MotoNews.pl
10 20-22 LUTY - II ZLOT ZIMOWY w Wiezycy (35707/267) - Strona 19

20-22 LUTY - II ZLOT ZIMOWY w Wiezycy - Strona 19

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam i sedecznie pozdrawiam ze zloty w Wieżycy...
jest super choć spirytus nie jest tym co kocham naj...
Pozdrawiam Vini

patkasunny: ok i zalujta ci kto ie wiem co pisac ale zlot w wiezycy jest i trwa jest zajebiscie i wogole
zajac_11: powiem tyle ze zlot jest oki i kto jest nieobecny niech zaluje wlasnie slawek mnie opierdziela za to ze sie woodki napil ale i tak jutro mu przjdzie w somie co by niepowiedziec to takiego zltu jeszcze nie bylo
deca: dobry wieczór :]]]
chyba nie ogarniam :]]daje Kwiatka :
Kfiat pisze: eeeee ja widze tylko......eeee....
niom
jest fajnie smirnoff dzila jak.....
next please

HelloF from _Bart_ek_... we are drinking Smirnoff with juice
with gert and other people :]

Cytat:
2004-02-21 02:51:24, _Bartek_ pisze:
patkasunny: ok i zalujta ci kto ie wiem co pisac ale zlot w wiezycy jest i trwa jest zajebiscie i wogole
zajac_11: powiem tyle ze zlot jest oki i kto jest nieobecny niech zaluje wlasnie slawek mnie opierdziela za to ze sie woodki napil ale i tak jutro mu przjdzie w somie co by niepowiedziec to takiego zltu jeszcze nie bylo
deca: dobry wieczór :]]]
chyba nie ogarniam :]]daje Kwiatka :
Kfiat pisze: eeeee ja widze tylko......eeee....
niom
jest fajnie smirnoff dzila jak.....
next please

HelloF from _Bart_ek_... we are drinking Smirnoff with juice
with gert and other people :]

niom niom ciesze sie ze tak zajefajnie...coz gdyby nie UE to tez bym sie bawila...pozdroofka

Myślami jestem z Wami a na następnym pewno duchem i ciałem z Wielkopolską. Deca trzymaj się albo niech Ciebie sie trzymają

ale mi sie podobało -ajajajajaj dobre bylo ale malo ajajajajaj

Zlot w wieżycy uwżam za udany co prawda nie było mnie w piątek ale i tak było super. Maryjan dowiedział się że ma światło przeciwmgielne w swojej asconie a myślał że ma podzielone halogeny na parwy i lewy.

Dotarliśmy do chatki wraz z Forestem bezproblemowo
Zaworki pięknie nam grały
Zlot był debeściarski na maxa
Bez robienia antyreklamy powiem....uważajcie na Gert'ów i ich trunki (powyższych pozdrawiam i pamiętajcie o zniżkach jakie wywalczyłem )
Już z niecierpliwością czekam na kolejne OKPowskie spotkanie
Trzymajcie się ciepło

....i specjalne uściski dla Pati

imprezka byla "gutttt",co prawda z piatkowego wieczorka niewiele pamietam ale mysle ze gert z zaloga i "kanisterkiem"bedzie mile wspominany i widziany na przyszlych zlotach okp.kontakt ze mna:tel 0609595093,gg 4806427.pozdr.gert ascona b

Bez problema w domu... Nawet nie zauważyłem, kiedy czerwonyE przejechał te kilkadziesiąt kilometrów.

Zlot był świetny, co by nie mówić byłem jednym z nielicznych pijących "Wynalazek Gerta", którzy autora i właściciela wynalazku przetrzymali No i ten kulig był tak samo nieziemski. Chyba jest to jedyny, który używa tylnego napędu Oczywiście zjazd z Wieżycy był także odlotowy (acz nie wygrałem flaszki ) ... Taka szkoda...

Ok, koniec wspominania, bo mnie kac męczy... I do tego siedzę w robocie

Ooo tak Imprezka super, Potryk i Zajac - kawal swietnej roboty

Pozdr dla wszystkich którzy byli i nie byli(żałujcie )impresska przednia i choć byłem tylko w sobotę to już wiem że w następnych będę starał się uczestniczyć w pełnej rozciągłości.

Pozdrawiam wszystkich ze zlotu i tych ,którzy nie przybyli -żałujcie , a jest czego . Do zabaczenia . . . .

ja powiem tyle "NIC NIE PAMIĘTAM" a to dzieki gertowi (głównie) ale było fajnie ... szkoda ze kac mnie tak dlugo trzymal .... do zobaczenia na spocie regionalnym!!!

Ja bylem na chwile widzialem sie z kilkoma osobami ale i tak bylo super ;P

Witam
Sławek już pisał więc wiadomo że dotarliśmy do domu...
Imprezka naprawdę rewelacyjna, poznalismy wielu nowych kolegów
Dla wszystkich co byli, z kim się poznaliśmy serdeczne pozdrowienia...Dla Trójmiasta, Lubuskiego, Wielkopolski, Lubelskiego, Mazowieckiego, Warmińsko-Mazurskiego i Zachodniopomorskiego czyli wszystkich Regionów które miały swą reprezentację na tym Zlocie.
Pierwszy mój ogólnopolski i na pewno nie ostatni...z niecierpliwością czekam na kolejny, gdzie pojawimy się już rodzinnie...szlaki zostały przetarte, wiadomo czego się można spodziewać....
A więc może wiosną? Może w Wielkopolsce?
Czekam na płytkę z fotkami

[ wiadomość edytowana przez: Vincent dnia 2004-02-24 00:27:58 ]

uuu szkoda, ze nie moglem, ale oplacalo sie isc do szkoly bo dostalem 3 z wielkim minusem od pani dziekan i poszło ... czekam na fotki na stronie - a jakie bylo HASŁO zlotu i pieśń

witam wszystkich, tak jak Luz pisał dotarliśmy i powiem więcej w drodze powrotnej Kadziol spalił 7,5litra ... a przez 150kmów wskaznik pokazywał tota zero paliwka., ...
Marcel a hasło przewodnie: "Kobiety już wyszły z pokoju??" , pieśń: śpiew słowika!! ... hehehhehehe, dla wtajemniczonych zrozumiałe..

[ wiadomość edytowana przez: forest dnia 2004-02-23 10:15:39 ]

my po pysznym obiadku w Sopocie około 15.00 wyruszyliśmy na trasę, nie zdążyłem jeszcze wyjechać z Gadańska a moi pasażerowie już kimali i tak było prze większą część drogi( a ja mogłem sobie spokojnie troszę porajdować) do Wa-wy dotarliśmy trochę przed 19.00

zdjęcia i filmy właśnie nagrałem Maćkowi na płytkę więc powinny niedługo pojawić się na stronce

a co do zlotu to bomba a kto nie był ten trąba
pozdrawiam

Było fajnie, ale niestety z końcem ZLOTU dla mnie wiele rzeczy się skończyło, między innymi chyba Wieżyca dla OKP jest spalona.

Nie chciałem ale narazie zawieszam swoją działalność "RegionAdmina" i nie wiem kiedy spowrotem się pojawie. (prosił bym jednak nie kasować mnie jako Region Admina)

Ostatnią rzeczą co będzie (bo obiecałem) to się postaram na chwilke pojawić na Spocie w Gdańsku aby przekazać płytki ze zlotu (jeśli dotrą do mnie do soboty) -* adres na priva poslalem do Foresta i _Bartka_

Cytat:
2004-02-23 10:26:50, potryk pisze:
.

Nie chciałem ale narazie zawieszam swoją działalność "RegionAdmina" i nie wiem kiedy spowrotem się pojawie. (prosił bym jednak nie kasować mnie jako Region Admina)

Co jest POTRYKUSie Co wy mu tam zrobiliscie
EL'maryjanowski w srode Motylek - powiez mi cd z fotkami co