MotoNews.pl

Widzialem dzis - Strona 19

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Golem miał założoną plandeke z tyłu? jeśli tak to od paruy dni stacjonuje w Zabrzu i Gliwicach dziś go wyprzedzałem właśnie
panoni

a ja widzialem dzisiaj trzech maniakow holujacych lade przez pol miasta, hmmm, z tego co sobie przypominam to pierwszy jechal nijaki franc, na jego holu nijaki jego kolega w 21074, a z tylu ubezpieczal nijaki fazi

widze, ze trza ten watek rozruszac...
wiec po kolei:
widzialem dzis piekna 2103 na piotrkowskich starych czarnych blachach... PT.. cos tam.

potem jakiegos mlodego kilera w bialej samarze z popsutym wydechem (albo to byl tuning tylko sie nie poznalem) - bylem pieszo, wiec nie gonilem by wreczyc ulotkie)

a wieczorem widzialem (uwaga bedzie hicior) fast and furios po raz pierwszy...
na biezaco jestem z filmami, nie? normalnie trendy jak cholera.

za to torque widzialem na biezaco
czyli nie jestem jeszcze taki zgred na jakiego wygladam.
a filim moze byc. Kino niskich lotow, ale relaksujace.

qrde, moze i dirty dancing jeszcze kiedys zobacze...

taa, a to znacie? do kina chodze czesto. Ostatnio zszokowalem sie, bo okazalo sie, ze od poprzedniego razu zdazyli wprowadzic filmy kolorowe
no to starczy tej kultury, zeby myc i juz.

A ja ogladalem dzis zwiastun programu "Detektyw" Krzysztofa Rutkowskiego na TVN - byl fragment z jakiejs akcji bodajze w Egipcie i byla tam piekna Lada 2107 w kolorze czerwonym
Poza tym w niedziele chyba takze w TVN ogladalem jakis program o serii morderstw w Rosji - program makabryczny, ale ogladalem, bo masa Ład byla - od 2103 przez 2107 do Samary... ech moglbym godzinami ogladac te auta to juz chyba choroba jakas

Cytat:
2004-08-06 00:26:09, adasco pisze:
widze, ze trza ten watek rozruszac...
wiec po kolei:
widzialem dzis piekna 2103 na piotrkowskich starych czarnych blachach... PT.. cos tam.

potem jakiegos mlodego kilera w bialej samarze z popsutym wydechem (albo to byl tuning tylko sie nie poznalem) - bylem pieszo, wiec nie gonilem by wreczyc ulotkie)

a wieczorem widzialem (uwaga bedzie hicior) fast and furios po raz pierwszy...
na biezaco jestem z filmami, nie? normalnie trendy jak cholera.

za to torque widzialem na biezaco
czyli nie jestem jeszcze taki zgred na jakiego wygladam.
a filim moze byc. Kino niskich lotow, ale relaksujace.

qrde, moze i dirty dancing jeszcze kiedys zobacze...

taa, a to znacie? do kina chodze czesto. Ostatnio zszokowalem sie, bo okazalo sie, ze od poprzedniego razu zdazyli wprowadzic filmy kolorowe
no to starczy tej kultury, zeby myc i juz.

To teraz pwoinienneś zobaczyć "Szybcy są wściekli"

nooo to ja niedawno widzialem na planecie programi o rzadach saddama... i tamtejsza bezpieka jechala wlasnie ladzianka kubel w kubel jak moja...

A na necie znalazlem takie cos

Cytat:
2004-08-05 22:17:46, panoni pisze:
Golem miał założoną plandeke z tyłu? jeśli tak to od paruy dni stacjonuje w Zabrzu i Gliwicach dziś go wyprzedzałem właśnie
panoni

Jeżeli był na próbnych BO...... to pewnie ten sam z tego co wiem ktoś z MTC hurtownia alkoholi w Białym.Pewnie szef firmy bo raczej pracownika nie stać na takie cacko

Ha! A ja w tym roku na Slowacji mialem niezly numer. Wyjezdzamy sobie z Koszyc, jakies 10 km za miastem, zjazd z autostrady - praktycznie w las, zadna tam aglomeracja. Zero innych zabudowan. Kumpel patrzy - a tam taki niepozorny budyneczek z reklama na kiju - Hummer. Smiechy, chichy w samochodzie - pewnie salon Hummera! No i przejezdzajac obok tego budyneczku w ladzie jechalo 5 facetow z opadnietymi szczekami. To byl salon. Ciekawe czy jest jakis w Polsce? Szczerze watpie.

O. Znalazlem nawet ich stronke. Z tego co zakumalem to w tym salonie jest tez restauracja Hummer i pewnie mozna sobie wszamac jakies knedliki

[ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2004-08-06 13:42:11 ]
http://www.hummer.sk

[ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2004-08-06 13:46:02 ]

http://scorpioncars.com/scorpmkivc2.htm Panowie zobaczcie sami

Cytat:
Z tego co zakumalem to w tym salonie jest tez restauracja Hummer i pewnie mozna sobie wszamac jakies knedliki

Soop a moze to tylko restauracja jest ?

Cytat:
Z tego co zakumalem to w tym salonie jest tez restauracja Hummer i pewnie mozna sobie wszamac jakies knedliki

a co znaczy havel auto???
byly prezydent jest szoferem czy jak????

Wczoraj, pod terminalem promowym w Gdyni, widziałem od ch....y ŁADnych, głównie 2104 i 2107, wszystkie na ukraińskich blachach i, o dziwo w większości w dobrym stanie, aż miło było patrzeć

[ wiadomość edytowana przez: huey dnia 2004-08-06 19:24:50 ]

Dziś w Chwaszczynie (giełda) widziałem w pip Ładnych w tym trzy do sprzedania (jednaQ100) jedna czerwona 1986r za 1700zł 1,3, oraz jedna fajna Samara 1991 za 3800zł. Poza tym kilka innych na pobliżnych alejkach (tzn 28Samara i 1*2107) pozdrawiam

ja dzis na giełdzie w pod rzeszowskim Załęzu widzialem 7 Wlascicel tej LADNEj malujac ja niezapomnial nawet o chlodnicy pomalowal wszystko pod kolor nadwozia

Cytat:
2004-08-08 21:59:50, sebolgdynia pisze:
Dziś w Chwaszczynie (giełda) widziałem w pip Ładnych w tym trzy do sprzedania (jednaQ100) jedna czerwona 1986r za 1700zł 1,3, oraz jedna fajna Samara 1991 za 3800zł. Poza tym kilka innych na pobliżnych alejkach (tzn 28Samara i 1*2107) pozdrawiam

Q100 sprzedal dzisiaj za 2200, szuka teraz samarki 1.5 ,5 biegowa, 3d.

Ta dzisiejsza Ładna była (Samara) wiśniowa taki starszy gość sprzedawał za 3800zł

W drodze z nad morza (Sarbinowo) w okolicy Koszalina dolaczyla do mnie piekna czerwona samarka na poznanskich tablicach (miala zbity lewy reflektor) - strasznie zalowalem ze nie mam zadnej klubowej naklejki.. No ale coz.. grzecznie poczekam... No chyba ze komus ostala sie naklejka LKP na tylna szybe.. Moze byc duza...

Pod Piłą widzialem odstawiona Nivke.. rowniez na poznanskich blachach... Gosc mial wyciagarke na zderzaku, a na pace wiozl (wiem bo wystawaly) 4 opony z terenowym bieznikiem ))

Jednoczesnie serdeczne pozdrowka dla Yanosika, i podziekowania za wskazanie trasy - faktyczne bylo blizej ))))

Pozdro 4 all LKP fans

Cytat:
2004-08-08 22:35:09, Franc pisze:
Cytat:
2004-08-08 21:59:50, sebolgdynia pisze:

Q100 sprzedal dzisiaj za 2200, szuka teraz samarki 1.5 ,5 biegowa, 3d.

A ja wczoraj albo przedwczoraj jeszcze widziałem q100 w jego autku. Szkoda, ze sprzedał.

Cytat:
A ja wczoraj albo przedwczoraj jeszcze widziałem q100 w jego autku. Szkoda, ze sprzedał.

Czy to moze to auto, z ktorego w czasie ostatniego zlotu odpadlo kolo