MAŁOPOLSKA --------------- SPOTKANIA OKP - Strona 176

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-06-28 13:16:20, Cleric_Preston pisze:
no a ty wumurzyn będziesz na 100% ?? jeżeli tak to nie zapomnij o jakiejś padlinie /kiełbaski na grilla/ no i musimy się umówić to od bolesławia razem możemy sobie pojechać

Tak będę nic przeciw temu sie nie zapowiada, tylko będę musiał żone zatrudnić jako kierowcę bo od 1 lipca moje stare prawko będzie nieważne a na nowe musze jeszcze troche poczekać. Jeżeli chodzi o wspólny dojazd to spoko jeszcze todogadamy w piątek lub sobote z rana. Padlina pewnie że będzie i nawet browarli również obiecane dla Reda

A wiec jesli chodzi o ustalenia co do spotu ... wjazd na impreze kosztyuje 4-5zl ... niestety troszke driogo ... no ale za to miejsce zajefajne.

Jesli macie to wezcie jakis grill ... czy jakies krzeselka ... bo moga sie przydac.

Cytat:
2006-06-28 13:57:39, Gerrif_Newell pisze:
Jesli macie to wezcie jakis grill ... czy jakies krzeselka ... bo moga sie przydac.

ok ja mam grilla to wezmę i dwa krzesełka

Cleric może damy hasło o naszym spocie na Opel24 może ktoś sie przyłączy

jasne że tek, zapodaj, może ktoś będzie chętny, zawsze to więcej samochodów, co do krzesełek to spoko, weź bo ja nie dysponuje żadnym takim sprzętem, napisz mi o której byłbyś w rejonie bolesławia to ja wyjadę na trasę i poczekam na ciebie w takim miejscu cobyś widział moje auto jak będziesz jechał, stanę gdzieś na poboczu. pozdro

no ja sie raczej na taka wycieczke nie pisze, jak dla mnie to troche za daleko bo musze byc pod telefonem caly czas zeby jak cos moc wracac a z tej calej sosiny to by mi toche zajęło, mielismy organizować spota gdzies w krakowie albo w okolicy, miał być przylasek, pozniej kryspinow a teraz wymysliliście sosine

ok dałem info na Opel24 zobaczymy czy coś z tego będzie, czy ktoś sie odzwie, czy poprostu wyjdzie jak zawsze

Cytat:
mielismy organizować spota gdzies w krakowie albo w okolicy, miał być przylasek, pozniej kryspinow a teraz wymysliliście sosine

mieliśmy i co?? nawet się nikt nie odezwał, admin ma to w dupie, to na co czekać, z takim zaangażowaniem to w zyciu spota nie zrobimy, skoro jest organizowany przez region ślaski to czemu się nie przyłączyć?? mówisz daleko jest sosina, hmm... red do kraka ma dalej niż ty na sosinę a wczesniej zawsze był bez jęczenia, mnie na czyzyny wychodzi w obie strony ponad 80km, kiedyś byłem w gliwicach na spocie organizowanym przez region śląski, w obie strony koło 200km, gerrif z harlejem do nas przyskoczyli chyba na 3 spoty, tak że jak sam widzisz, wszystko zalezy od chęci i zaangażowania, takie jest moje zdanie. Pamiętam kiedyś red zapodał posta w którym napisał bardzo mądrze, że zobaczy się zgranie i zaangażowanie klubowiczów regionu małopolskiego jeżeli spot będzie organizowany gdzie indziej aniżeli na czyżynach, generalnie chodziło o kraków i co?? sam widzisz jakie jest zaangażowanie. Uważam że zadne. Narazie jak wynika z postów to jedynie ja i wumurzyn pojedziemy na spota, może jeszcze red, ale on ma problemy z netem więc nie wiem czy będzie wiedział. Pozdro.

Czy wie ktoś co dzieje sie z naszym szefem Focussem i Redem czy bedą oni na spocie

Właśnie prosze sie określić kto jeszcze oprócz mnie i Clerica będzie

wumurzyn z tego co mi jest wiadomo to spot jest 02.07 a nie 01.07 jak napisałeś na 0pel24 myślę że taka data tesh ci pasuje

Cytat:
2006-06-23 23:23:19, Cleric_Preston pisze:
witam po dłuższej nieobecności ale qwa neta nie miałem i naprawiali 4 dni, co do spotu to mi pasi 01.07 tak jak było gadane wczesniej, grafik tak ustawiłem, miejsce obojetne bo będę miał wolne lub na 6 do 14, co do innych terminow to jak się uda, jak będę miał wolne to będę a jak nie to mnie nie będzie.

z tego co pamiętam (powyżej) miało być 1.07

nasz miał być 01.07 natomiast śląsk organizuje 02.07 a my do nich jedziemy, nie psuje ci ten termin?? nie zostawiaj mnie samego

Cytat:
2006-06-28 21:28:51, Cleric_Preston pisze:
nasz miał być 01.07 natomiast śląsk organizuje 02.07 a my do nich jedziemy, nie psuje ci ten termin?? nie zostawiaj mnie samego

nie ok spoko tylko że byłem nastawiony na sobote ale niedziela też może być nie ma problema stary. Tylko słuchaj napewno masz numer do Reda daj mu znać bo mówił że jest do dyspozycji tylko prosił o info bo mu neta chyba odcieli, albo daj mi nr to ja sie z nim skontaktuje Na mnie możesz liczyc, powiedz lepiej co z resztą a w szczególności z Focussem strasznie nas zaniedbał. A Misio i jego Astra F bedą? Słuchaj zabierz może też swoją Panią żeby moja sie sama nie czuła co

Co do obecnosci:
1. Ja i Bzzyk - jedno auto
2. Mikro65 i szwagier z VKP - 2 auto
3. Cleric - 3 auto
4. wumurzyn - 4 auto
5. Bufi - jesli przyjedzie - 5 auto
6. radek - czyli radson sc - moze nie wiadomo (oby)
7. Red - chlopie licze na ciebie

Jesli chodzi o termin spotu to dokladnie tak jak cleric pisal ... 02,07,2006r. ... jezeli jakies male zamieszanie sprawilem to sirki ...

... Co do Reda ... mam olbrzymia nadzieje ze Red bedzie bo Mante dla niego specjalnie picuje ... wiec musi sie pojawic ...

... co do spotu jeszcze i do ciebie wyndkorz ... nie martw sie kolega Clerickiem ... chociaz ma racje ... ja szczerze mowiac bylem juz w kraku na spocie ze 3 razy ... i do tego jeszcze kilka razy na spotach youngtimer.pl i midnight crusing ... wiec to sie nazywa przynaleznosc klubowa ... nie chce juz mowic ze u nas na slasku spoty odbywaja sie raz w okolicy katowic a dokladniej w okolicy sosnowca ... a za miesiac w okolicy zabrza ... wiec i ja sie troszku musze najezdzic ... no i do tego ogolnopolskie zloty ... wiec wiesz ... nie chce zebyc to odebral jakos glupio ... ale poprostu tak juz jest ...

... aha i jeszcze jedno ... spoty na sosninie chcialbym przytrzymac na dluzszy okres czasu .. gdyz mysle ze to jest ciekay pomysl z zazebieniem sie oddzialow slask i malopolska ... wy krakowa macie chyba nawet blizej niz ci ludzie z zabrza ... co wy na to?? Chyba ze znacie jakies inne fajne miejsce na pograniczu slaska i malopolski.

Witam

Wiec tak sprawa przedstawia sie tak
01.07.06 _jestem niedostepny -rajd wawelski
02.07.06 _postaram sie byc w sosinie bedzie ciezko z finansem na paliwo ale o ile tylko dam rade czasowo nawet jezeli dam rade tylko na godzine to bede

wiec niech moc bedzie z wami i NA GAZIE

pozdrowionka

Misio007 liczę na ciebie, myślę że będziesz... choćby na godzinkę na jedną kiełbaskę ... przybywaj

Cytat:
2006-06-28 23:56:12, Cleric_Preston pisze:
Misio007 liczę na ciebie, myślę że będziesz... choćby na godzinkę na jedną kiełbaskę ... przybywaj

Dokładnie!!! Musi być jakaś reprezentacja!!!

Witam,
Nie mialem niestety kilka dni mozliwosc wejscia na forum i widze ze sporo sie tu podzialo... z tego co widze chyba zostal ustalony jakis spot... wiec moze ktos mnie uswiadomi co jest?? gdzie i co wogole??
Bo moze jak nie jestem w jego organizowaniu to moze bym sie pojawil...

Widze ze daleko bedzie spot i kurde 2giego a ja ustalalem wstepnie na 1 bo 2 mam wyjadz na impreze, ale posaram sie przyjechac... Misio najwyzej mozemy zorbic tak ze cie zabiore i pojedzimey 1 autkiem albo kogos zabiore, nie wiem RED przyjedziesz do mnie i pojedizmey dalej labo cus...

I Clericu nie mam w dupie ale czasami tak bywa ze sie nie ma deostepu do forum... no ale to juz jest twoja opinia, uwazasz ze zaniedbuje to moge ustapic i przekazac komus innemu region??

Focuss brachu tylko bez nerwów, dobrze że już jesteś. Nie zastanawiaj sie tylko wsiadamy w niedziele w Asterki i jedziemy. Raz na jakiś czas można sobie pozwolić na dalszy wypad Aha i nie zapomnij o lepie dla mnie.

Cytat:
I Clericu nie mam w dupie ale czasami tak bywa ze sie nie ma deostepu do forum... no ale to juz jest twoja opinia, uwazasz ze zaniedbuje to moge ustapic i przekazac komus innemu region??

sorki focuss poniosło mnie, nie gniewaj się, nie musisz abdykować