TU SIĘ WITAMY - Strona 18

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich serdecznie

Na forum zarejestrowałem się bardzo dawno temu ale jakoś nie było okazji tu częściej zaglądać. Poniaka nabyłem zupełnie przypadkiem poszukując auta za bardzo niewielką cenę, ale byle to nie było polskie czy ruskie Myślałem nad jakimiś 18-letnimi VW, Oplami, czy Fordami ale przypadkiem znalazłem w komisie zarośniętego trawą i krzaczkami Poniaka (stał bez powietrza w kołach, a z szczelic w klapach wyrosły już różne chwasty). Zapłaciłem za niego ok 1/3 ceny giełdowej Myślałem że autko długo nie pociągnie, ale się myliłem. Właściwie prócz eksploatacji nic w nim nie robiłem. Autko ma przebieg ok 320 tys. km (tak wynika z obliczeń po spotkaniu pierwszego właściciela i podaniu przez niego przebiegu przy sprzedaży), a na liczniku ponad 260 tys. km. Przy 160 wg licznika założyłem gazio i tak sobie jeżdżę ok 40-50 tys. rocznie nie oszczędzając go ani na trasie (130-150km/h) ani po mieście (raczej nie toleruję jazdy emeryckiej). Mimo przebiegu i lat autko bez problemu osiąga 160-170km/h (zależy od gazu) a ostatnio nawet coś mu się przestawiło i 180 poszedł. To jest kawał wymęczonej fury i jestem z niego baaardzo zadowolony. Leję i jadę. Żeby tak wszystkie auta śmigały

Witam wszystkich i liczę na owocną współpracę!

Aby zaczac orginalnie serdecznie witam wszystkich

Jestem w posiadaniu Accenta z 1996 (mozna powiedziec, ze to moj pierwszy samochod, gdyz wczesniej jezdzilem Tico ), dostal sie on w moje lapska po ojcu, ktory zmienial samochod. Niestety, kilka dni temu wjechal we mnie pewien Mercedes i nieco mi samochod pokiereszowal... Jestem jednak zdecydowany go naprawiac. Niestety, w kwestiach technicznych (jesli chodzi o motoryzacje) raczej jestem laikiem i nikomu nie pomoge, przynajmniej dopoki mnie nie podszkolicie

[tak na powaznie to do Tico mam spory sentyment, ale bardzo sie ciesze, ze to nie nim jechalem w czasie kolizji...]

Czesc wszystkim Hultajom!

Postanowilem dolaczyc do HFKP choc sympatykiem jestem od dawna. W zeszlym roku mialem Sonate, ktorej info i galeria znajduje sie na stronach HFKP juz czas jakis pod aktualnym adresem: http://www.witurb.iap.pl/index.html?id=25457&location=f&msg=1
Autko bardzo faaajne i troche zaluje, ze sie Jej pozbylem ale w tamtym czasie tak musialo byc. Obecnie bym pewnie tego nie zrobil.
Teraz posiadam Getza wiec jak sie latwo zorientowac cos z zupelnie innej polki ale poki co, rownie niezawodny i dosc przyjemny w prowadzeniu. Mysle o tuningu ale z racji, ze pojemnosc Getza to 1.1 w gre wchodzi w zasadzie tuning optyczny. W najblizszy weekend wymieniam oryginalne glosniki na cos lepszego i mocniejszego i dodaje 2 kolejne. Radio oczywiscie rowniez bedzie nowe. Pozniej przyjdzie kolej na inne bajery ale poki co to auto jest nowe i jeszcze podoba mi sie takie jakie jest

Poki co zagazowalem Hultaja i jestem zadowolony. On tez.

Postaram sie wkrotce zrobic jakas mini sesje zdjeciowa do galerii.

Jesli chodzi o moj wklad do Fan Klubu to moge pomoc w kwestiach prawnych oraz tlumaczeniach z/na jezyk angielski.

Acha, baze mam w Warszawie Centrum ale czesto bywam w roznych innych rejonach.

Przesylam positivne vibracje

Cosmic

Witam wszystkich świerzaków

Witam wszystkich.
Od miesiąca posiadacz Accenta 1.5 z 2004

Witam was

Od jakis 18 miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem Hyundaia Getza 1,3 5d. rocznik 2003. Troszke w nim pozmieniałem i do niego dolozylem.

Teraz chcialbym sie pochwialic moim oczkiem w glowe a przy okazji zostac czlonkiem Klubu Hyundaia.

Pozdrawiem i zachecam do ogladniecia zdjec mojega autka.
Jesli wszystko pojdzie dobrze to wkrotce ukaza sie w "galerii getzow" POLECAMMMM.

Witam Wszystkich

Pozdrowienia,
Szczęśliwy posiadacz Accenta 96.

Witajcie. Mam na imie Daniel jestem z Kielc posiadam pare autek w tym Hyundaia Accenta 1996r. 1.5 12V. Mam go od nowosci Jesli chcecie wrzuce pare fotek .
Pozdrawiam was wszystkich!

witam nówki

fotki oczywiście mile widziane

oto moj zlom: http://www.hfp.iap.pl/index.html?gal_id=1826&msg=1

Witam wszystkich!!!

Od miesiąca jestem posiadaczem Hyundai Lantra 1.5 rocznik '92.
Po poprawkach blacharsko-lakierniczych (kupiłem go "lekko stukniętego") zaczynam przygodę z tym cudem motoryzacji koreańskiej . Jak zrobie mu jakieś fotki to się pochwalę...

Chciałbym wszystkich przywitać i przy okazji zaprosić na

IV RUNDĘ ELMINACJI O TYTUŁ „MISTRZA DOLNEGO ŚLĄSKA”

W WYŚCIGACH RÓWNOLEGŁYCH NA DYSTANSIE 1/4 MILI

18.09.2005

LOTNISKO W MIEJSCOWOŚCI SKARBIMIERZ, KOŁO BRZEGU (Opolskiego).

Przyjmowanie zgłoszeń zawodników od godziny 8.00 do 10.00

Start zawodów o godzinie 11.00

więcej info. na stronie www.gds.prv.pl

Czesc

Od kilku miesiecy jestem posiadaczem Hyundaia Pony 1,5. Narazie jestem z niego calkiem zadowowlony...

Pozdraiam wszystkich!!!

witam all i pozdrawiam........jestem fanem getza od 2 tygodni...

a teraz o mnie ////// mieszkam w dzielnicy katowic NIKISZOWCU

pracuje jako górnik na dole 23 lata ino nie opluwać mnie prosza...

INFO roższerzone !!!!!!! O MNIE!!!!!!!

Zymnie jeszcze synek młody
Niy brakuje mi urody
Chocioż szakiet mom na riymby
Za to nos na środku giymby

Z boku uszy i dwa lica
Moją giymbą durch sie szczyca
Bo ta giymba mom łod tego
Żeby sie śmioć do kożdego

Jo sie tu niy prziszeł chwolić
Bo sie jeszcze musza szkolić
I na nic mi te pyskówki