MotoNews.pl
4 Legendarne Samochody- kolekcja Amercom (240694/0) - Strona 19.5

Legendarne Samochody- kolekcja Amercom - Strona 19.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam po długiej przerwie, dzisiaj zakupiłem w pobliskim supermarkecie (auchan) 3 modele firmy hongwell. A mianowicie Audi Q7, Volvo C30, Saab 9-3 kombi. Modele są po 12,99 zł w skali 1:43. Nie chce źle mówić albo krytykowac ale modele amercomu w porownaniu z hongwell'a to zwykłe zabawki dla dzieci do lat 5. Mówie całkiem serio, tylko trzeba się liczyc ze amercom modele kolekcyjne. Uwazam ze troche te modele z amercomu sa za drogie jak na jakosc swojego wykonania. Co myslicie na temat firmy hongwell, prosze o komentarze.

Hongwel bardzo dobra firma ja też sądzę że amercom trochę gorzej robi ,ale nie trzeba się tego tak czepiać bo torpedo i crown są lepiej wykonane niż np new ray.Ale z ceną trochę przesada 20zł może 15 by było lepiej.Dla osoby która jest biedniejsza a chce mieć wszystkie to kupa kasy sadze ze powinni zmniejszyć cenę jak super samochodów.

Też tak myślę, że mogliby zejść z ceny tak na 15 zł

chyba citroen nie wyjdzie na czas do tej pory nie ma informacji;/

a ktoś zamierz go kupić? jesli tak fajnie by bylo jakby kots umiescil zdjecia

tez mi sie wydaje ze nie wyjdzie w ta srode

Ostatnio też napisali informację w dzień, w którym wychodził model.
Ja kupuję Citroena

Cytat:
2010-05-09 18:52:56, patlan pisze:
Witam po długiej przerwie, dzisiaj zakupiłem w pobliskim supermarkecie (auchan) 3 modele firmy hongwell. A mianowicie Audi Q7, Volvo C30, Saab 9-3 kombi. Modele są po 12,99 zł w skali 1:43. Nie chce źle mówić albo krytykowac ale modele amercomu w porownaniu z hongwell'a to zwykłe zabawki dla dzieci do lat 5. Mówie całkiem serio, tylko trzeba się liczyc ze amercom modele kolekcyjne. Uwazam ze troche te modele z amercomu sa za drogie jak na jakosc swojego wykonania. Co myslicie na temat firmy hongwell, prosze o komentarze.

daj foty

[ wiadomość edytowana przez: Kolekcjoner1970 dnia 2010-05-10 21:23:32 ]

[ wiadomość edytowana przez: Kolekcjoner1970 dnia 2010-05-10 21:26:37 ]

Ej fajnie, że dałeś fotkę, ale mogłeś ją chociaż zmniejszyć, bo mi się w przeglądarce nie mieści.

no, dało się. i dopiero teraz zauważyłem że to jest skala 1:24

[ wiadomość edytowana przez: Kolekcjoner1970 dnia 2010-05-10 21:25:49 ]

[ wiadomość edytowana przez: Kolekcjoner1970 dnia 2010-05-10 21:26:09 ]

ja kupuje citroena ;]

Przez pomyłkę utworzyłem nowy temat, znajdują się na nim zdjecia modeli ktore ostatnio zakupiłem. Link do tematu poniżej
tutaj

Napisałem maila do wydawnictwa w sprawie 7 numeru i dostałem odpowiedź, że będzie w przyszłym tygodniu, czyli 19 maja

no ale czemu niby planowano na dzisiaj .ehh......... amercom

nie bo 17 na stronie jest

Dzisiaj wpisali dopiero

Noo ale wazne ze ford capri wyjdzie jea!!!

- Porsche 356B Cabrio
- Chevrolet Nomad
- Renault 4CV
- Delahaye 135M Figoni
- Ford Mustang
- Chevrolet Corvette
- Edsel Citation
- Fiat 124 Spyder
- Ford Thundirbird

Kupujecie bo ja takk

Obstawiam, że Fiacik będzie najlepszy

Ja kupuje tylko zastanawiam sie nad Fordem Mustangiem nie przepadam za taki autami ale sie pomysli ;]