MOTORYZACYJNE życie Wlkp - Strona 17

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2005-11-04 00:18:32, RUFF pisze:
Chce wszeż i wobec oznajmić że w rodzinie pojawiło sie nowe dziecko CC 900 LPM (Zbudował) --> Mumin (dotarł) --> Sójka (tragedia ) --> Kubica (troche lepiej) no i ja. Auto odżywa biore sie za walke z druciarstwem i jestemn zaskoczony że iddzie mi nieżle. Auto bedzie żyło a maluszek dostaje silniczek z niego 903cm3 66,2KM i 88NM

no no to klasa 2 już jest zarezerwowana wiadomo dla kogo przy takim silniczku... a co dopiero złożyłeś silniczek a juz znieniasz ale właśnie o to chodzi. na nocnym będziesz już z nowym silniczkiem??

A co do spotu to nie wiem czy sie pojawie bo musze autko poskładać, resor i drążki do wymiany więc troszke grzebania będzie.

Świetego nie bedzie napewno, wyjechal, bedzie za 2 tygodnie...
wpadne tam na lecha tym zarznietym padlem...

Jak to na 2 tygodnie? Przecie 10tgo mielismy jechać po opony...

Święty nie miec siana i jechac do babci wyorac kilka euro, mysle ze opon nie bedzie kupowal... jak przyjedzie robi projekt 700ccm

No to cały misterny plan w pizdu?

Cytat:
2005-11-05 15:58:29, Royber pisze:
No to cały misterny plan w pizdu?

dlaczego? swiety i tak chcial tylko 2 zimowy, ja biore 4 ty 4 grabi 4- malo? moze jest jeszcze ktos chetny na zimowki mark guma? w dobrych cenach?

Cytat:
2005-11-05 16:06:08, stachu_poznan pisze:
dlaczego? swiety i tak chcial tylko 2 zimowy, ja biore 4 ty 4 grabi 4- malo? moze jest jeszcze ktos chetny na zimowki mark guma? w dobrych cenach?

Jaki stan? Jaka cena?? ja kupuje rozmiar 135/70R13 czy takie tez beda??/

mam dwie wolne feli i jak by mi została kasa ze sprzegła to 2 szt. bym kupił, ale cigle czekam na $$$$$$ więc narzie tylko o info prosze Dzięki

Cytat:
2005-11-05 16:06:08, stachu_poznan pisze:

Mark gum co to za firma to nie jest przypadkiem nalewka
napisz cos wiecej o tym jakie ceny rozmiary itp

Co tu dużo pisać? Jedziemy po zimówki, bo w zeszłą zimę na torze kartingowym w gostyniu spisywały się wyśmienicie Ceny? za 135 R12 60zł, chcemy jechać tam i wziąść jak najwięcej tych opon żeby jak największy rabat wzięli Narazie pewnych jest 12szt. Czy ktoś jeszcze reflektuje?

Cytat:
2005-11-05 19:53:37, Royber pisze:
Co tu dużo pisać? Jedziemy po zimówki, bo w zeszłą zimę na torze kartingowym w gostyniu spisywały się wyśmienicie Ceny? za 135 R12 60zł, chcemy jechać tam i wziąść jak najwięcej tych opon żeby jak największy rabat wzięli Narazie pewnych jest 12szt. Czy ktoś jeszcze reflektuje?

No to bede musiał zrezygnowac mnie intresuje R13 a moze macie numer tel. tam to podaj zadzwonie i sie dowiem jak z 13 jak starczy kasy to tez bym pojechał i 2 szt kupił

Cytat:

właśnie 13 mają? bo bym może do sejo sobie zapodał...

@ Kisiel - ja pewnie będę - raczej na pewno ale nie koniecznie o 10 może tak o 1130 bo po rogale będzie trzeba jechać z mamuśką

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-11-05 23:28:18 ]

zlot jest na 11:00 Adi mi napisal zeby wam tu to wytlumaczyc to tlumacze zlot na 11:00

p.s.
nadgorliwcy niech przyjada na 10:00

ja na 90% bede z sprzegłem rozwalnym ale da sie jedzic . moze kumpel tez wpadnie ale fiesta pozbył sie Bąka bo juz się nie nadawał do jazdy

Cytat:

A może na firmowych oponach bedzie jeszcze lepiej.
Przypomniało mi sie że miałem letnie tej firmy - nie dosyc ze ocierało to po paru miesiacach druty przebiły detke
ech z nalewami nie polecam - wole uzywaną firmówke
kurde bierznikowane opony sportowe
za 100zł kupiłem klebery i mają duzo miesa

[ wiadomość edytowana przez: rosck dnia 2005-11-06 02:10:37 ]

Cytat:
2005-11-06 02:08:39, rosck pisze:
A może na firmowych oponach bedzie jeszcze lepiej. Przypomniało mi sie że miałem letnie tej firmy - nie dosyc ze ocierało to po paru miesiacach druty przebiły detke ech z nalewami nie polecam - wole uzywaną firmówke kurde bierznikowane opony sportowe za 100zł kupiłem klebery i mają duzo miesa [ wiadomość edytowana przez: rosck dnia 2005-11-06 02:10:37 ]

Zależy kto co trafi i jak umie kupić

Nie zauważyłem, żeby święty na nie narzekał

Resor wymieniony, szkoda tylko że stary był na 13cm ten ma 20 a do tego jak stanołem na starym i lekko podskoczyłem do dobił do ziemi, chyba był już z lekka padnięty. Nie ma ktoś podstawki pod resor tej aluminiowej bo moja musiałem gumówką zdejmować?? nie wspomne o ukręconej szpilce resor sie wyklepie, podstawki skruci i wtedy dopiero będzie tak jak powinno. A po jazdach próbnych sie troszke jeden zawór rozlegulował i nie da sie jechać jak jedno sie zrobi to sie drugie psuje.

Oponki bym wzioł ale 135/70 ale z tego co pamietam to oni nie robią tych rozmiarów.

Co do spociku hmmmm nie wiem czy nie za duża siara przyjechać takim kangurem

Nie ma ktos jeżdzącego malca do 500zł z przeglądem i oc bo czymś do pracy musze śmigać

KLIKEN MAHEN Try3ek

dużo maluszków z WLKP i po małych pieniądzach nieraz

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-11-06 10:39:31 ]

Cytat:
2005-11-06 10:26:46, owz pisze:
KLIKEN MAHEN Try3ek dużo maluszków z WLKP i po małych pieniądzach nieraz [ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-11-06 10:39:31 ]

http://www.otomoto.pl/index.php?search_make_id=2&search_model=126&search_price_from=0¤cy_id=PLN&search_price_to=0&search_year_from=0&search_year_to=0&search_mileage_from=0&search_mileage_to=0&search_country=PL&search_province=17&search_city=&go_search=Szukaj&search_power=0&search_fuel_type=0&search_cubic_capacity=0&search_category=0&search_colour=0&search_doors=0&search_damaged=0&search_days_to=0&order_by=i§=search&sub=car&search_insertion_id=

prosze link bezposrednio do kaszli wlkp

Święty wrocil, wiec na lecha sie przywlecze...

Cytat:
2005-11-05 23:27:09, kisiel_kubol pisze:
zlot jest na 11:00 Adi mi napisal zeby wam tu to wytlumaczyc to tlumacze zlot na 11:00 p.s. nadgorliwcy niech przyjada na 10:00

A ty Kisielu ty jeden wiecznie śpisz albo jesz obiad ty jeden ty...