| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2006-08-29 17:35:36 dafi23 ale ja tu nawet nie pisze o spotach , mam nadzieje ze jak ich bedzie wiecej i choc 1 na miesiac to wtedy sie raz na jakis czas pojawisz
Ale czasami dobrze by zobaczyc ze ktos taki co jest na liscie klubowiczow wogole istnieje
|
marcij Forumowicz Polonez 1.4 GLI Tarnow | 2006-08-29 21:25:48 ja zagaladam na forum czesto, do watku regionalnego tez , ale jakos ostatnio nie bylo spraw na jakie moglbym sie wypowiedziec. A co do spotow to ja niestety mieszkam 80 km od krakowa , 4 jedzie sie w tym momencie co najmniej 4 godziny w jedna strone , objazdami mozna w 3 po dziurach sie dotluc to tak apropo naszych drog ![]() |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2006-08-29 22:27:33 ja rowniez zgadzam sie odnosnie spotow... ale do tego trzeba spora liczba aktynch klubowiczow!! mam nadzieje ze tak sie stanie!!! wiec do dzieła!! ![]() |
dafi23 Lady in OKP opel astra II Kraków | 2006-08-29 22:43:43 ciekawe co z tego wyjdzie!
Znajac zycie jak to zwykle bywa prawdopodobnie skonczy sie tylko na gadaniu. Pozdrawiam Aska |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2006-08-30 08:17:15 dafi23 no z takim podejsciem to nic nie wyjdzie nie ma sie co oklamywac.... ale uwazam ze jako Lady w naszym regionie pomozesz mi cos zdzialac Podobno dziewczyny maja wiekszy dar przekonywania
|
dafi23 Lady in OKP opel astra II Kraków | 2006-08-30 13:47:53 Focuss postaram się ale większość robi tylko dużo szumu o małej aktywności na forum itd. a nic nie działają.
Jakoś nikt nie wpadnie na pomysł zebrania się chocby na 15 minut w jakimś miejscu w Krakowie chociażby po to zeby sie poznac.Większość z nas i tak kręci sie w soich Opelkach po mieście codziennie wiec co to byłby za problem skrzyknąc sie na forum ze w ten i ten dzien robimy krotkiego spota o tej i o tej godzinie w jakims okreslonym miejscu- wydaje mi sie ze na takiego spota wiecej osob mialoby szanse przyjechac, wyrwac sie z domu na jakies 0,5h od obowiązków, dzieci, żon i mężów. A spoty weekendowe to juz wiązą sie z wiekszymi wydatkami i organizacja sobie czasu zeby akurat wtedy miec wolne od pracy szkoły itd. Co pozostali klubowicze na to?? Pozdrawiam, Aska |
wumurzyn Forumowicz Opel Astra II Kraków | 2006-08-30 14:35:59 I AGREE |
Cleric_Preston Pełnoprawny Klubowicz Vectra B Wolbrom | 2006-08-30 17:10:18 no nie jest tak do konca, dobre takie spoty są ale niestety tylko dla mieszkańców krakowa, ja niestety na takiego szybiego spota nie wpadnę bo róznie pracuję, muszę znać termin spota z jakimś wyprzedzeniem, jak do tej pory udawało mi siębyć na każdym oprócz pierwszego, na którym było o ile się nie mylę 2 auta
ale wracając do watku regionalnego, sami zauważcie że jak chćby 2 "nowe" osoby zaczną pisać to jush się ruch zrobił, ash miło, wchodzę i jest co czytać a nie ciągle, focuss, wumurzyn ja i od czasu do czasu gerrif |
dafi23 Lady in OKP opel astra II Kraków | 2006-08-30 17:34:47 to można np ustalic jeden dzien w miesiacu i stałe miejsce i sprobowac spotykac sie co miesiac o stałej godzinie.
Wtedy wszyscy beda znali termin takiego spota i jak beda chcieli to na niego przyjada.
|
wumurzyn Forumowicz Opel Astra II Kraków | 2006-08-30 18:26:30 Babka, a mądrze gada
Oczywiście nie miałem nic złego na myśli. OK tutaj Cleric też ma troche racji, więc ustalmy: po pierwsze primo czy ma to być dzień powszedni w tygodniu, czy jakiś weekendowy; po drugie primo jaki dzień lub który weekend miesiąca? Godzina i miejsca do dogadania w drugiej kolejności. Jeżeli chodzi o mnie to np. może to być pierwszy weekend każdego miesiąca [ wiadomość edytowana przez: wumurzyn dnia 2006-08-30 18:33:53 ] |
wyndkorz CORSA/SpOrT/1.4 16V Kraków | 2006-08-30 19:07:10 łooo hooo hooo hooo hooo ale sie tu podziało, ale to fajnie ze jest coraz wiecej ludzi w wątku,
dafi23 jakie to kluby krakowskie oprocz MTK sie tak czesto spotykają...?
Ja też jestem za stałym terminem spotów, miejsce to raczej bedzie jekiś parking hipermaketu ale zawsze coś, Co tam u Was wszystkich słychac, bo ja wrociłem już na dobre z wakacji, biore sie wreszce za corse bo prace zmieniłem i mam WOLNE prawie wszystkie weekendy i codziennie po 17, wiec dla mnie termin stałych spotów obojetny, pozdrawiam i przepraszam za długie milczenie ale mam nadzieje ze o mnie nie zapomnieliście |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2006-08-30 22:15:27 No i widze ze NASZA Lady in OKP zaczela ju mi pomagac bardzo mnie to cieszy
Wiec ja proponuje tak! Większe spoty w weekendy powiedzmy raz na miesiac lub raz na 2 tygodnie, a mniejsze spoty takie godznke zeby sie spotkac to moze nie wiem w tygodni albokoniec tygodnia czyli piatek?? i tak co dwa tygodnie?? pasowalo by tak? Parking hipermarketu mysle ze najlepsze miejsce bedzie... tylko bedziemy moze zmieniali chyba ze 1 wybierzemy... ja malo takie znam... wiem ze w centrum zakopianka jest spoooory ten parking... wiec tammozna ale czekam na propozycje
dafi23 licze nadal na dobre pomysly i taka aktywnosc jak teraz
A co do reszty to jak widac kicha... dostali maile i padlo... z jedna osoba chwile pomailowalem ale ostatecznie poprosila mnie zeby wykreslic ja z listy klubowiczow gdyz w sumie znalazla sie na niej przypadkowo i pozostanie jedynie klubowiczem Omega Klub Polska.... a od reszty cisza....ale maja jescze chwile na odzew...
To jak z tymi spotami? moje propozycje pasuja? jezeli tak to w sobote wyznacze terminy jakies i juz bedzie wiadomo co i jak na kilka tygodni z gory
A Clerica obowiazkowo musimy miec na spotach duzych weekendowych.... mamadzieje ze juz niedlugo bedziesz mial mozliwosc wybania sie na taki... bo jak nie to gromada opli bstawi fontanne na rynku w Wolbromiu ![]() |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2006-08-30 22:17:41 Aha mysle ze do piatku podam wstepnie koszt koszulek z nickiem i bede zbieral zamowienia
|
dafi23 Lady in OKP opel astra II Kraków | 2006-08-30 22:47:08 wyndkorz ja znam osoby z klubu Hondy na małopolske czyli MKH i oni spotykaja sie trzy razy w tygodniu czyli dwanascie razy w miesiacu, wiem tez ze klub seata spotyka sie co tydzien.
Focuss co do parkingu pod jakims hipermarketem to jest to najlepszy pomysl choc zakopianka to raczej nie jest zbyt dobry pomysl bo sporo mundurowych tam sie kreci bo dawniej inne kluby tam usilowaly sie scigac itd, wiec moze M1, albo tesco na kapelance, Wumurzyn z weekendami to ja nie za bardzo bo od pażdziernika zaczynam dalej studia i weekendy mam zazwyczaj zajete do pozna, wiadomo nie wszystkie ale roznie to z moimi zajeciami jest. Lepszy bylby jakis dzien powszedni poznym popoludniem albo wieczorem. I co wy na to???
pozdrawiam Aska |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2006-08-31 08:25:55 No jak dla mnie moze byc i M1 i Kapelanka I moze byc jakos w tygodni A co na to wszyscy??
Bo cos by sie ustalalo powoli dafi23 ale licze na twoja obecnosc ![]() |
wyndkorz CORSA/SpOrT/1.4 16V Kraków | 2006-08-31 12:40:47 lepsza plaza panie i panowie bo tam jest parking pod dachem w sensie ze podziemny a teraz juz sie coraz chłodniej zacznie robić i coraz czesciej bedzie deszcz padał wiec bedzie to zawsze jakiś dach nad głową i mniejszy wypizdówek, ja czekam na propozycje terminu bo jak wczoraj pisałem to raczej kazdy dzien mi mniej wiecej odpowiada...
aha a nie wiecie co z naszym klubowiczem od asterki GSI tommim32 bo dawno go tu nie widziałem pozdrawiam |
dafi23 Lady in OKP opel astra II Kraków | 2006-08-31 12:57:01 Jak dla mnie to może byc i plaza choc tam tez czesto spotyka sie własnie MKH
Focuss ja sie pojawie. Nie wiem tylko czy zawsze bede mogla przyjezdzac na spoty bo roznie to sie układa z moja praca, szkoła itd. Mozemy zacząc ustalać jakies terminy zeby wszyscy byli zorientowani co i jak. Pozdrawiam Aska |
wumurzyn Forumowicz Opel Astra II Kraków | 2006-08-31 16:27:18 M1 lub Plaza nie ma dla mnie większego znaczenia tylko jak sie nie mylę w Plazie w soboty mają tam spoty TKK więc trzeba wybrać inny dzionek, a tak jak pisze Dafi23 może to być coś w tygodniu - może czwartek?
Odnośnie koszulek czekam na info |