MotoNews.pl
11 MOTORYZACYJNE życie Wlkp (95460/0) - Strona 19

MOTORYZACYJNE życie Wlkp - Strona 19

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pogoda nie za ładna ale co tam damy rade, kuwa Adi przytargaj tyłek bo inaczej przyjade po Ciebie i Cie kurna zaciągne na ten zlot

pogoda to nie problem trzeba sie tylko zabezpieczyc w kalosze i pelerynki przeciwdeszczowe

A mam taką proźle ma ktoś może na płytce filmiki z naszych znotów?? bo nadal żadnego nie widziałem. jak ktos ma to niech mi podrzuci na zlota z góry dzięki

łeee panocku gumofilce, sztormiaki się założy i bedemy ino susi bez przesady nie będzie padać

Cytat:
2005-11-10 23:21:45, owz pisze:
łeee panocku gumofilce, sztormiaki się założy i bedemy ino susi bez przesady nie będzie padać

to sie pojedzie pod jakiś dach

heh dachu pod kolejorzem nie uświadczysz niestety ale coś się uspawa, w razie czego pojedziemy pod kongcrossa ;D na podziemny spot

Cytat:
2005-11-10 23:57:45, owz pisze:
heh dachu pod kolejorzem nie uświadczysz niestety ale coś się uspawa, w razie czego pojedziemy pod kongcrossa ;D na podziemny spot

tak i sufit spadnie nam na łeb co było rok temy to tam chyba nie

Cytat:
2005-11-11 00:29:19, rosck pisze:
tak i sufit spadnie nam na łeb co było rok temy to tam chyba nie

ale to było na wyższym piętrze Pamietam bo kumpel tam pracował i sie smialismy ze mu sufit spadł na łeb
Owz . spoko spoko,autko z tego co wiem (wczoraj było ) sprawne,u mnie w główce też już nieco lepiej wiec raczej przyjade
Tej z tym Marcelinem to w sumie niegłupi pomysł Ja tam baaaaaaaaardzo lubie jezdzic po tym parkingu

mgła jest ale nie pada nie jest źle, wstałem i wypierdzielam na zlot za chwilę

pozdro i see ya!

nnno
Foty ?
Duzo ich nie bedzie
A tak ogolnie to jakie wrażenia? Chyba nie było źle ?

A kisiel ty sie nie tłumacz że 3 nie właczyłeś ja mam przecierz wieksze laczki

w cipkę było, ciekawe jak Try3ek dał rady do domu!?

Cytat:
2005-11-11 16:41:26, owz pisze:

Jechałem tą samą droga chyba i nie było go

Cytat:
2005-11-11 16:41:26, owz pisze:

hehe no jak wsiadłem do samochodu odpaliłem i pojechałem.
A teraz jak zwykle opowiem troszke z życia:
jakoś dojechał , wrzucałem 4 do 50km/h i luz tak do 30 i tak w kółko.
odrazu do garażu i poszedłem ubrać sie w jakieś bardziej sensowny strój silniczek wyjołem rozbieram i co, wiatraczek sie troszke spsuł, kolejny raz już. Alternator już poskładany, więc jest ok teraz tylko załatwić wiatrak i blachy bo myśle że to ich wina ze sie rozwala. potem poskładać, i jechać. Podstawki skrucone więc pora założyć a resor sie tam kiedys wyklepie więc myśle ze do 26 sie wyrobie na kjs.

Cytat:
2005-11-11 19:40:04, Try3ek pisze:
hehe no jak wsiadłem do samochodu odpaliłem i pojechałem. A teraz jak zwykle opowiem troszke z życia: jakoś dojechał , wrzucałem 4 do 50km/h i luz tak do 30 i tak w kółko. odrazu do garażu i poszedłem ubrać sie w jakieś bardziej sensowny strój silniczek wyjołem rozbieram i co, wiatraczek sie troszke spsuł, kolejny raz już. Alternator już poskładany, więc jest ok teraz tylko załatwić wiatrak i blachy bo myśle że to ich wina ze sie rozwala. potem poskładać, i jechać. Podstawki skrucone więc pora założyć a resor sie tam kiedys wyklepie więc myśle ze do 26 sie wyrobie na kjs.

wiatrak mam- pospawany- nigdy sie nie rozleci , moge ci go oddac za free-ale musisz go puknac w jednym miejscu mlotkiem bo mi lekko przycieral, ale jezdzilem tak 2 miechy i nic sie nie stalo

pzdrv

Cytat:
2005-11-11 16:43:33, rosck pisze:
Jechałem tą samą droga chyba i nie było go

Byłes przygotwny do holwania hak masz w koncu

tak serio było bardzo fajnie, czekam na foty... i na następny spot

Try3ek fotki zgrałeś?

Główną atrakcją była obecność Rudolfa jeszcze troche i by nas ochrona zwineła albo tylko jego

ta bo my się z lekka wysforowaliśmy do przodu Rudolf rzondził : w KC .

OWZ przyznaj się wstydziliście się a z ochroną rzywiście przy której bryczce stanelismy odrazu byli wygladalismy mi podejrzanie

a dziwisz się? jak Kisiel już dawał nura pod auta i podłogę sprawdzał, a Rudolf darł paszczę że nawet się boi dotknąć