[126] Galeria nieco innego klasyka;) - Strona 20

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gratuluje zdięcia w sierpniowym CLASSICAUTO,
małe bo małe ale jest
P.s. sorki za jakość na szybko była robiona

Zakończyłem sezon, auto przejdzie kilka modyfikacji bo wyszło pare słabych punktów. Przejechałem niemal bezawaryjnie całe YTP i 3 imprezy CA - dużo jazdy na 3 kołach
No i kolejny tłumik zamordowany Trzeba się zbroić na następny sezon...

-----------------
--=RACE TECH=--

Powiedz mi, gdzie dorabiają takie małe tablice rejestracyjne?
Maluszek jest rewelacyjny, marzy mi się taki.
Pincetką na seryjnym zawiasie i D-124 też jezdziłem na 3 kółeczkach

-----------------
Fiat 124 Spider, Fiat 125, Fiat 125p, 126p, Fiat 500, Fiat 600, Fiat 850
www.jarcar.net

Cytat:
2011-09-27 21:41:39, mauzer64 pisze:
Powiedz mi, gdzie dorabiają takie małe tablice rejestracyjne? Maluszek jest rewelacyjny, marzy mi się taki. Pincetką na seryjnym zawiasie i D-124 też jezdziłem na 3 kółeczkach

No wlasnie Mazuer Ty w swojej kolekcji fiatow nie masz chyba "malego"?

A maluch naprawde rewelka

Bobas wyje**ny! Starzy widzieli w drodze do Łodzi, ja niestety nie miałem okazji. Sprzedajesz ten zamordowany wydech?

Tablice robił ISOlator, to naklejka odblaskowa jest, aczkolwiek chyba mało legalna
Wydech pójdzie na półke, żeby wystartować w niedziele musiałem niestety rozwalić całą konstrukcję która była w środku bo była zespawana z końcówką.

-----------------
--=RACE TECH=--

Dobrze wygrzany tłok i sworzeń po niedzielnym wyścigu - dziurawa puszka mocy jednak nie dodała

-----------------
--=RACE TECH=--

wygrzany pewnie ten od strony skrzyni

łooo... nieźle dostał a czemu na wszystkich fotach poniżej lewe koło odrywa sie od ziemi przy skręcie??

Bo to jest +10 do rispektu na dzielni

No pewnie że od skrzyni

-----------------
--=RACE TECH=--

Po perturbacjach poskładałem motór nieco poprawiony z nowym wydechem i mocowaniem silnika. Muszę jeszcze popracować nad estetyką belki i twardością poduszek bo mózg mi uchem wyleci

-----------------
--=RACE TECH=--

No rzeczywiście troche za sztywny, ale fajny pomysł.

Mad pomysł bardzo spoko, podoba mi się A Wzmacniałeś w jakiś sposób belkę albo masz zamiar ?

Belka jest obspawana z każdej możliwej strony. Skończyło się na sensowniejszych bo pracujących poduszkach z audi. Lakier też już jest:

Czas na sen zimowy

-----------------
--=RACE TECH=--

patataj na klapie ile kunia dodaje??? zajebisty

-----------------
EL BoMBeLLo - CLaSSiCStYLe
FrankyGarage

Kolor obudów zajebiście w pytkę gra z kolorem nadwozia !!!

łoł fajne to mocowanie silnika, w końcu ktoś coś fajnego zaimplementował! Z resztą cała reszta też miażdży

Ja swoją opinię już dawno wyraziłem, ale muszę się powtórzyć, dla mnie jest wszystko dopięte na ostatni guzik, błyszczy i zapier*ala.

Jak się sprawują obecne poduszki, jaka poprawa w porównaniu do seryjnego rozwiązania?