Polonez w w wersji skora i full opcja co wy na to ? - Strona 18

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hm.. do czarnego mata? nie za baudzo. zostaw caly w takim kolorze...

Dzięks za rady!!!będzie czarny mat i już

POZDRO

tak 3maj

Pomarańcza i maska czarny mat to idealny zestaw dla każdego dużego fiata

Panowie już tak zagmatwałem że sam nie wiem. Dla jasności sprawy. Weź odcinek Legend PRL-u o Polonezie. Tam masz pokazane m.in. pięknego kremowego borewicza i Poloneza Coupe użytkownika Adamus z FSO AK. Obydwa pojazdy mają właśnie deche o której mówię. A co do dechy z piątki to w piątce pasuje idealnie a w Polonezie jeszcze nie widziałem

przeczytalme gdzies ze mozna jezdzic dislem nie na ropie z stacji tylko ze sklepu takim normlanym jadalnym oleju ... pozniej przypadkiem gadalem z kolesiem ktory ma firme przeprowadzkowa i powiedzial ze on tak jezdzi i niema zadnej ronicy tylko w ziemie robi pol na pol z normlanym bo jadany jest gestszy od ropy i ciezko sie zapalaa ae poza zima leje sam jadalny ... jak myslicie to dobry pomysl??

jakby nie bylo roznic to by robili w mc donalds frytki na castrolu...

co za glupota. wiesz wogole jak dziala silnik diesla?

ale krasu ma racje to prawda, nowsze diesle po wzbogaceniu paroma tanimi dodatkami mogą jeździć na jakimś oleju typu biedronka po 1zł za litr albo ileśtam

nanannannn ja tez na poczatku niewiezylem ze takie cos moze dzialac ale kurde coraz wiecej osob mi to mowilo az wkkoncu gadalme wlasnie z tym kolesiem co na takim jezdzi !!! i powiem wam ze nawet jak byl na przegladzie to w spalinach jest ponad 60% mnije substancji szkodliwch !!! czytalme tez artyluk w ktorym jakas para w brazyli przejechala swojim samochodem ponad 200 tys i wszystko bylo ok z silnikime ale nietrzeba szukac daleko .... czytalme tez ze kiedys instytut lotnictwa wyporzyczyl od jeszcze FSO ( bez smierdzieli z deawoo) poloneza dieselka i wlasnie testowali na nim jazde na oleju jadalnym i po 180 tys wyszlo im ze silnik mial nawet nieco mniejszy poziom zurzycia nizeli na normalnej ropie ! (pisalo ze mniejszy o olej jadalny lepiej smaruje )

Duża ilość rolników w Niemczech jeżdzi swoimi "Zetorami" na oleju roślinym

to ja robie dzis schabowe na lotosie... niom. no coz... skoro tak mowicie... choc i tak nie chce mi sie wierzyc...

[ wiadomość edytowana przez: k1cyprys dnia 2005-08-12 09:25:05 ]

skan z Motoru sierpniowego

michasmaniak wrzuc skan calego artykulu i jak bys jeszcze mial to moze jakies inne materiały na ten temat?

konkurs z nagrodami .. do wygrania chairman ( jesli wie ktos co to za auto a raczej jakie to pod znaczkime kogo ale to nie o nagrode teraz chodzi tylko o quiz zzzz)
zgadnijcie co gdzie juz moze widzieliscie te auto umieszczone na zdieciu
1.

niewiesz? to moze zdiecie dwa

2.

tak to to o czym myslisz ...
zrobili to tak samo jak z oplem kadetem
a teraz zagadka nr dwa
wyzszy stopien wtajemniczenia ....

niewiesz ... ja tez bym niewiedzila bo tu sie juz bardziej zakamuflowali ale to stary dobr

no to moze jeszcze jenod

tyl nic nie mowi boto wersja na rynki amerykanskie...ale tojuz wyglada bardziej znajomo prawda

a to znowu poczciwy stary opelek tylko tymrazem astra

no niezapominajmy oczywiscie o nubirze

przepraszam chciale powiedziec oplu vectrze w nowej skorze...

wszyscy posidacze leganzy pomysla teraz .. ale ja mam prawie "limuzyne" wiec mnie to niedotyczya tu zonk okazuje sie ze jezdzimy tym...

aaa byl bym zapomniec a oto fotka naszej glównej nagrody w konkursie: przed panstwaem Merce... ojj przepraszam daewoo chairman!!!

PO OBEJRZENIU TEGO WSZYSTKIEGO AZ CHCE SIE KUPIC NP DAEWOO( W INNYCH KRAJACH JEST POD MARKA DAEWOO LECZ W POLSCE PO TAKIEJ KLAPIE DAEWOO WIADOMO BYLO ZE TRZEBA GO PRZECHCIC) LANCETTI LUB SPARK .... TYLKO CO KRYJE SIE POD TA SLICZNA MODNA KOREANSKA BLACHA ... SAM DEALER POWIEDZIAL MI ZE LANCETTI MA PLYTE PODLOGOWA , SILNIKI I UKADY JEZDNE Z NUBIRY.

TO

kto wie ... ja bym sie niezdziwil bo ponich wszystkiego sie mozna spodziewac...

lool

czyli innymi slowy lancetti ma plyte podlogowa jednostki napendowe itp jeszcze z starego pla vectry....mmmm... ta nowoczesna technologia

przecież te pseudo chevrolety w niemcach itp się jako DU sprzedają

no wlasnie otym mowie wiec nasz KOCHANY szewi lancetti powinien jezdzic pod swoja prawidlowa nazwa Daewoo nubira 2 - ja bym jezszcze w nawiazie dał (suteczny rozpierdalacz polskiej motoryzjacji ) chiwla musieli bysmy jeszcze miec jakies dobre haslo przewodnie tak jak LG live's good albo BMW made for fan hmmmm... Deawoo - spierdolimy wszystko ? jak myslicie moze byc az zaluje ze niepracowalme dla deawoo jak wypuszczali ticko - ***** w testach euro ncap.albo nexia - bespieczenstwo i nowoczesnosc ( z przed prawie 20 lat) lub moze chairman - prawie jak mercedes.
i jeszcze traz ta nazwa szewi ..... rozumiem corvetta albo inne auto sportowe ale szewi maly pierdzik europejski spark ?? what the hell is that?
osobiscie jak bym mial 30 tys i chcial kupic nowe auto a nie z niemiec uzywke to szewi byl by mojim ostatnim wyborem przeciesz mamy LOGANA , PUNTO 3 ,YARIS , no kie picanot tez raczej NIE , PANDE .

jakbyś kupił LOGANA to pierwszy bym Cie znalazł i wyśmiał

dla powszechnej wiadomości LOGAN NIE PRZESZEDŁ TESTU ŁOSIA

a mój polonez owszem.. pomimo faktu że sie buja jak pier.. rezus

ooo... to niewiedzialme .... no poldek wiadomo -klasa!
ale wole wszystko niz sierdzonce deawoo - szewi !
a tak na marginesie co sie stalo ze strona bo ja wchodze przez lina co mam na poczcie odrazu na forum ale jak wpisuje fsoteam.prv.pl albo fsoteam.boo.pl to pisze ze adres jest bledny ??? co jest grane?