MotoNews.pl
4 Kultowe Auta PRL-u i Złota Kolekcja - 2016 (278361/0) - Strona 19

Kultowe Auta PRL-u i Złota Kolekcja - 2016 - Strona 19

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Skoro jesteśmy w temacie Syreny 105 to zdjęcie mojego autorstwa
Smacznego!

V Sosnowieckie Spotkanie Starych Samochodów 2014r.

[ wiadomość edytowana przez: szymcio190 dnia 2016-04-19 11:41:59 ]

Taka mała prośba i przypomnienie. Pamiętajcie, że dział modelarski, to tylko część całości forum. Jeśli chcecie pokazać jakieś zdjęcia "dużej" motoryzacji, to jest na to miejsce, w tym przypadku cały dział: Zloty, Spoty, Imprezy

Nie mówię oczywiście o sytuacji, gdy dyskutujemy o modeliku, a zdjęcie coś obrazuje. Tak że zlot w Sosnowcu fajna rzecz, też tam bywam i mam trochę zdjęć, ale o tym nie tutaj, bo jak wszystkim zechce się pokazywać...

[ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2016-04-19 23:38:30 ]

Skoda Felicia w sprzedaży od 01.06.2016

[ wiadomość edytowana przez: poldon82 dnia 2016-05-01 19:38:33 ]

Jakiś cenzor?
wycina od 2 tygodni?
A chcesz w profil za pisanie nieprawdy i nie na temat? hę?

Cytat:
2016-05-01 19:16:56, Meduza pisze:
Co tu ta cicho? Jakiś cenzor wszystko wycina od 2 tygodni i reszta boi się odezwać?

Może ktoś mnie oświeci, kiedy Fiat 132 dostał te kwadratowe lampy tylne?

[ wiadomość edytowana przez: Tomek125 dnia 2016-05-06 00:52:06 ]

Zobaczymy jak bedzie z dostepnoscia Skodawki i Łady bo z Jeepem Wagoneerem dzis ciezko.

[ wiadomość edytowana przez: Skuderia dnia 2016-05-04 17:31:59 ]

Macie tez wrazenie ze Skoda nie posiada przedniej szyby na zdjeciu? Albo to zludzenie przez te ujecie.

[ wiadomość edytowana przez: Tomek125 dnia 2016-05-06 01:10:41 ]

To pewnie wina tła lub graficy przypadkiem odcięli za bardzo z lewej strony szybę i takie jest wrażenie

Wyczyściłem wątek ze zbędnych wpisów i tych odnoszących się do nich, więc bez urazy proszę. Część zostawiam jako wytłumaczenie, ostrzeżenie i zakończenie tematu offtopu i tego co gdzie "powinno" być. Następne takie posty będą znikać już po cichu(z ewentualnym info na pw). Bez tragedii, po prostu napiszecie je jeszcze raz gdzie trzeba. Ewentualnie będę je przenosił jako cytaty, bo takie są możliwości, ale to jeszcze rzecz do ustalenia (w innym miejscu). Na forum wpisy pojawiają się jak pojawiały, tylko w odpowiednich działach. Proszę po prostu trzymać się tytułów tematów.

Wstawiam fotki Fiata 132 P Zmiany. Dłuższy tylny zderzak na bokach, zaznaczone światła cofania.

Widzialem tego Fiata na zywo w takim kolorze kiedys pod blokiem, na tylnej klapie mial emblemat 2000 Automatic po prawej stronie.

[ wiadomość edytowana przez: Skuderia dnia 2016-05-06 12:21:47 ]

Taki sam jeździ na Radomski numerach Fiat 132p Jako zabytek.

Ten byl na slaskich blatach, chyba zabrze lub zawiercie jednak zwykle biale tablice. Ale widok rzadki na codzien bardzo. Moglem fotke pstryknac.

Uważam, że ten beżowy Fiat był jednym z gorszych modeli w kap. Kupiłem sobie również tego granatowego - wygląda lepiej. Pamiętam dobrze te samochody, dlatego nie pasują mi jego proporcje.

Zgodze sie z Toba, 131 i 132 z KAP byly dosc kiepsko wykonane. Jakies takie bez wyrazu te modele byly. Ale granatowy 132 wyglada ladnie. Ciekawe w jakim kolorze wypuszcza 131.

[ wiadomość edytowana przez: Skuderia dnia 2016-05-06 15:15:08 ]

SYRENA 105 , model numer 44 z serii "Auta PRL-u, złota kolekcja" w sprzedaży "kioskowej" od 18 maja 2016 roku.

Bardzo ladnie sie prezentuje. Zbyszku a jak w porownaniu do innych Syrenek z KAP i ZK? Jak oceniasz ten model?