| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
profil-usunięty | 2012-09-19 20:52:16
![]() |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2012-09-19 22:20:33
dobrze, że w pytaniu nie padła trzecia opcja |
Stahu LOB WETERAN ![]() MV6 wieś z tramwajami | 2012-09-19 23:43:51 |
Mariusz_P LOB SYMPATYK Limo Long Vehicle Gdynia Kosakowo | 2012-09-21 15:16:22 Haha dobre Maczałem kija... |
profil-usunięty | 2012-09-21 15:29:42
![]() |
Mariusz_P LOB SYMPATYK Limo Long Vehicle Gdynia Kosakowo | 2012-09-21 16:18:40 Przynajmniej dałem do myślenia...że dupe mam nie tknięta
W sumie,obojętnie o które moczanie kija by nie chodziło,połów byłby udany [ wiadomość edytowana przez: Mariusz_P dnia 2012-09-21 16:21:29 ] |
SENATOR LOB MEMBER SENATOR B GDANSK | 2012-09-23 20:05:18 Można stwierdzić że połów był stosunkowo udany |
Mariusz_P LOB SYMPATYK Limo Long Vehicle Gdynia Kosakowo | 2012-09-23 20:33:25 Odrywając sie od połowu ryb,fotka na początek tygodnia:
![]() |
erwinomega LOB WETERAN Irmscher Ostroleka-Neustadt/Wstr. | 2012-09-25 21:30:22 "Jak jeden kolega żyrandol wieszał. -> historia prawdziwa z relacji jego Żony.
Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża, żeby kupić abażur z kryształów baaardzo drogi (pół roku zbieraliśmy). Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy abażur, na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowy zakup ..tego tamtego, no oblać). Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: A może powiesimy od razu ten abażur ? No i mąż, z powodu koniaku, lub widząc moje szczęście zgodził się. Postawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mój mąż wspiął się na tą piramidę, a mi kazał go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę ? Z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku. Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie... Myślałam, że mnie zabije , a on mówi: -Kurwa, ale mnie prądem pierdolnęło, aż do jąder doszło, dobrze że nie na śmierć........." |
Mariusz_P LOB SYMPATYK Limo Long Vehicle Gdynia Kosakowo | 2012-09-26 08:23:35 Coś mi tu nie pasuje...jak z bokserek może wystawać jajo...miał je naciągnięte aż pod pachy? |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2012-09-26 10:54:28 albo duze jajo ![]() |
Stahu LOB WETERAN ![]() MV6 wieś z tramwajami | 2012-09-26 22:04:21 To i ja dorzucę coś dziś zasłyszanego
rozmowa żeńskiego personelu w banku: - ... ładnie wydlądasz... Włosy farbowałaś? Jakaś nowa farba? - No, toner ----------------- Stahu |
Mariusz_P LOB SYMPATYK Limo Long Vehicle Gdynia Kosakowo | 2012-09-26 22:55:28 Z racji ostatni czasy z częstszego używania CB,podsłuchałem,jak kolesie z jakiejś chyba firmy na terenie Sopotu,rozjeżdżali sie służbówkami do domów i żegnali przez CB :
-do jutra matkojebco pierdolony -do jutro,aby cie ku..a Tir rozjechał Poprostu Nice ![]() |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2012-09-27 14:32:14 przejazdzka z ukochana po torze i ten kontrast twarzy
Przy drugim podejsciu zamknijcie oczy, co Wam podsuwa wyobraznia? oooo Ninho oooo Ninho
[ wiadomość edytowana przez: fatboy82 dnia 2012-09-27 14:33:33 ] |
Mariusz_P LOB SYMPATYK Limo Long Vehicle Gdynia Kosakowo | 2012-10-02 21:57:04 U lekarza zjawia się mężczyzna po trzydziestce i mówi:
- Panie doktorze, mam problem z seksem - W takim razie niech pan mi opowie o swoim zwykłym dniu - zachęca lekarz - Wszystko zaczyna się jeszcze w środku nocy. Żona budzi mnie o trzeciej nad ranem na mały numerek, a potem jeszcze raz o piątej, żebyśmy mogli kochać się przed pójściem do pracy. - Aha... wszystko jasne - odpowiada lekarz - Nie... sekundę - tłumaczy mężczyzna - bo widzi pan, zawsze kiedy jadę pociągiem do pracy spotykam tę ślicznotkę, znajdujemy wolny przedział i kochamy się cała drogę. - Aha... teraz już wszystko jasne - przytakuje doktor - Nie... sekundę - kontynuuje pacjent - kiedy przyjeżdżam do pracy nie mogę oprzeć się urokom mojej sekretarki i kochamy się na zapleczu. - Aha... teraz już wszystko jasne - ocenia specjalista. - Nie, nie, nie - ripostuje facet – Podczas obiadu widzę się z bardzo atrakcyjną kelnerką, a że bardzo mi się podoba, kochamy się w restauracyjnej kuchni. - Aha... wszystko jasne - informuje doktor. - Nie... jest ciąg dalszy - dodaje pacjent – kiedy wracam do pracy muszę zaspokoić moją wymagającą szefową, bo inaczej wylałaby mnie z pracy. - Aha... - mówi lekarz - teraz wszystko jasne. - Na co mężczyzna odzywa się: - Nie, to jeszcze nie wszystko. Bo kiedy wracam do domu moja żona tak cieszy się z mojego powrotu, że chce ulżyć mi jak tylko ujrzy mnie w drzwiach. - Więc w czym problem? - pyta doktor - No cóż - odpowiada trzydziestolatek - strasznie mnie boli gdy się onanizuję. |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2012-10-04 11:27:24 |
Mariusz_P LOB SYMPATYK Limo Long Vehicle Gdynia Kosakowo | 2012-10-09 10:39:33 Coś na poprawe nastroju w ten deszczowy dzień,tzw: Ogień z dupy:
![]() |