| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
k1cyprys Miłośnik FSO 125p 1972 Kraków | 2005-08-09 14:44:34 hm.. do czarnego mata? nie za baudzo. zostaw caly w takim kolorze... |
chojnas Miłośnik FSO Fiat 125p poznań | 2005-08-09 14:47:18 Dzięks za rady!!!będzie czarny mat i już
POZDRO |
k1cyprys Miłośnik FSO 125p 1972 Kraków | 2005-08-09 14:48:49 tak 3maj |
![]() michasmaniak Miłośnik FSO FSO Polonez Sosnowiec | 2005-08-09 15:27:33 Pomarańcza i maska czarny mat to idealny zestaw dla każdego dużego fiata |
krasu3 Polonez Katowice | 2005-08-11 13:23:44 przeczytalme gdzies ze mozna jezdzic dislem nie na ropie z stacji tylko ze sklepu takim normlanym jadalnym oleju ... pozniej przypadkiem gadalem z kolesiem ktory ma firme przeprowadzkowa i powiedzial ze on tak jezdzi i niema zadnej ronicy tylko w ziemie robi pol na pol z normlanym bo jadany jest gestszy od ropy i ciezko sie zapalaa ae poza zima leje sam jadalny ... jak myslicie to dobry pomysl?? |
k1cyprys Miłośnik FSO 125p 1972 Kraków | 2005-08-11 14:17:44 jakby nie bylo roznic to by robili w mc donalds frytki na castrolu...
co za glupota. wiesz wogole jak dziala silnik diesla? |
krasu3 Polonez Katowice | 2005-08-11 22:39:50 nanannannn ja tez na poczatku niewiezylem ze takie cos moze dzialac ale kurde coraz wiecej osob mi to mowilo az wkkoncu gadalme wlasnie z tym kolesiem co na takim jezdzi !!! i powiem wam ze nawet jak byl na przegladzie to w spalinach jest ponad 60% mnije substancji szkodliwch !!! czytalme tez artyluk w ktorym jakas para w brazyli przejechala swojim samochodem ponad 200 tys i wszystko bylo ok z silnikime ale nietrzeba szukac daleko .... czytalme tez ze kiedys instytut lotnictwa wyporzyczyl od jeszcze FSO ( bez smierdzieli z deawoo) poloneza dieselka i wlasnie testowali na nim jazde na oleju jadalnym i po 180 tys wyszlo im ze silnik mial nawet nieco mniejszy poziom zurzycia nizeli na normalnej ropie ! (pisalo ze mniejszy o olej jadalny lepiej smaruje ) |
sepo Miłośnik FSO fiat 125p Wrocław | 2005-08-11 23:57:29 Duża ilość rolników w Niemczech jeżdzi swoimi "Zetorami" na oleju roślinym |
![]() michasmaniak Miłośnik FSO FSO Polonez Sosnowiec | 2005-08-12 22:03:42
skan z Motoru sierpniowego |
krasu3 Polonez Katowice | 2005-08-13 14:10:34 michasmaniak wrzuc skan calego artykulu i jak bys jeszcze mial to moze jakies inne materiały na ten temat? |
krasu3 Polonez Katowice | 2005-08-14 21:11:43 konkurs z nagrodami .. do wygrania chairman ( jesli wie ktos co to za auto a raczej jakie to pod znaczkime kogo ale to nie o nagrode teraz chodzi tylko o quiz zzzz)
zgadnijcie co gdzie juz moze widzieliscie te auto umieszczone na zdieciu 1.
niewiesz? to moze zdiecie dwa
2.
tak to to o czym myslisz ... zrobili to tak samo jak z oplem kadetem a teraz zagadka nr dwa wyzszy stopien wtajemniczenia ....
niewiesz ... ja tez bym niewiedzila bo tu sie juz bardziej zakamuflowali ale to stary dobr
no to moze jeszcze jenod
tyl nic nie mowi boto wersja na rynki amerykanskie...ale tojuz wyglada bardziej znajomo prawda
a to znowu poczciwy stary opelek tylko tymrazem astra
no niezapominajmy oczywiscie o nubirze
przepraszam chciale powiedziec oplu vectrze w nowej skorze...
wszyscy posidacze leganzy pomysla teraz .. ale ja mam prawie "limuzyne" wiec mnie to niedotyczya tu zonk okazuje sie ze jezdzimy tym...
aaa byl bym zapomniec a oto fotka naszej glównej nagrody w konkursie: przed panstwaem Merce... ojj przepraszam daewoo chairman!!!
PO OBEJRZENIU TEGO WSZYSTKIEGO AZ CHCE SIE KUPIC NP DAEWOO( W INNYCH KRAJACH JEST POD MARKA DAEWOO LECZ W POLSCE PO TAKIEJ KLAPIE DAEWOO WIADOMO BYLO ZE TRZEBA GO PRZECHCIC) LANCETTI LUB SPARK .... TYLKO CO KRYJE SIE POD TA SLICZNA MODNA KOREANSKA BLACHA ... SAM DEALER POWIEDZIAL MI ZE LANCETTI MA PLYTE PODLOGOWA , SILNIKI I UKADY JEZDNE Z NUBIRY.
TO
kto wie ... ja bym sie niezdziwil bo ponich wszystkiego sie mozna spodziewac... |
sepo Miłośnik FSO fiat 125p Wrocław | 2005-08-14 21:36:01 lool
|
krasu3 Polonez Katowice | 2005-08-15 10:26:29 czyli innymi slowy lancetti ma plyte podlogowa jednostki napendowe itp jeszcze z starego pla vectry....mmmm... ta nowoczesna technologia ![]() |
![]() michasmaniak Miłośnik FSO FSO Polonez Sosnowiec | 2005-08-15 21:34:05 przecież te pseudo chevrolety w niemcach itp się jako DU sprzedają |
krasu3 Polonez Katowice | 2005-08-16 01:09:23 no wlasnie otym mowie wiec nasz KOCHANY szewi lancetti powinien jezdzic pod swoja prawidlowa nazwa Daewoo nubira 2 - ja bym jezszcze w nawiazie dał (suteczny rozpierdalacz polskiej motoryzjacji ) chiwla musieli bysmy jeszcze miec jakies dobre haslo przewodnie tak jak LG live's good albo BMW made for fan hmmmm... Deawoo - spierdolimy wszystko ? jak myslicie moze byc az zaluje ze niepracowalme dla deawoo jak wypuszczali ticko - ***** w testach euro ncap.albo nexia - bespieczenstwo i nowoczesnosc ( z przed prawie 20 lat) lub moze chairman - prawie jak mercedes.
i jeszcze traz ta nazwa szewi ..... rozumiem corvetta albo inne auto sportowe ale szewi maly pierdzik europejski spark ?? what the hell is that?
osobiscie jak bym mial 30 tys i chcial kupic nowe auto a nie z niemiec uzywke to szewi byl by mojim ostatnim wyborem przeciesz mamy LOGANA , PUNTO 3 ,YARIS , no kie picanot tez raczej NIE , PANDE . |
krasu3 Polonez Katowice | 2005-08-16 11:53:23 ooo... to niewiedzialme .... no poldek wiadomo -klasa!
ale wole wszystko niz sierdzonce deawoo - szewi ! a tak na marginesie co sie stalo ze strona bo ja wchodze przez lina co mam na poczcie odrazu na forum ale jak wpisuje fsoteam.prv.pl albo fsoteam.boo.pl to pisze ze adres jest bledny ??? co jest grane? |