie do tej godziny nikt mial sprzeciwu to juz tak zostanie.
Mozna tez zrobic jakis przejazd przez miasto do gdyni na skwer.
Licze na Wasza frekwencje w miare Waszych mozliwosci.
Wszelki kontakt ze mna w moim profilu.
Aktualnie zaprosilem kluby :Skoda,FSO,Fiat,F&F,my (Lada), bede staral sie szukac dalej.
Pozdrawiam.

P.S.zaprosilem jeszcze zastawy, trabanty i wartburgi.

[ wiadomość edytowana przez: franc dnia 2003-11-16 22:22:53 ]

Franc - działasz na całego
My w ten sam dzień, czyli 23.11 pojedziemy na "urodziny fiata 125", gdzie pewnie tez się zbierze trochę "klasycznych" samochodów, jesłi oczywiście impreza koledze autokultowi wypaliAle myslę,ze się uda
a Jak się uda - napiszemy
Paweł