MAŁOPOLSKA --------------- SPOTKANIA OKP - Strona 190

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mnie w czwartek na spocie nie bedzie bo dzis oddałem auto do mechanika wiec raczej do czwartku nie zdarze odebrać o ile oczywisście ktoś mowił tu cos o jakimkolwiek spocie bo z tego co widze to dalej dafi23 sie nie odezwała i nie bedzie wiecej chetnych oprocz naszej 3 z zeszłego tyg

Ja jestem za!!!

A tak z innej beczki to dzisiaj wymieniłem sobie końcówki stabilizatora bo zaczeły mi już stukać. W Oplu chcieli za jedną sztukę 110zł, a w zwykłem sklepie motoryzacyjnym kupiłem 2 szt. za 86zł + 55zł robocizna.

Czy może mi ktoś polecić gdzie dobrze i tanio pomalują mi i zamontują spojler???

U mnie na osiedlu jest dobry koles..l by pewnie pomalowal super.... jak bede w domu to napisze ci numer do niego

To spoko. Słuchaj Focuss może go znasz to będzie taniej? a też zamontuje czy już tego nie zrobi? Co z czwartkowym spotem?

Kurde zapomnialem o tym numerze dzis ci napisze... nie no mysle ze wszystko zrobi... napisze ci wsjo wieczorem

hmm...chyba znowu zapomniałeś???

LUDZIE CO ZE SPOTEM???

DZIS NIE BEDZIE SPOTU!! NIESTETY PRZYCZYNA JEST BRAK ZAINTERESOWANIA

STARY A CO ZTYM GOśCIEM
bo trzymasz mnie w niewiedzy i niepewności

OKi jak dojade do tomku to napewno poszukam do niego numeru!!! SORKI Ale mam cyklinowanie parkietu w domu... i w domu juz nie mysle o niczym bo wroce z pracy a tu tyle roboty....

Andrychów pozdrawia resztę Małopolski!
A powiem Wam, że miałem okazję ostatnio pośmigać
półtoraroczną Toyota Avensis 1.8 no i ...
fajna, nawet bardzo fajna, ale gdybym miał pieniądze za
które ją można kupić wybrałbym chyba coś innego...

pzdr Red

Witam
Byłam poza Krakowem, stad moja nieobecnosc na forum itd.

Focuss co z ludzmi z klubu, z samego Krakowa jest okolo 20 osób i nikt nie chce przyjezdzac na spoty??
To moze lepiej odpuscic sobie spoty ??
Pisałeś moze do tych ludzi?
Na forum regionalnym tak na dobra sprawe pojawia sie stale tylko kilka osób a co z reszta??

Wydaje mi sie ze rzeczywiscie z tych spotów to bedzie wielkie nic.

Nie powiem, bo ja tez zawaliłam, bo nie było mnie, ale oprócz mnie jest jeszcze (z samego Krakowa) okolo 20 osob i oni tez mogliby sie zjawic.A tego nie robia. Dlaczego???

Co z tym dalej bedzie??

Pozdrawiam

Witam... nio niestety tak to wyglada.....

Sa juz 2 tygodnie? Bo jezeli tak to wyswietle liste osob ktory zostana skreslone.... i koniec... zrobi sie mnieszy region

Focuss
To powiedz po co ci ludzie są w klubie skoro ani na forum nic nie pisza, na spoty nawet nie maja zamiaru się wybrac. to po co oni są w klubie???

A tak na marginesie oglądnij sobie film który jeden z administratorów wrzucił do OKP NA LUZIE(choc wedlug mnie nie powinien tam trafić).
Post z tytułem WARTO ZOBACZYĆ i powiedz co o tym sądzisz.

Ja zwątpiłam i NIENAWIDZE AMERYKI

Pozdrawiam
Aska

Ok ogladne ale w domku... bo widze to dlugie wiec w pracy niebardzo

No te osoby zostana wywalone zlisty klubowiczow!

dzisiaj wreszcie kupiłem spojler do mojej pszczółki o którym tak marzyłem i jutro jedziemy z Focussem do gościa który mi go pomaluje i zamontuje

wyndkorz dywaniki już mam "przeznaczone do OPEL"

A jak sprawa z naszymi "klubowiczami"???

nasi "klubowicze" a co to takiego????
Na forum pojawia sie okolo o ile nie przesadze jakies 6-8 osób. A gdzie reszta??

no właśnie dafi23 o to mi chodzi bo to już chyba deadline dla nich

Focuss napisz co mam sie dowiedzieć odnośnie tych zawodów gokartowych to w sobote podjede na tor i postaram sie zdobyć jakieś info

Cleric co u Ciebie???

Ok na zywca ci dzis powiem .... co trzeba sie dowiedziec