MotoNews.pl
5 Dlaczego płyn chłodniczy ma kolor brązowy? (239781/0) - Strona 165.5

Dlaczego płyn chłodniczy ma kolor brązowy? - Strona 165.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja swoje autka tak lekko poprawiam , domalowuje szczegóły ,czasami coś dorabiam ( np. Anteny ) itp. Nie długo wrzuce może zdjęcia

[ wiadomość edytowana przez: Bosmal650 dnia 2012-02-04 21:27:20 ]

Moimi ulepszeniami w Kap, są: zrobienie czarnego "tła" w grillu Gaza 12 Zima i doklejenie wycieraczek do Aro 240. PS. Przemo93, Driftking i Bosmal650 macie Pw.

[ wiadomość edytowana przez: Caronez dnia 2012-02-04 22:22:17 ]

[ wiadomość edytowana przez: Caronez dnia 2012-02-04 22:23:06 ]

Uploaded with ImageShack.us

Driftking i cipek, Pw macie.

Cytat:
2012-02-04 22:00:47, Caronez pisze:
Moimi ulepszeniami w Kap, są: zrobienie czarnego "tła" w grillu Gaza 12 Zima i doklejenie wycieraczek do Aro 240. PS. Przemo93, Driftking i Bosmal650 macie Pw. [ wiadomość edytowana przez: Caronez dnia 2012-02-04 22:22:17 ] [ wiadomość edytowana przez: Caronez dnia 2012-02-04 22:23:06 ]

ja to głównie domalowuje srebrnym mazakiem tło ( lustro ) w lusterkach i maluje rury wydechowe i czasami poprawam chińćików w ich robocie ( a często jest co poprawiać - niestety meaile do Deagostini nic nie pomogły ) a co do zaproszenie to oczywiście że przyjmuje , jutro zrobie konto

[ wiadomość edytowana przez: Bosmal650 dnia 2012-02-04 23:16:33 ]

Część druga zdjęć.Za powtórki w pierwszej części przepraszam.Przyuczałem się jeszcze

Cytat:
2012-02-04 23:11:52, Bosmal650 pisze: a co do zaproszenie to oczywiście że przyjmuje , jutro zrobie konto [ wiadomość edytowana przez: Bosmal650 dnia 2012-02-04 23:16:33 ]

Dziękuję

Jak mi nic nie wypadnie,to jutro też zrobię konto.Napiszcie też,co sądzicie o moich zdjęciach.Jak chcecie,to zajrzyjcie na mój profil na NK.Będę chrzczonym agentem,ale na prawdę nazywam się Przemysław Bąk i jak pewnie odczytaliście z nicku mam 19 lat.Na profilu mam zdjęcie z Lexusem.Tyle podpowiedzi.Czekam na odwiedziny

Ten drugi na fotce to Volkswagen kubelwagen?

Tak,to Kubelwagen.Oryginał oczywiście.Sam byłem świadkiem jak właściciel się chwalił

Czy 181 ma coś wspólnego z Kubelwagenem?

Cytat:
2012-02-05 06:03:13, Driftking pisze:
Czy 181 ma coś wspólnego z Kubelwagenem?

Chyba można powiedzieć, że tak. Model VW 181 (tzw. "kurierwagen") był powojenną kontynuacją modelu VW 82 (tzw."kubelwagen"). Produkowany był w latach 70-siątych ub.w. Najpierw jako pojazd wojskowy (militarny), później dostępny był równiez w wersji cywilnej.

Camilovesky masz Pw.

Dla podkręcenia tematu dodaję fotki VW 181 i jego brata bliźniaka 182

Volkswagen 181.Identycznego widziałem jak byłem kiedyś przejazdem w Świebodzinie

Przekrój przez Volkswagena 181

Volkswagen Kubelwagen typ 182

A to jeszcze raz taki sam Kubelwagen z parady dla porównania

Cytat:
2012-02-05 11:59:05, przemo93 pisze:
Dla podkręcenia tematu dodaję fotki VW 181 i jego brata bliźniaka 182

Przemo93 - VW z czasów wojny miał symbol 82 (prototyp - 62) natomiast wersje powojenne 181 i 182 !

Piotr,masz rację.W opisie kubelwagena nie potrzebnie dodałem jedynkę z przodu.Trafił się błąd techniczny,ale w przyszłości postaram się już go unikać

Przy okazji zeszłorocznej wizyty w Muzeum Techniki i Komunikacji w Szczecinie widziałem takie oto ciekawe pojazdy.Patrzcie i podziwiajcie

Właśnie o tej Nysce z giętymi szybami pisałem - obowiązkowo owinna być w serii nawet w takim bordowym kolorze

Hmm, ten skuter to o ile się nie myle tob OSA. Jednak najbardziej podoba mi się ten "Wszędołaz"

Kadrowiec,może będzie.Była już podobna N59,ale to jeszcze nie jest to.Tak przy okazji powiem Wam,że z tego naszego poczciwego Jelcza Ogórka jest kawał pojazdu.Może nie wygląda,ale tak jest.Ja ledwo starczyłem mu do dolnej krawędzi okien,a jak chciałem zajrzeć do środka,to musiałem podskakiwać